لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
سوالات متدوال (FAQ) درباره سیستم SEVIS
را مطالعه بفرمایید
آقا من پرداخت کردم .حالا نوشته بایس واسی تا I979 (یا یه چیز تو این مایه ها ) از حالت پندینگ در بیاد و این اصل کاریه. جریان چیه؟ مگه همون رسیدی که بعد پرداخت میدن نیست؟
(and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
آقای مهراد خیلی ممنون و اینکه پستای قبلو خوندم و شرمنده شدم چون کامل توضیح داده بودبد. فقط یه جا خوندم نوشته بودید پرینتو میل زدید به سفارت آیا این کار لازمه؟ ببخش اگه سوالم بیخوده
نه نيازي نيست. سفارت با داشتن اسم و شماره سويس شما همه چي رو ميتونه چك كنه. من شرايط خاصي داشتم كه سفارت يه خورده قاط زده بود، براي همين قبل از اينكه برم براي پيكاپ مي خواستم مطمئن بشم كه برم براي پيكاپ يا نه. قضيه ربطي به پرداخت سويس نداشت. در مورد داستان خودم توي تاپيك كساني كه در كليرنس رد شده اند، توضيح دادم. فكر كنم اوايل نوامبر ٢٠١٢. اون قضيه كه خيلي مربوط به اين تاپيك نميشه و توضيحش رو در همون تاپيك بخونيد.
در ضمن اگه دانشگاه شماره سويستون رو عوض كرد، در مورد اونهم در پستهاي قبلي همين تاپيك سويس توضيح كامل دادم. تقريبا هر سوالي كه در مورد سويس باشه، جوابش در پستهاي قبلي همين تاپيك سويس هست.
پي نوشت: چيزي كه اكتبر پارسال توي اين تاپيك سويس در مورد ايميل كردن رسيد سويس نوشته بودم، در مورد سفارت نبود. من اون رسيد رو به خود سويس ايميل كرده بودم كه پرداخت قبلي من رو منتقل كنن به شماره سويس جديدم. به هر حال همونطور كه گفتم، سفارت نيازي به ايميل كردن رسيد سويس نداره.
ویرایش توسط Mehrad : June 16th, 2013 در ساعت 03:48 AM
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
دوستان اگه نتونیم از رسید پرداخت سویس پرینت بگیریم یا نتونیم pdf اش کنیم و print screen بگیریم. مشکلی پیش نمی آد؟
براي پرداخت شما كه مشكلي پيش نمياد و سرجاي خودش هست و هر وقت كه خواستيد ميتونيد با مراجعه به وبسايت سويس و وارد كردن اطلاعات خودتون همون رسيد آنلاين رو پرينت بگيريد. ولي پرينتر دم دست نباشه، pdf يا print to file هم نتونيد بكنيد، ديگه printscreen گرفتن كه كاري نداره. خرجش زدن دكمه PrtSc بالاي كيبرد هست به همراه دكمه Fn (يا دكمه كمكي مرتبط روي كيبرد). بعدش هم تصوير حاصله رو توي هر اديتور تصوير مثل paint (يا هر چيزي شبيه اون) يا توي word يا هر چيزي مثل اون paste مي كنيد و save مي كنيد و خلاص. اينكه مثل رسيد DS160 نيست كيفيت پرينتش مهم باشه. همينكه يه چيزي توي دستتون باشه كه نشون بده پرداخت كرديد و اطلاعات شما توش خوانا باشه كافيه، حالا كيفيت پرينتش هم خوب نباشه مهم نيست.
سلام دوستان من یکبار SEVIS FEE رو پرداخت کردم و تو مالزی ریجکت شدم الان برای آنکارا وقت گرفتم می خواستم ببینم دوباره باید پرداخت انجام بدم؟ ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)