صفحه 174 از 1402 نخستنخست ... 741241641651661671681691701711721731741751761771781791801811821831842242746741174 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,731 تا 1,740 , از مجموع 14011

موضوع: پروژه جایگزین خدمت: بنیاد ملی نخبگان (ب م ن)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تسهيلات سربازي نخبگان(شرايط و امتيازات)

با سلام
    من پروژه ای رو انجام دادم که در ابتدا قرار بود 6 ماه کسری بدن ولی چون خوب کار کردم گفتن می تونن 8 یا 9 بدن.
    توی ویکی آمده بیشتر از 6 روند اداری طولانی داره و مشکل سازه
    منظور از داوری تخصصی اینکه میفرستن دانشگاهها
    بنظر شما من چیکار کنم؟
    میشه به سازمان بگم دو تا 4 ماه به من بدن. ولی از اونطرفم نمیشه برای یه موضوع دوتا کسری داد درسته؟
    با تشکر

ApplyAbroad Hero OMID-313 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط h_zaman06 نمایش پست ها
    با سلام ...

دوستان برا گرفتن پروژه حتما باید شرایط نخبگی را داشته باشیم ؟
    من الان دارم ارشد میخونم البته با فجیع ترین حالت ممکن ... 7ماه سابقه سربازی دارم ... میتونم برا بقیش اقدام کنم و پروژه بگیرم ؟

رفتم یکی از این سازمان های نظامی و همینطور فرم هاشو گرفتم تا پر کنم ... حالا میخوام ببینم اگه بعدا می پرسن معدل و مقاله و ای چیزا کلا همین حالا بی خیال بشم .. یا اینکه کاری به این کارا ندارن ؟

پروژه ها در چه سطحی هست ... یه فرد عادی میتونه از پسش بر بیاد ؟ یا اینکه خیلی سخته ؟

کلا یه راهنمایی کلی بفرمایید ممنون میشم .

با تشکر
    سلام دوست عزیز
    شما ویکی سربازی را مطالعه بکنید تا اطلاعات کلی دستگیرتان بشود. (لینکش در امضای من هست.)
    بعد اگه دوباره سوالی داشتید اینجا مطرح کنید.
    موفق باشید
    .You can either have results or excuses; not both

نقل قول نوشته اصلی توسط elcboy نمایش پست ها
    با سلام
    من پروژه ای رو انجام دادم که در ابتدا قرار بود 6 ماه کسری بدن ولی چون خوب کار کردم گفتن می تونن 8 یا 9 بدن.
    توی ویکی آمده بیشتر از 6 روند اداری طولانی داره و مشکل سازه
    منظور از داوری تخصصی اینکه میفرستن دانشگاهها
    بنظر شما من چیکار کنم؟
    میشه به سازمان بگم دو تا 4 ماه به من بدن. ولی از اونطرفم نمیشه برای یه موضوع دوتا کسری داد درسته؟
    با تشکر
    سلام دوست عزیز
    بله درسته ؛ بیش از 6 ماه روند بررسی اش بیشتر طول میکشه.
    شما میتونید یک پروپوزال دیگه بنویسید به عنوان پروژه دوم که موضوعش مرتبط با همون اولی باشه.
    اینجوری میتونید پیشنهاد بدین که 2 تا کسری 4-5 ماهه براتون بزنند.
    موفق باشید

دوستان الان هن شهرستانم
    توی لیست ویکی برای سازمانها خیلی هاش نوشته مراجعه با هماهنگی و رزومه! نمیشه زنگ زد و پرسید پروژه برای رشته عمران دارن یا نه؟
    اینجوری جواب میدن یا باید حضوری رفت؟

نقل قول نوشته اصلی توسط lordmt نمایش پست ها
    دوستان الان هن شهرستانم
    توی لیست ویکی برای سازمانها خیلی هاش نوشته مراجعه با هماهنگی و رزومه! نمیشه زنگ زد و پرسید پروژه برای رشته عمران دارن یا نه؟
    اینجوری جواب میدن یا باید حضوری رفت؟
    سلام دوست عزیز
    شما قبل از رفتن حتما تلفنی تماس بگیرید.
    خیلی هاشون را میشه تلفنی هماهنگ کرد.
    بعد از اینکه تلفنی با سازمانی توافق کردید ، حضوری تشریف میبرید و کارتان را شروع میکنید.
    موفق باشید

Junior Member

با سلام خدمت همه دوستان

آیا برای پروژه های کسر خدمت دستمزد هم میدن؟ من چون احتمال معافی میدم، زیاد دنبال کسر خدمت نیستم. اما می خوام یه پروژه ای بگیرم و پولی در بیارم. چه جوریه قضیه؟؟

با سپاس از همگی

نقل قول نوشته اصلی توسط meisam_629 نمایش پست ها
    با سلام خدمت همه دوستان

آیا برای پروژه های کسر خدمت دستمزد هم میدن؟ من چون احتمال معافی میدم، زیاد دنبال کسر خدمت نیستم. اما می خوام یه پروژه ای بگیرم و پولی در بیارم. چه جوریه قضیه؟؟

با سپاس از همگی
    سلام

برای پروژه کسری دستمزد نمیدن.

ولی جایی که من پروژه ام رو انجام میدم، دیدم که روی اینترنت آگهی زدن که نیاز به فلان تخصص ها دارن و دستمزد پرداخت میکنن (حتی اگر دانشجو باشید). ولی باید توی اون زمینه ها مهارت داشته باشید (برنامه نویسی بود).

در مورد کسر خدمت: وقتی ملت خودشون رو به آب و آتیش میزنن تا پذیرفته بشن و بعد پروژه انجام بدن تا کسری بگیرن؛ چرا باید سازمان ها به خودشون هزینه دستمزد رو تحمیل کنه؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ebi1365 نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز.
    منم 1 تیر ثبت نام کردم. مدارک شناسایی اگه متاهل هستی مال خانومتم باید بیاری. فک نکنم مدرک خاصی نیاز باشه من همین الان با یکی که 1 تیر سال قبل رفته بود صحبت کردم گفت هیچ مدرکی نیاز نیست. حالا اگه شما چیزی جدیدی فهمیدی به منم بگ
    ممنونم دوست عزیز، والا من زنگ زدم گفتن برو برگ سبز پست کن و واکسن بزن و با کارت خون روز 1 تیر برو پادگان مدرس!
    واکسن رو که فک کنم همه باید بزنن ولی نمیدونم روز اول باید چه لباسی بپوشیم! لباس سربازی باید باشه یا همین جوری با یه لباس معمولی بریم!
    کارت خون رو هم من ندارم والا، نمیدونم چیه اصن!شما چیزی راجع به لباس یا کارت خون میدونی؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mehran1511 نمایش پست ها
    ای بابا امید جان نگران این آموزشی نباش تموم میشه عزیز!!
    من دوره دی ماه اونجا بودم و محیطش نسبتا سرد بود! البته تابستونش باید خنک باشه..پیش فرضشون این هست که به همه یه شب در میان مرخصی شبانه بدن..یعنی از 5 بعدازظهر تا 6:30 فردا صبح ولی بعضی وقت ها به مجرد ها نمیدن!! البته برای من فقط دو هفته این اتفاق افتاد..مرخصی روزانه هم فقط یک یا دوبار به من دادن! 5 شنبه ها هم از ساعت 12 مرخصی میدن تا شنبه صبح!
    چیزی به نام نگهبانی با اون تصور نداریم! فقط دوبار احتمالا باید 3ساعت شب بیدار بمونی همین!! حالا این ها رو اونجا میفهمی..
    آره ما معاف از رزم هم داشتیم..یه سری محاسن داره و البته بدون عیب نیست..حسنش اینه که تقریبا همه جا اینا معاف ان دیگه!! تیراندازی نمی کنن!! نظام جمع ندارن! اردو روزانه و شبانه ندارن! تربیت بدنی ندارن! کلا فقط حضور فیزیکی دارن اونجا!!!! ولی درجه اینها یه درجه کمتر هست تا اونجایی که میدونم!!
    دیگه میارزه یا نه رو خودت باید سبک سنگین کنی!
    موفق باشی
    مهران
    آقا مهران عزیز ضمن سلام و آرزوی موفقیت برای شما، ایشالا زودی هم کلیر بشین و به امید خدا برین اونطرف.
    من 1 تیر اعزام آموزشی پادگان مدرس هستم.
    میخوام ببینم روز اول شما چه لباسی پوشیدین و رفتین؟آیا لباس سربازی باید تهیه کنیم همون روز اول؟
    در مورد وسایل شخصی چطور؟ باید از همون روز اول با خودمون ساک و تجهیزات ببریم یا وقتی میریم اونجا اونا خودشون میگن چیکار کنیم؟
    در مورد مدارکی هم که باید با خودمون ببریم ممنونت میشم اگه یه توضیحی بدی

Junior Member

سلام به همه عزیزان... من معدل بالا ندارم و می خوام از طریق نخبگان نیروهای مسلح کسری بگیرم... می خوام چند تا پروژه انجام بدم .. شرایط انجام چند پروژه به چه صورته؟؟؟ می تونم هم زمان اقدام کنم؟؟ باید از یه ارگان باشه همش؟؟؟ در کل برای پروژه دوم و سومم کی می تونم اقدام کنم؟؟؟
    پیشاپیش متشکرم....

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)