سلام خوب هستید
من تو بچگی آبله مرغان گرفتم اینو پاستور قبول می کنه یا اینکه باید آزمایش بدم. راستش چندتا آزمایشگاه رفتم میگن چک نمی کنیم میشه زودتر بهم جواب بدید؟ ممنون
سلام خوب هستید
من تو بچگی آبله مرغان گرفتم اینو پاستور قبول می کنه یا اینکه باید آزمایش بدم. راستش چندتا آزمایشگاه رفتم میگن چک نمی کنیم میشه زودتر بهم جواب بدید؟ ممنون
واكسن ديفتري كزاز كه براي بزرگسالان ميزنن Td هست. Tdap همونها هست به اضافه سياه سرفه كه براي اطفال ميزنن.
Gardasil رو من نديدم جايي اجباري كرده باشه. مربوط به HPV هست و بيشتر به كار خانومها مياد. البته موارد ابتلا براي آقايون هم ديده شده. به هر حال نمي دونم در ايران كجا ميشه زد.
در مورد آبله مرغان و سل هم در حد اطلاعاتم در پستهاي قبلي توضيح دادم.
ویرایش توسط M1KE : July 14th, 2013 در ساعت 12:51 AM دلیل: به درخواست کاربر
(and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
وقتی یکی به سئوالتون جواب می ده از روی وظیفه نیست، از رو لطفه....اینو یاد بگیرید که تشکر کنید.... آفرین!
از پاسخ به هر گونه سئوال شخصی معذوریم. حتی شما دوست عزیز
بچه هاي تهران براي تست پوستي سل مي تونند به كلينيك 16 آذر ( همونجايي كه MMR و ديفتري كزاز رو مي زنه) مراجعه كنند. انتهاي سالن طبقه اول يك آزمايشگاه هست كه با هزينه 5000 تومان اين كار رو انجام ميده و تنها نكته اش اينكه پس از انجام تست به مدت دوز نبايد به بازوتون آب بخوره
اما يك موضوع مهم اينكه حتما قبلش با دانشگاه مكاتبه كنيد ببينيد اصلا لازم هست اين كار رو انجام بدهيد( چون ظاهرا بعضي از ايالات اين كار رو براي ايرانيها ضروري نمي دونند) اگر گفتند لازم هست ببينيد آيا تست ايران رو قبول دارند يا خير. اگر قبول ندارند به هيچ وجه اينجا انجام نديد چون وقتي برسيد آمريكا دوباره بايد تست بديد و بصورت اشتباه نشون مي ده شما سل داريد
بچه ها همه مدارك واكسيناسيون رو در پاستور بايد همراه داشته باشيد
مثلا سياه سرفه كه در بچگي همه زديم و يا فلج اطفال
اگر نداريد قبلش به يك پزشك مراجعه كنيد و ازش مدرك بگيريد
دوستان یه سوال فرم واکسناسیون دانشگاه و هر مرکز درمانی می تونه مهر کنه یا همراه جواب تست ها ومدارک باید ببریم انستیتو پاستور؟ تو شهرستان باید چه کار کرد؟ اگه یه نفر از بچه ها لطف کنه مراحل کارو یه بار کامل توضیح بده خیلی ممنون می شم.
خیلی مرحلهمند نیست!براساس فرم immunization دانشگاهتون تا جایی که میتونین واکسنها رو بزنید. مرکز بهداشت منطقه خودتون در تهران و یا مرکز بهداشت شهرستان محل اقامت مراکز تزریق هر واکسن رو بهتون معرفی میکنه (اگر نمیدونین)، و آخر سر هم خودشون براتون مهر میزنن فرم رو.
اینکه حرف خودتون رو در مورد تاریخ دریافت واکسنها قبول میکنن یا مدرک میخان بستگی به مرکز بهداشت داره. من که هر چی گفتم قبول کردن (البته مدارکشم موجود بود)
علاقه مندی ها (Bookmarks)