صفحه 87 از 191 نخستنخست ... 37777879808182838485868788899091929394959697137187 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 861 تا 870 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

سلام خوب هستید

من تو بچگی آبله مرغان گرفتم اینو پاستور قبول می کنه یا اینکه باید آزمایش بدم. راستش چندتا آزمایشگاه رفتم میگن چک نمی کنیم میشه زودتر بهم جواب بدید؟ ممنون

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

واكسن ديفتري كزاز كه براي بزرگسالان ميزنن Td هست. Tdap همونها هست به اضافه سياه سرفه كه براي اطفال ميزنن.

Gardasil رو من نديدم جايي اجباري كرده باشه. مربوط به HPV هست و بيشتر به كار خانومها مياد. البته موارد ابتلا براي آقايون هم ديده شده. به هر حال نمي دونم در ايران كجا ميشه زد.

در مورد آبله مرغان و سل هم در حد اطلاعاتم در پستهاي قبلي توضيح دادم.
    ویرایش توسط M1KE : July 14th, 2013 در ساعت 12:51 AM دلیل: به درخواست کاربر
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

Senior Member mdemehri آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط rp_abdollahi نمایش پست ها
    سلام خوب هستید

من تو بچگی آبله مرغان گرفتم اینو پاستور قبول می کنه یا اینکه باید آزمایش بدم. راستش چندتا آزمایشگاه رفتم میگن چک نمی کنیم میشه زودتر بهم جواب بدید؟ ممنون
    بهتره برید آزمایش بدید تا اون فاکتوری که برای واکسن هست مشخص بشه تا معلوم شه واکسن رو باید بزنید یا نه.
    فکر نکنم آزمایش خون خاصی بخواد فقط به دکترتون بگید آزمایش خون برای واکسن آبله مرغون می خوام رو برام بنویسید .
    همینجوری که آزمایشگاه قبول نمی کنه!
    وقتی یکی به سئوالتون جواب می ده از روی وظیفه نیست، از رو لطفه....اینو یاد بگیرید که تشکر کنید.... آفرین!
    از پاسخ به هر گونه سئوال شخصی معذوریم. حتی شما دوست عزیز

Member
    رشته و دانشگاه
    Earthquake Engineering - Iran University of Science and Technology

سلام خوب هستید

سعی کنید از بهداشت منطقه خودتون تاییدیه بگیرید.
    گاهی امور خود بخود جور می شود
    گاهی به صد مقدمه ناجور می شود

Member
    رشته و دانشگاه
    Earthquake Engineering - Iran University of Science and Technology

نقل قول نوشته اصلی توسط tayebi نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من 2 سال پیش برای معافیت سربازی واکسن مننژیت و کزاز زدم ولی مدارکشو گم کردم. رفتم همون مرکز بهداشت بهم گفتن دوباره برو دفترچه نظام وظیفه رو بخر بیار ما اینجا واست مجانی میزنیم منم همین کارو کردم دیروز واکسن زدم. پیشنهاد میکنم شماهم همین کارو بکنید.
    موفق باشید.
    متاسفانه من این پست رو امروز دیدم و 33500 تومان شارژ شدم.
    گاهی امور خود بخود جور می شود
    گاهی به صد مقدمه ناجور می شود

Member
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineer

سلام خوب هستید

من امروز پاستور بودم
    اولا خانمهاي اطاق 3 خيلي بد اخلاق بودند، ثانيا اونجا هيچ موردي را بدون مدرك قبول نمي كنند (حتي فلج اطفال كه همه تو ايران زدند)
    براي اين موضوع تنها راه شما تست دادن هست ( بايد نتيجه آزمايشگاه همراهتون باشه)

Member
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineer

پیش فرض تست پوستي سل

بچه هاي تهران براي تست پوستي سل مي تونند به كلينيك 16 آذر ( همونجايي كه MMR و ديفتري كزاز رو مي زنه) مراجعه كنند. انتهاي سالن طبقه اول يك آزمايشگاه هست كه با هزينه 5000 تومان اين كار رو انجام ميده و تنها نكته اش اينكه پس از انجام تست به مدت دوز نبايد به بازوتون آب بخوره
    اما يك موضوع مهم اينكه حتما قبلش با دانشگاه مكاتبه كنيد ببينيد اصلا لازم هست اين كار رو انجام بدهيد( چون ظاهرا بعضي از ايالات اين كار رو براي ايرانيها ضروري نمي دونند) اگر گفتند لازم هست ببينيد آيا تست ايران رو قبول دارند يا خير. اگر قبول ندارند به هيچ وجه اينجا انجام نديد چون وقتي برسيد آمريكا دوباره بايد تست بديد و بصورت اشتباه نشون مي ده شما سل داريد

Member
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineer

بچه ها همه مدارك واكسيناسيون رو در پاستور بايد همراه داشته باشيد
    مثلا سياه سرفه كه در بچگي همه زديم و يا فلج اطفال
    اگر نداريد قبلش به يك پزشك مراجعه كنيد و ازش مدرك بگيريد

دوستان یه سوال فرم واکسناسیون دانشگاه و هر مرکز درمانی می تونه مهر کنه یا همراه جواب تست ها ومدارک باید ببریم انستیتو پاستور؟ تو شهرستان باید چه کار کرد؟ اگه یه نفر از بچه ها لطف کنه مراحل کارو یه بار کامل توضیح بده خیلی ممنون می شم.

Member
    رشته و دانشگاه
    IE

نقل قول نوشته اصلی توسط zana نمایش پست ها
    دوستان یه سوال فرم واکسناسیون دانشگاه و هر مرکز درمانی می تونه مهر کنه یا همراه جواب تست ها ومدارک باید ببریم انستیتو پاستور؟ تو شهرستان باید چه کار کرد؟ اگه یه نفر از بچه ها لطف کنه مراحل کارو یه بار کامل توضیح بده خیلی ممنون می شم.
    خیلی مرحله‌مند نیست! براساس فرم immunization دانشگاه‌تون تا جایی که میتونین واکسن‌ها رو بزنید. مرکز بهداشت منطقه خودتون در تهران و یا مرکز بهداشت شهرستان محل اقامت مراکز تزریق هر واکسن رو بهتون معرفی میکنه (اگر نمیدونین)، و آخر سر هم خودشون براتون مهر میزنن فرم رو.
    اینکه حرف خودتون رو در مورد تاریخ دریافت واکسن‌ها قبول میکنن یا مدرک میخان بستگی به مرکز بهداشت داره. من که هر چی گفتم قبول کردن (البته مدارکشم موجود بود )

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)