سلام دوستان،
ما چند نفر هستیم که ویزامون کلیر شده و الان مشکل دریافت ویزا رو داریم. ما دنبال دوستی می گردیم که یکشنبه هفته آینده دبی باشه و مدارم ما رو تحویل پست بده و 4شنبه یا 5 شنبه دوباره مدارک رو تحویل بگیره. دوستانی که برای مصاحبه عازم دبی و مایل به کمک به ما هستند لطف کنند خبر بدند. مسلماً ما هم بخشی از هزینه سفر دوستی که این لطف رو انجام بده تقبل خواهیم کرد. لطفاً پیام خصوصی بگذارید.
بچه ها من 9 june دبی وقت سفارت داشتم.خیلی راحت بود و مصاحبه کمتر از 2 دقیقه طول کشید. نهایتا هم گفت شما approve شدید. برگه زرد بهم داد و رزومه، اس او پی و ریسرچ پلنم رو گرفت. اصلا نگران نباشید
من و شوهرم م باجه ۶ بودیم.شوهرم همانجا قبول شد به منم گفت approve شدین ولی احتیاج به بررسی بیشتر داره .هتل هم که رفتم دیدم ایمیل اومده کهCV بفرستم.تنها چیزه جالب اینکه سایت واشنگتن همش بهم error میده و سایت دوبی بدون هیچ تاریخی نوشته در حال بررسی!!!
سایت دبی همینجور.از من هم سی وی خواستن اما این کلمه approve بهم نگفت یه جورای داره می ره رو اعصابم.
یعنی طبیعی هستش که من نمیتونم روند پروندم را دنبال کنم؟ حتی نمیدونم از وقتی CV را دادم تغییری در پروندم حاصل شده یا نه![]()
cv فرستادی براتون ایمیل اومد یا نه؟ من بعد از فرستادن cv این ایمیل اومد
Dear Sir,
We acknowledge the receipt of the required info. The details have been forwarded to the officer-in-charge for further processing.
Please keep checking our website with your 11-digit case number for updates on your visa status.
Thank you,
NIV Unit
بعد از اینکه سر یه جریان دیگه براشون ایمیل زدم این ایمیل اومد
We confirm that your case is currently undergoing administrative processing.
We are unable to predict the time required to complete this process. We are unable to expedite the clearance process.
Please continue to monitor the visa web status page with your 11 digit case number for any updates, further information requests or clearances.
Once the administrative processing is complete, the case number will appear on our website. This is where you check for status updates regarding your visa case.
Please do not schedule travel plans until you have your visa in hand.
We hope this information is helpful. Our website is http://dubai.usconsulate.gov.
Sincerely,
Nonimmigrant Visa Unit
اعصاب خودتونو خورد نکنید انشالله که به زودی جواب می اد. وقتی سایت دبی رو چک کنید باید این متن و ببنید.
Your case is currently undergoing processing. If we need more information and when you're processing is complete this website will be updated. Please continue to check this website for updates on the status of your case.
ان طلب التاشيــرة مازال يخضع لاجراءات اداريـــة. المعلومات الجديـــدة المتعلقـــة بالطلب سوف تنشـــر عــلي موقعنا الاكرونــي. يرجي متابعـــة الموقـــع للتأكـــد مــن ظهــور رقــــم الملــف.
در حال حاضر ﭙرونده شما در حال بردازش ميباشد, هر اطلاع جديد به وب سايت ﭙست خواهد شد. لطفا براى دريافت اطلاعات جديد در رابطه با ﭙرونده خود به وب سايت مراجعه كنيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)