نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام پرواز را انتخاب خواهید نمود؟

رأی دهندگان
1435. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • QATAR AIRWAYS

359 25.02%
  • LUFTHANSA

189 13.17%
  • EMIRATES

231 16.10%
  • ETIHAD AIRWAYS

51 3.55%
  • TURKISH AIRLINES

348 24.25%
  • KLM

113 7.87%
  • ALITALIA

73 5.09%
  • ? + IRAN AIR

51 3.55%
  • AEROFLOT

20 1.39%
صفحه 573 از 1383 نخستنخست ... 734735235635645655665675685695705715725735745755765775785795805815825836236731073 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,721 تا 5,730 , از مجموع 13825

موضوع: پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

من می خوام واسه رفتن به شهر RALEIGH ایلالت NORTH CAROLINA واسه 15 جولای بلیط رفت و برگشت رزرو کنم جوری که هزینه کنسل یا تعویضش زیاد نباشه لطفا راهنمایی کننین بهترین مسیر و پرواز چی میتونه باشه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط tavangar نمایش پست ها
    سلام پیمان جان
    من می خوام حوالی 5 آگوست برم morgantown آمریکا تو ایالت west virginia و ظاهراً باید برم با هواپیما تا واشینگتن و از اونجا می خوام زمینی برم تا morgantown.
    به نظر شما بهترین پرواز برام کدومه؟ با خانمم هستیم و اولین باره بنابراین یک مقدار بار داریم و هزینه هم برام خیلی مهمه که پایین باشه. ضمناً چون هنوز کلیر نشدیم اگر به شکلی باشه که بتونیم تاریخ پرواز را با جریمه کم تغییر بدیم بهتر هست. خیلی ممنونم که کمکم می کنی چون یکم گیج شدم )
    منطقيترين پرواز در حال حاضر به واشنگتن با اتحاد هست كلاس V كه روي تاريخ 3 آگست قيمت 3/040 مي باشد

نقل قول نوشته اصلی توسط Ramona نمایش پست ها
    من می خوام واسه رفتن به شهر RALEIGH ایلالت NORTH CAROLINA واسه 15 جولای بلیط رفت و برگشت رزرو کنم جوری که هزینه کنسل یا تعویضش زیاد نباشه لطفا راهنمایی کننین بهترین مسیر و پرواز چی میتونه باشه؟
    تاريخ برگشتتون كي باشه؟
    براي چي مي خواهيد بليت برگشت بگيريد؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Pearson نمایش پست ها
    تاريخ برگشتتون كي باشه؟
    براي چي مي خواهيد بليت برگشت بگيريد؟
    اواخر می 2014 می خوام برگردم
    آخه شنیدم اگه بلیط رفت و برگشت رزرو کنم هزینه کمتری داره برام تا یه رفت جدا و برگشت جدا به هر حال بعد از سال اول درسم که می خوام یه سر بیام ایران در ضمن با همسرم میرم حالا میشه راهنمایی کننین؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Ramona نمایش پست ها
    اواخر می 2014 می خوام برگردم
    آخه شنیدم اگه بلیط رفت و برگشت رزرو کنم هزینه کمتری داره برام تا یه رفت جدا و برگشت جدا به هر حال بعد از سال اول درسم که می خوام یه سر بیام ایران در ضمن با همسرم میرم حالا میشه راهنمایی کننین؟
    با قطري 5/770 در مياد كلاس L رفت E برگشت

Pearson عزیز، من بلیتم رو ازcheapoair گرفتم با هواپیمایی قطر تا شهر مقصد در آمریکا، به این صورت که از شیراز به دوحه و از دوحه تا شیکاگو با قطرایرویز و از شیکاگو تا شهر بعدی که با امریکن ایرلاینز هست. میخوام بدونم باری رو که شیراز چک-این میکنم شیکاگو باید بگیرم دوباره چک-این کنم یا تو مقصد نهایی بارم رو تحویل میگیرم؟ ضمنا شماره صندلی رو موقع خرید بلیت انتخاب کردم، باید دوباره با ایرلاین چک کنم یا اینکه همین اعتبار داره؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Mechanical1984 نمایش پست ها
    Pearson عزیز، من بلیتم رو ازcheapoair گرفتم با هواپیمایی قطر تا شهر مقصد در آمریکا، به این صورت که از شیراز به دوحه و از دوحه تا شیکاگو با قطرایرویز و از شیکاگو تا شهر بعدی که با امریکن ایرلاینز هست. میخوام بدونم باری رو که شیراز چک-این میکنم شیکاگو باید بگیرم دوباره چک-این کنم یا تو مقصد نهایی بارم رو تحویل میگیرم؟ ضمنا شماره صندلی رو موقع خرید بلیت انتخاب کردم، باید دوباره با ایرلاین چک کنم یا اینکه همین اعتبار داره؟
    سلام
    بار رو بايد توي شيكاگو تحويل بگيريد دوباره چك اين كنيد. اميدوارم حد فاصل زماني 4 ساعت رو رعايت كرده باشيد
    راجع به صندليتون همين الان مي تونيد توي سايت قطري لاگين كنيد با شماره بوكينگ ريفرنس تون و صندلي تون را تغيير بديد و يا هر كار ديگري

سلام دوستان
    بهترین و ارزان ترین مسیر برای رفتن به شهر Blackdburg (دانشگاه ویرجینا تک) کدومه؟ نزدیکت ترین فرودگاه Roanoke که پرواز مستقیمش بالای 3800 می فته.

qatar airways صندلی economy بهتر داره یا turkish airline??

نقل قول نوشته اصلی توسط nastaran_em نمایش پست ها
    qatar airways صندلی economy بهتر داره یا turkish airline??
    قطري صندلي بهتري داره منتها كلاس اكونومي كامفورت توركيش در سطح بيزينس ارلاينزهاي ديگه هست

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)