نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 34 از 72 نخستنخست ... 242526272829303132333435363738394041424344 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 331 تا 340 , از مجموع 717

موضوع: شماره SEVIS و چگونگی پرداخت SEVIS Fee

Junior Member

پیش فرض پاسخ : شماره SEVIS و چگونگی پرداخت SEVIS fee

نقل قول نوشته اصلی توسط Mimig نمایش پست ها
    اصلا مشکلی نیست. پرینتر هم نمی خواد.
    می تونید بعد که پرداخت شد برید تو سایت شماره Sevis را بزنید براتون رسید را میاره.
    شما خودتون تجربه این کار و دارین؟ یعنی با زدن شماره SEWIS دقیقا همون فایل تاییدیه پرداخت رو که باید برا سفارت ببریم رو میاره؟

آقا من پرداخت کردم .حالا نوشته بایس واسی تا I979 (یا یه چیز تو این مایه ها ) از حالت پندینگ در بیاد و این اصل کاریه. جریان چیه؟ مگه همون رسیدی که بعد پرداخت میدن نیست؟

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

نقل قول نوشته اصلی توسط yashar_zeus نمایش پست ها
    آقا من پرداخت کردم .حالا نوشته بایس واسی تا I979 (یا یه چیز تو این مایه ها ) از حالت پندینگ در بیاد و این اصل کاریه. جریان چیه؟ مگه همون رسیدی که بعد پرداخت میدن نیست؟
    همون رسيد پرداخت آنلاين رو پرينت بگيريد، همه جا كارتون رو راه ميندازه. نيازي نيست منتظر چيزي بمونيد. در پستهاي قبلي توضيح كافي هست.
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

آقای مهراد خیلی ممنون و اینکه پستای قبلو خوندم و شرمنده شدم چون کامل توضیح داده بودبد. فقط یه جا خوندم نوشته بودید پرینتو میل زدید به سفارت آیا این کار لازمه؟ ببخش اگه سوالم بیخوده

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط yashar_zeus نمایش پست ها
    آقای مهراد خیلی ممنون و اینکه پستای قبلو خوندم و شرمنده شدم چون کامل توضیح داده بودبد. فقط یه جا خوندم نوشته بودید پرینتو میل زدید به سفارت آیا این کار لازمه؟ ببخش اگه سوالم بیخوده
    نه نيازي نيست. سفارت با داشتن اسم و شماره سويس شما همه چي رو ميتونه چك كنه. من شرايط خاصي داشتم كه سفارت يه خورده قاط زده بود، براي همين قبل از اينكه برم براي پيكاپ مي خواستم مطمئن بشم كه برم براي پيكاپ يا نه. قضيه ربطي به پرداخت سويس نداشت. در مورد داستان خودم توي تاپيك كساني كه در كليرنس رد شده اند، توضيح دادم. فكر كنم اوايل نوامبر ٢٠١٢. اون قضيه كه خيلي مربوط به اين تاپيك نميشه و توضيحش رو در همون تاپيك بخونيد.

در ضمن اگه دانشگاه شماره سويستون رو عوض كرد، در مورد اونهم در پستهاي قبلي همين تاپيك سويس توضيح كامل دادم. تقريبا هر سوالي كه در مورد سويس باشه، جوابش در پستهاي قبلي همين تاپيك سويس هست.

پي نوشت: چيزي كه اكتبر پارسال توي اين تاپيك سويس در مورد ايميل كردن رسيد سويس نوشته بودم، در مورد سفارت نبود. من اون رسيد رو به خود سويس ايميل كرده بودم كه پرداخت قبلي من رو منتقل كنن به شماره سويس جديدم. به هر حال همونطور كه گفتم، سفارت نيازي به ايميل كردن رسيد سويس نداره.
    ویرایش توسط Mehrad : June 16th, 2013 در ساعت 03:48 AM
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

دوستان اگه نتونیم از رسید پرداخت سویس پرینت بگیریم یا نتونیم pdf اش کنیم و print screen بگیریم. مشکلی پیش نمی آد؟

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط Yasaman68 نمایش پست ها
    دوستان اگه نتونیم از رسید پرداخت سویس پرینت بگیریم یا نتونیم pdf اش کنیم و print screen بگیریم. مشکلی پیش نمی آد؟
    براي پرداخت شما كه مشكلي پيش نمياد و سرجاي خودش هست و هر وقت كه خواستيد ميتونيد با مراجعه به وبسايت سويس و وارد كردن اطلاعات خودتون همون رسيد آنلاين رو پرينت بگيريد. ولي پرينتر دم دست نباشه، pdf يا print to file هم نتونيد بكنيد، ديگه printscreen گرفتن كه كاري نداره. خرجش زدن دكمه PrtSc بالاي كيبرد هست به همراه دكمه Fn (يا دكمه كمكي مرتبط روي كيبرد). بعدش هم تصوير حاصله رو توي هر اديتور تصوير مثل paint (يا هر چيزي شبيه اون) يا توي word يا هر چيزي مثل اون paste مي كنيد و save مي كنيد و خلاص. اينكه مثل رسيد DS160 نيست كيفيت پرينتش مهم باشه. همينكه يه چيزي توي دستتون باشه كه نشون بده پرداخت كرديد و اطلاعات شما توش خوانا باشه كافيه، حالا كيفيت پرينتش هم خوب نباشه مهم نيست.

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrad نمایش پست ها
    براي پرداخت شما كه مشكلي پيش نمياد و سرجاي خودش هست و هر وقت كه خواستيد ميتونيد با مراجعه به وبسايت سويس و وارد كردن اطلاعات خودتون همون رسيد آنلاين رو پرينت بگيريد. ولي پرينتر دم دست نباشه، pdf يا print to file هم نتونيد بكنيد، ديگه printscreen گرفتن كه كاري نداره. خرجش زدن دكمه PrtSc بالاي كيبرد هست به همراه دكمه Fn (يا دكمه كمكي مرتبط روي كيبرد). بعدش هم تصوير حاصله رو توي هر اديتور تصوير مثل paint (يا هر چيزي شبيه اون) يا توي word يا هر چيزي مثل اون paste مي كنيد و save مي كنيد و خلاص.
    ممنون دوست عزیز
    من مشکلم اینه که کسی که داره پرداخت می کنه به پرینتر دسترسی نداره و ظاهرا هم نمی تونه pdfاش کنه. من خواستم بگم برام print screen بگیره.
    پس بعد از پرداخت می شه دوباره به همون سابت مراجعه کنم و پرینت بگیرم.

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط Yasaman68 نمایش پست ها
    ممنون دوست عزیز
    من مشکلم اینه که کسی که داره پرداخت می کنه به پرینتر دسترسی نداره و ظاهرا هم نمی تونه pdfاش کنه. من خواستم بگم برام print screen بگیره.
    پس بعد از پرداخت می شه دوباره به همون سابت مراجعه کنم و پرینت بگیرم.
    دقیقا پست بالا مهراد همین رو توضیح داده، بله...

سلام دوستان من یکبار SEVIS FEE رو پرداخت کردم و تو مالزی ریجکت شدم الان برای آنکارا وقت گرفتم می خواستم ببینم دوباره باید پرداخت انجام بدم؟ ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.