با عرض سلام
می خواستم بدونم این پروژه های بنیاد نخبگان رو حتما باید شخص بیاد تهران انجام بده ؟ اگه کسی شهرستان هست (مراکز استان) میشه از شهر خودش پیگیری کنه یا همه پروژها تهران هست؟ ممنون
با عرض سلام
می خواستم بدونم این پروژه های بنیاد نخبگان رو حتما باید شخص بیاد تهران انجام بده ؟ اگه کسی شهرستان هست (مراکز استان) میشه از شهر خودش پیگیری کنه یا همه پروژها تهران هست؟ ممنون
.You can either have results or excuses; not both
تا جایی که من میدونم بعد از اعزام به یگان خدمتی و یا در حین آموزشی میرید بهداری پادگان
اونجا دکتر بهداری اگه مشکل را تایید کنه اعزام میشید بیمارستان ارتش برای معاینه دی دکتر متخصص و بعد از معاینه اگه تشخیص بدن معافین پروندتون را میفرستن کمیسیون
برای این گفتم سخت تره چون اونجا دیگه شما اختیار دست خودتون نیست که هر موقع خواستید برید دکتر و یگان خدمتی یا پادگان آموزشی باید بهتون اجازه بدن و اعزامتون کنن
سلام ، من دانشجوری کارشناسی مهندسی مواد هستم و حداقل هم 1 سال از درسم باقی مونده ، معدلم زیاد جالب نیست ولی 2 تا مقاله ی ارائه شده در کنفرانس های داخلی دارم و یه مقاله که توی کنفرانسی در آمریکا منتشر شد .
میخواستم ببینم امکان گرفتم پروژه رو دارم ؟
یه سوال داشتم، معمولا چقدر طول می کشه تا بنیاد نخبگان پروپوزال ارائه شده از سوی سازمانی که پروژه رو تعریف کرده تایید کنه؟ وقتی نامه اتمام پروژه رو به بنیاد می فرستند چقدر طول می کشه تا کمیسیون تشکیل بشه؟
با سلام...من برای آموزشی 1 تیر اسم نویسی کردم و امروز یه پیامک واسم اومد که 1 تیر ساعت 7 صبح برم پادگان 01 نزاجا....شنیده بودم کسایی که از طریق نخبگی اقدام کردن می فرستن شهید مدرس کرج....تا حالا کسی رفته 01 نزاجا؟شرایطش چطوره؟....یه سؤال دیگه اینکه کارت خونو و معاینه پزشکیو چطور بگیرم و واکسنو کجا باید بزنم؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)