نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام پرواز را انتخاب خواهید نمود؟

رأی دهندگان
1435. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • QATAR AIRWAYS

359 25.02%
  • LUFTHANSA

189 13.17%
  • EMIRATES

231 16.10%
  • ETIHAD AIRWAYS

51 3.55%
  • TURKISH AIRLINES

348 24.25%
  • KLM

113 7.87%
  • ALITALIA

73 5.09%
  • ? + IRAN AIR

51 3.55%
  • AEROFLOT

20 1.39%
صفحه 595 از 1383 نخستنخست ... 954955455855865875885895905915925935945955965975985996006016026036046056456951095 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,941 تا 5,950 , از مجموع 13825

موضوع: پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

پیش فرض پاسخ : پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

من برای تهران-دوهه- هیوستون-لس انجلس بلیط قطری رزور کردم. منتها رفتم دفترشون گفتند چون پرواز هیوستون-لس انجلس داخلی هستش فقط یه بار بسته 23 کیلویی مجازه و بسته دومت اضافه بار میشه. میخاستم بدونم راه حلش چیه؟
    1- بارم رو تو هیوستون بدم به یه باربری ارزون قیمت که مثلا 1 ماهه برسون بهم تو لس اجلس (فاصله بین پرواز دوهه- هیوستون و هیوستون-لس انجلس 13 ساعته. ممکنه بتونم ببرم به باربری تحویل بدم بارمو؟)
    2- پول اضافه بار رو بدم (این هزینه اش چقدره!) (پرواز هیوستون-لس انجلس با American Airline)
    3- بارمو زودتر از ایران بفرستم برای دوستم اونجا
    4- اصلا با یه ساک 23 کیلویی برم

پیشاپیش از راهنمایی دوستان ممنونم

ApplyAbroad Veteran
    sabzdarsabz آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Computer Science University of North Texas

پیش فرض پاسخ : تجربیات سفر به آمریکا

کسی با خطوط امارات رفته به امریکا؟ میشه تجربیاتتون رو بفرمایید؟
    سوال اصلی من اینه که آیا میتونم یه کوله و یه ساک دستی (که میخوام کتابام که سنگینه رو داخلش بذارم و وزنش مطمئنا بیشتر از 7 کیلو میشه!) با خودم ببرم داخل هواپیما؟
    ​اهدای عضو اهدای زندگی | اهــدای سلول بنیادی | محک
    من اصلا فرصت خواندن پیام خصوصی رو ندارم. خواهشا سوالاتتونو در تاپیک های مربوطه مطرح کنید.
    کلی گویی آفت شعر است حرف مفت آفت ذهن
    (انقدر کلی گویی نکن! انقدر با قاطعیت صحبت نکن! نکن آقاجان نکن! )

Member deKXer آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial & SE - SUT

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid-guru نمایش پست ها
    من برای تهران-دوهه- هیوستون-لس انجلس بلیط قطری رزور کردم. منتها رفتم دفترشون گفتند چون پرواز هیوستون-لس انجلس داخلی هستش فقط یه بار بسته 23 کیلویی مجازه و بسته دومت اضافه بار میشه. میخاستم بدونم راه حلش چیه؟
    1- بارم رو تو هیوستون بدم به یه باربری ارزون قیمت که مثلا 1 ماهه برسون بهم تو لس اجلس (فاصله بین پرواز دوهه- هیوستون و هیوستون-لس انجلس 13 ساعته. ممکنه بتونم ببرم به باربری تحویل بدم بارمو؟)
    2- پول اضافه بار رو بدم (این هزینه اش چقدره!) (پرواز هیوستون-لس انجلس با American Airline)

انتخاب گزینه سوم بستگی به این داره که چقدر پول تو دست و بالتون برای خرج هست. گزینه های اول و چهارم هم به اینکه چقدر سرتون برای پیچیده کردن سفر درد میکنه! من بودم گزینه چهارم رو انتخاب میکردم
    جدول روادید دانشجویی آمریکا:

دوبی 2013 - دوبی 2012 - آنکارا 2013 - عشق آباد 2013 - ایروان 2013

Junior Member Feizm آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Chemical Ecology- Penn State

درود بر همگی

من برای 15-20 آگوست می خوام برم نیویورک یا فیلادلفیا. تو کایاک که سرچ کردم، فیلی رو نیاورد ولی برای نیویورک ارزونترین نرخی که میاره مال اماراته که 1232 $ اما به آژانس که زنگ زدم میگه ارزونترین نرخ از 5525تومن شروع میشه. چرا این تفاوت وجود داره؟ میشه خودم از کایاک خرید کنم؟

Senior Member don_omid آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering - University of South Carolina

سلام دوستان
    در ادامه پست vahid-guru عزیز یه سوالی واسم پیش اومد ممنون میشم راهنمایی کنین
    راستش من چند روز پیش یه بلیط از Alitalia رزرو کردم به این صورت:
    Tehran - Rome - Atlanta - Columbia
    از آژانسی که بلیطو واسم رزرو کرد سوال کردم که تووی پرواز داخلی امریکا شرایط حمل بار فرق میکنه؟ (وزنش کمتر باشه) بهم گفت که تابع پرواز اول میشه (Tehran - Rome) چون همه بلیط ها با هم صادر میشه و همون دو تا 23 کیلو رو میتونی ببری.
    راستش تا پست بالا رو خوندم شک کردم نکنه الکی گفته آژانس...
    ممنون میشم راهنمایی کنن دوستان

Member deKXer آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial & SE - SUT

دو تا سؤال داشتم که هرچی گشتم جواب واضحی براشون پیدا نکردم. ممنون میشم کسی که تجربه داره جواب بده.

1- اول اینکه بالاخره این قضیه ی کنسل کردن یا تغییر تاریخ بلیط چیه. یعنی در چه شرایطی میشه اینکارو کرد و در چه شرایطی نمیشه. مثلا اگه بلیط رو از kayak.com یا سایتهای مشابه بگیریم میشه؟ از سایت رسمی خود ایرلاین چطور؟ یا از آژانسهای داخلی؟

2- دوم اینکه طبق تجربه آیا بلیطها در آگوست بزودی پر میشن؟ یعنی اگه من بخوام خرید بلیط رو به بعد از دو هفته دیگه موکول کنم که تکلیف ویزام مشخصتر بشه ممکنه دیگه گیرم نیاد؟
    جدول روادید دانشجویی آمریکا:

دوبی 2013 - دوبی 2012 - آنکارا 2013 - عشق آباد 2013 - ایروان 2013

ApplyAbroad Hero y2dark آواتار ها

دوستانی که از طریق سایت هواپیمایی (مثل امارات) میتونن صندلی رو مشخص کنند، قبل از مشخص کردن صندلی یه سر به این سایت بزنن : http://www.seatguru.com/
    در این سایت معایب و مزایای صندلیهای مختلف ایرلاینهای مختلف گفته شده،
    من از طریق امارات صندلیمونو مشخص کردم، احتمالش هست که موقع check-in این صندلی رو بهمون ندهند؟

من خودم برای نیویورک خریدم از cheapoair. یک ماه پیش یک طرفه از قطر ۷۵۰ تا گرفتم. آژانس ها ۳.۵ بود. فرقش اینه که تاریخش رو نمی تونید عوض کنید یا کنسل کنید. non-refundable هست.

نقل قول نوشته اصلی توسط Feizm نمایش پست ها
    درود بر همگی

من برای 15-20 آگوست می خوام برم نیویورک یا فیلادلفیا. تو کایاک که سرچ کردم، فیلی رو نیاورد ولی برای نیویورک ارزونترین نرخی که میاره مال اماراته که 1232 $ اما به آژانس که زنگ زدم میگه ارزونترین نرخ از 5525تومن شروع میشه. چرا این تفاوت وجود داره؟ میشه خودم از کایاک خرید کنم؟
    با افزودن امتیاز از دوستانتان تشکر کنید.

You RARELY have one chance to make a good first impression but OFTEN have infinite chances to make up for a bad first impression

دوست عزیز- سه سال پیش بچه ها با ترکیش رفتن شیکاگو و بعد با پرواز داخلی به میشیگان و دو تا چمدان رو ازشون قبول کرده بودن بدون هزینه. اونها بلیطشون رو نشون داده بودن که از ایران اومدن و اون ها هم بدون مشکلی بارشون رو گرفته بودن حتی کری آن رو هم گرفته بودن گذاشته بودن تو بار به صورت رایگان چون کری ان پرواز داخلی کوچیک تر از ترکیش بوده!

با افزودن امتیاز از دوستانتان تشکر کنید.

You RARELY have one chance to make a good first impression but OFTEN have infinite chances to make up for a bad first impression

اولن كه سعي كنيد با نشان دادن اون بليت بين قاره ايي پول اضافه بار نديد براي سگمنت هيوستون به لوس آنجلس بعدش هم فوقش 25 دلار حرومش كنيد ديگه انقدر داستان نداره ديگه

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)