صفحه 93 از 218 نخستنخست ... 438384858687888990919293949596979899100101102103143193 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 921 تا 930 , از مجموع 2172

موضوع: دبی - مصاحبه‌ی سفارت و تجربیات روز مصاحبه در سال 2013

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    ارشدهوافضا-آیرودینامیک- شریف

پیش فرض پاسخ : دبی - نتایج و تجربیات مصاحبه‌ی ویزای آمریکا در سال 2013

طبق چیزایی که بچه ها نوشتن میشه فرم DS-160 رو دوباره پر کرد حتی اگر اطلاعات غلط نبوده باشه. مثلا من خودم اون روز صبح نداشتم مانفرمیشن رو و نگران بودم . بهم گفتن اگر لازم شد دوباره پر کن. در مورد دبیرستان و اینا مشکللی نداره. اگر برای ارشد یا دکتری دارید میرید عملا بی معنی هست نوشتن اونها. اگر خیلی نگران هستید توی CV بذارید. در مورد آدرس گیج شدم. دوستان احتمالا بهتر جواب خواهند داد. ولی باز همبه نظرم مشکلی نخواهد داشت.(توجه کنید که کنسولگری محل مصاحبه است و محل سفارت فرق فوکوله:دی)

Junior Member

خیلی ممنون از راهنماییتون. خیالم از بابت آدرس راحت شد. در مورد DS-160 هم من حقیقتش خواستم فرم رو دوباره پر کنم اما با این وضعیت اینترنت این روزهای ایران اصلا نمی‌شه! حتی با پ.ر.و.ک.س.ی.ف.ا.ی.ر و اینا هم نمیشه! انقدر Load شدن صفحه‌ها طول می‌کشه که هی میگه دوباره retrieve کن اپلیکیشنت رو!

نقل قول نوشته اصلی توسط aghahady نمایش پست ها
    من واسه خودم اطلاعات دبیرستان رو هم نوشتم ولی فکر نکنم لازم باشه. واسه اسم خیابونی هم که زده درسته و واسه منم همینه. ام هریر آدرس سفارت عربستان هست که سفارت آمریکا هم نزدیک سفارت عربستان هستش.
    Saudi Arabian Consulate, Dubai
    Tel: 971 4 3979777

US Consulate, Dubai
    Tel: +(971) 4 311-6000
    Web: www.dubai.usconsulate.gov
    Adjacent to the Dubai Creek, Near Saudi & Qatar Consulates.

Junior Member

ممنون از توضیحاتتون. منظورتون اینه که صبح روز مصاحبه نداشتین کانفرمیشن رو؟ من حقیقتش امروز بیشتر از ده بار تلاش کردم فرم رو دوباره پر کنم اما اینترنت خیلی داغونه اوضاعش و نتونستم این کارو بکنم!
    من برای دکتری دارم میرم، راستش خودم هم موقع پر کردن فرم به این فکر بودم که فقط مقاطع قبل از دکتری مهمه، اما یکی از دوستانم گفت که باید دبیرستان و پیش دانشگاهی رو هم حتما می‌نوشتی و این منو خیلی نگران کرد!
    در مورد آدرس هم ظاهرا توی برگه بقیه هم همینو نوشته.
    بازم ممنون.
    نقل قول نوشته اصلی توسط faudiS8 نمایش پست ها
    طبق چیزایی که بچه ها نوشتن میشه فرم DS-160 رو دوباره پر کرد حتی اگر اطلاعات غلط نبوده باشه. مثلا من خودم اون روز صبح نداشتم مانفرمیشن رو و نگران بودم . بهم گفتن اگر لازم شد دوباره پر کن. در مورد دبیرستان و اینا مشکللی نداره. اگر برای ارشد یا دکتری دارید میرید عملا بی معنی هست نوشتن اونها. اگر خیلی نگران هستید توی CV بذارید. در مورد آدرس گیج شدم. دوستان احتمالا بهتر جواب خواهند داد. ولی باز همبه نظرم مشکلی نخواهد داشت.(توجه کنید که کنسولگری محل مصاحبه است و محل سفارت فرق فوکوله:دی)

دوستان کسی هست که از دانشگاه خواسته باشه براش آی ۲۰ بفرسته هتلش تو دوبی؟ من آی ۲۰ ایم تاریخ ورودش تغییر کرده و هفته دیگه مصاحبه دارم می خوام بگم دانشگاه بفرسته هتلم تو دوبی می ترسم مشکل پیش بیاد (مرجوعی-مفقودی)! تجربه ای دارید؟

Junior Member pzolmajd آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering - Sharif and Polytechnic Universities

نقل قول نوشته اصلی توسط mtehrani نمایش پست ها
    دوستان کسی هست که از دانشگاه خواسته باشه براش آی ۲۰ بفرسته هتلش تو دوبی؟ من آی ۲۰ ایم تاریخ ورودش تغییر کرده و هفته دیگه مصاحبه دارم می خوام بگم دانشگاه بفرسته هتلم تو دوبی می ترسم مشکل پیش بیاد (مرجوعی-مفقودی)! تجربه ای دارید؟
    دوست عزیز
    لطفا تاکید کنید حتما با پست سفارشی قابل ردیابی براتون بفرستند تا بتونید لحظه به لحظه در سیستم کنترلش کنید، اینجوری حدود 5 روز طول میکشه تا به مقصد برسه. تاکید کنید به هیچ عنوان با پست معمولی نفرستن که هیچ تضمینی نیست و ممکنه بلای من سرتون بیاد یعنی پاکتتون گم بشه.

Junior Member

سلام دوستان،
    من امروز (12 جون ) وقت مصاحبه داشتم. مختصری از مصاحبم رو اینجا میگم شاید مفید باشه.
    ما ساعت 6:40 رسیدیم دم سفارت (16 درهم کرایه از رقه). صف ایرانیا از بقیه جدا بود. 30 نفر جلوی ما بودن و تا 9 اینا همینجوری ملت میومدن. کلا فک کنم تا ساعت 9 دویست نفری اونجا بودن. از 8:30 مصاحبه شروع شد. تو صف که بودیم واسه تحویل مدارک (مرحله اول) یکسری شماره رندوم بینمون پخش کردن که از 8:30 همونا رو میخوندن واسه مصاحبه. جالبه من از چند نفری که جلوم بودن زودتر مصاحبه شدم و 9:15 کارم تموم شد و بیرون سفارت بودم.
    مشخصات من اینه:
    عمران، حمل و نقل، معافیت تحصیلی، 1 سال سابقه کار شرکت خصوصی و متاهل.
    آفیسر اینا رو پرسید:
    چرا این دانشگاه؟ رشته؟ رزومه و آرپی (فقط یک نگاه 15 ثانیه ای به هرکدوم و بدون سوال اضافی)؟ سربازی؟ بعد به خانومم گفت شما چه میکنید؟ سند ازدواج خواست! سابقه کار دولتی رو از هردومون پرسید. بعد یک سوال بی ربط کرد. گفت کی هزینه تافل جی آر ای رو پرداخت کرده براتون؟ من گفتم خودم. گفت پس کردیت کارت دارین؟ گفتم نه. گفت منظورم اینه چطور مبلغ رو پرداخت کردین؟ گفتم یکسری آژانس هستن با یک کارمزد پرداخت میکنن با 9 درصد سود. بعد 9 درصد رو یادداشت کرد و برگه زرد رو داد بهمون (خوشحال میشم کسی نظری در این مورد داره بگه!). دو تا کیس نامبر به خودم و خانومم داد. پرسیدم سینگل؟ که گفت احتمالا آره! گفتم دانشگاه، آگوست، ترم، خسته؟ گفت حداقل یک ماه!
    راستی قبل پرواز به دبی هم اگه بارتون سبک هست هرچی حله حوله میخواین بخرین بیارین اینجا یکم گرونه! مثلا آب معدنی، سن ایچ، دلستر یا نوشابه خانواده، کیک، تنقلات...
    شاد باشید و پیروز!

سلام دوستان

من قبلاً هم پست گذاشتم و راجع به مصاحبم توضیح دادم. همه چیز خوب بود یعنی هر سوالی که ازم کرد مفصل راجع بهش بحث کردیم. فقط چون سربازیم سپاه بود خیلی سوال پیچم کرد راجع به خدمت. الان دو هفته از مصاحبه میگذره و من یاد روز مصاحبه که میافتم خیلی استرس وجودم رو میگیره. به نظرتون خود آفیسر وقتی برگۀ زرد رو میده میتونه مطمئن باشه که شما ویزاتون ریجکت میشه آخه به من گفت این نکتۀ مثبتی نیست که شما توی سپاه خدمت کردی ولی بعد باز ازم پرسید تصمیمت برای وردو به آمریکا کیه و من گفتم اوالیل آگوست. بعد اون هم فکر کرد و گفت طبق قوانین میتونی 26 جولای اونجا باشی. بعضی از بچه ها میگن آفیسره تبریک گفته بهشون و گفته تا یه ماه دیگه ویزات آمادس ولی اصلاً از این طور حرفها به من نزد. نکنه رسماً همونجا فاتحۀ منو خونده؟
    به نظرتون این که من فقط چهار ماه خدمت کردم ( یعنی مدت کمی توی سپاه سرباز بودم) نکتۀ مثبت یا منفی به حساب میاد؟
    اصلاً بچه هایی که سپاه خدمت کرده باشن و سر مصاحبه سوال پیچ شده باشن و بعد ویزا گرفته باشن هم هستن یا همه رو قل و قم میکنن؟
    تو رو خدا با تجربه ها جواب بدن. خیلی خیلی خیلی روزهای پراسترس و پر اضطرابیه
    ممنونم از همه

نقل قول نوشته اصلی توسط ltarash نمایش پست ها
    با سلام به همه دوستان
    تا جایی که من پستهای قبلی رو خوندم، اطلاعات کاملی از سوالاتیکه آفیسر ها می پرسن راجع به ویزای دانشجویی داده شد . من پذیرش post doc fellow گرفتم و برای ویزای j از دبی وقت دارم. اگر کسی هست که از نحوه سوالات پرسیده شده راجع به این نوع ویزا اطلاعی داره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    سوال بعدیم هم که البته شاید مطرح کردنش توی این تاپیک زیاد درست نباشه از دوستانی هست که بدون فاند رفتن و این که آیا نسبت به bank statement حساسیت خاصی وجود نداشت؟ (با توجه به تناقض در اعلام نرخ ارز از سوی بانکهای مختلف)
    سلام
    راجع به سوال اولتون اطلاعی ندارم چون برای خودم F1 بوده ولی فکر نمی کنم فرق چندانی داشته باشه چون J هم یه نوع ویزای دانشجویی است. اما برای سوال دوم خود من PhD بدون فاند بودم و Bank Statement ها یکی از حساب خودم و دیگری از حساب پدرم (به عنوان پشتیبان) برای دو ماه پیش و با اعلام نرخ رسمی هزار و خورده ای برای هر دلار بود گردش حساب هم همراه هیچ کدوم از BS ها نبود (BS ها فقط موجودی بود) در روز مصاحبه (دهم ژوئن) طرف فقط یک نگاه سرسری در حد پنج ثانیه به جفتشون کرد که فکر کنم برای دیدن لوگوی بانک هم کافی نبود و به نظرم فقط برای اینکه نگویند (یا نگوییم) از منِ بی فاند BS نخواسته. برای همین زیاد نگران نباشید

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Civil-Okstate

سلام. من هم 9 جون دوبی مصاحبه داشتم با همسرم (من مرد F1 رشته عمران، فول فاند OKlahoma state)، اول اینکه واقعا این فروم کولاک هست تقریبا هر چی پرسید با استفاده از این فروم قابل پیش بینی بود. بگذریم. من ساعت 7 صبحانه خوردم و سر فرصت رفتم سفارت 7:30 اونجا بودم و 10:30 هم اومدم بیرون. از این بابت راضی هستم که کله سحر الاف نشذیم تو صف. مراحل اداری رو که دوستان گفتند نیاز نیست تکرار کنم. سه نفر مصاحبه میکردن با ایرانی ها یک خانم بود یک آقای بور و یه آقای سبزه. انگار آقای سبزه شاکی تر بود. قبل من یک دختر MBA مستر بود که بهش برگه زرد داد ترسیدم چون به نظرم سبز مسلم بود، اشتباهش این بوذ که عموش که سیتیزن بود را اسپانسر معرفی کرده بود به نظرم. جالبه فرداش اون یکی افیسر به خواهر این دختر با همین شرایط و رشته سبز داد. یه آقای دیگه رو هم ریجکت کرد گفت دانشگاهت معتبر نسیت برو یه جای بهتر رو تلاش کن (دانشگاهش ساکرامنتو بود). با خودم داشتم میگفتم که خدا رحم کنه این آفیسر به من نخوره که منو صدا زد. با همسرم رفتم اونجا اول پرسید دو تایی انگلیسی حرف میزنید دیگه؟و سوالاتش اینا بود : چند جا اپلای کردی، چرا اینجا و بعد از تحصیل چه خواهی کرد و از خانمم هم فقط پرسید اونجا چه میکنی که گفت مواظب شوهرم خواهم بود. و بعد هم تبریک گفت و گفت ویزا اوکی شده باید پروسه اداری رو طی کنه و وضعیتتو با شماره ای که روی برگه زرد چک کنی،خانمم زد گفت بپرس سینگل یا مالتیپل که آفیسر به همسرم گفت شما نیازی به پروسه اداری نداری و ویزات مالتیپل هست و بعد هم رو به من کرد گفت تو سینگل میشی!
    خلاصه ما که به هوای اینکه جفتمون را سینگل میکنن اومده بودیم کلی خوشحال شدیم و تشکر کردیم اومدیم بیرون.
    با آرزوی موفقیت همه

نقل قول نوشته اصلی توسط ltarash نمایش پست ها
    با سلام به همه دوستان
    تا جایی که من پستهای قبلی رو خوندم، اطلاعات کاملی از سوالاتیکه آفیسر ها می پرسن راجع به ویزای دانشجویی داده شد . من پذیرش post doc fellow گرفتم و برای ویزای j از دبی وقت دارم. اگر کسی هست که از نحوه سوالات پرسیده شده راجع به این نوع ویزا اطلاعی داره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    سوال بعدیم هم که البته شاید مطرح کردنش توی این تاپیک زیاد درست نباشه از دوستانی هست که بدون فاند رفتن و این که آیا نسبت به bank statement حساسیت خاصی وجود نداشت؟ (با توجه به تناقض در اعلام نرخ ارز از سوی بانکهای مختلف)
    من خودم برای F1 اقدام کردم اما یکی از دوستام که برای J1 اقدام کرده بود می گفت ازش پرسیدن این رشته شما چه کاربردی در آینده و در ایران داره (رشته فیزیک نظری) اونهم دو پهلو جواب داده بود (گفته بود کار ما نظری و بیشتر ریاضی اگر کاربردی هم داشته باشه من خبری ندارم ولی معادلاتی که ما به کار می بریم در فلان شاخه مکانیک سیالات کاربرد داره) ایشون ویزا رو گرفته بود همین سوال از یکی از بچه های دکتری مکانیک شریف همون روز که دوستم اونجا بود پرسیده بودن اون گفته بود هیچ کاربردی نداره ریجکتش کرده بودن بهش گفته بودن هیچ کاربردی نداره تو میری اونجا چی کار کنی؟ یه جواب منطقی و بی درد سر برای این سوال پیدا کن.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)