کسی میدونه اولین وقت مصاحبه برای سفارت امریکا تو ترکمنستان که میتونم بگیرم کی هست تقریبا"؟
کسی میدونه اولین وقت مصاحبه برای سفارت امریکا تو ترکمنستان که میتونم بگیرم کی هست تقریبا"؟
دوستان این دیگه چه مدلیه؟ من چیکار کنم؟ ترکمنستان ویزا می ده به این سرعت؟ این ایمیل امروز اومده واسم:
Dear Sir/Madam,
You case requires a re-interview. US Embassy Ashgabat, Consular Section confirms a re-interview appointment for:
DATE: Tuesday, July 2 at 12:00 p.m.
Please note the following facts:
- due to a high volume of inquiries your appointment cannot be rescheduled;
- applicant needs to notify only if there is a cancellation;
- we accept applicants that speak English, Turkmen or Russian, Embassy does not provide Farsi speaking interpreter and applicants are not allowed to bring their own.
من رشتم برق هست. برای phd می رم. فول فاند. سربازی هم معاف.
هیچ نکته مبهمی هم توی پروندم ندارم. مصاحبه هم خوب پیش رفت به نظر خودم. ۱۸ جون مصاحبه داشتم. اصلا نمی دونم ترکمنستان بهم ویزا می ده تا اون تاریخ یا نه!
دوست من شما فردا برین سفارت ترکمنستان و بپرسین از آقای دولت که چنین شرایطی دارین. بهش بگین قبول میکن زودتر بدن یا نه. بعدش اگر نشد به سفارت ایمیل بزنید و بهشون بگین که نمیتونید تا اون موقع بیاین.احتمالا موافقت کنند و عوض کنند تاریخو.ضمنا وقتی دارین میرین سفارت ترکمنستان، این ایمیل رو هم پرینت کنید به عنوان مدرک که به آقای دولت نشون بدین
این نظر منه
موفق باشید
سلام دوستان
من پاسپورتمو داده بودم به یکی از بچه های 25 ژوئن که برام پیک آپ کنه. الان بهم زنگ زد گفت که ویزامو گرفته. ولی گفت که خانم آلتا امروز خیلی بد اخلاق بوده و 4 نفر رو توی مصاحبه رجکت کرده (بند 214). حالا اینکه شرایطشون چی بوده نمیدونم. خودشون میان توضیح میدن احتمالن. امیدوارم با دیدن این پست استرس الکی به خودتون وارد نکنید. فقط بیشتر مواظب باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)