نوشته اصلی توسط
hoomi_mcitp
خواهش می کنم
شما الان چه ویزایی دارید یا چه ویزایی اقدام کردید؟ استرالیا هستید یا ایران؟ اگه برای درس میرید چه رشته ای چه شهری و چه مقطعی؟ اینارو میپرسم که بهتر راهنماییتون کنم
خوب جواب سوالاتون
1- به نظر من 485 و 189 و فعلا با هم در نظر نگیرید! هر چه زود تر اگه نمرتون برسه برای 189 اقدام کنید بهتر هستش چون خدا می دونه تا درس تموم بشه و 485 بگیریم و اون 2 سال هم بگذره چه به سر قوانین مهاجرت میاد و امتیاز ها و همینطور لیست رشته و چه تغییری می کنه. من خودم تصمیم دارم تا رفتم برای اسسمنت مدارک اقدام کنم ببینم چند چندم! اگه اسسمنت مثبت بگیرم میرم تو کار آیلتس 7 و امتحان ناتی تا 189 و قبل از تموم کردن درسم بگیرم اگه هم که اسسمنتم منفی بود بیخیال 189 میشم و کم و کاستی های اسسمنتم و سعی می کنم جبران کنم.چون فعلا 4 سال و تضمینی دارم ! 485 اصلا با بریج قابل مقایسه نیست! در حقیقت ویزای کار هستش و فرصتی برای دانشجویان که کارفرما پیدا کنند که با ویزای اسپانسری کارفرما اقامت بگیرند.
2- در مورد مدارک! ترجمه مدارک و که قطعا انجام بدید هر چی مدرک دارید ترجمه کنید و حتما حتما کپی های فارسی که به مدارک پیوست میشه و مهر برابر اصل بزنید. تو استرالیا خیلی گرون در میاد ، در مورد عدم سوء پیشینه گرفتنش در استرالیا 4 ماه زمان میبره و بسیار گرونتر در میاد!! از طریق سفارت ایران انجام میشه . ولی تو ایران کار حداکثر 2 هفتس! ولی اعتبارش 1 ساله. برای 485 حتما 1 سال قبل از تموم شدن درستون یا از استرالیا یا از ایران اقدام کنید. بعضی از دوستان از آفیسر ها در این مورد پرسیدن اونا هم گفتن تا زمانی که ایران نرفتید گواهیتون اعتبار داره حتی اگه بیش از 1 سال گذشته باشه. من میگیرم و میرم! یادتون باشه پلیس چک استرالیا هم لازمه 485 و 189 هستش.
باز هم سوالی بود در خدمتم دوست من
علاقه مندی ها (Bookmarks)