QATAR AIRWAYS
LUFTHANSA
EMIRATES
ETIHAD AIRWAYS
TURKISH AIRLINES
KLM
ALITALIA
? + IRAN AIR
AEROFLOT
با سلام
ميخواستم ببينم براي ويزاي مهاجرتي بار اول ورود به آمريكا ٢ ساعت توقف كافيه؟ مقصد نهايي من لس آنجلس هست ولي قطر ايرويز ميره شيكاگو و ٢ ساعت بعد پرواز به لس آنجلس هست. ممنون ميشم راهنماييم كنيد. آيا اصلا تو شيكاگو مسايل مربوط به ويزا و ورود انجام ميشه يا چون فقط ترانزيت هست همه كارها تو لس آنجلس انجام ميشه؟ (همه سگمنتهاي بليط رو قطر صادر كرده)
دوستان
در پرواز از یک فرودگاه ترانزیت به امریکا آیا ماموران امنیتی ویزای مسافران رو چک میکنن؟ دوست من به همین دلیل برگشت خورده.![]()
.The Reality is not always the Beauty and the Beauty is not always the Reality, as well
ضمن عرض ارادت خدمت آقا پيمان، بساط special registration براي اتباع كشورهاي خاص از اپريل ٢٠١١ در فرودگاههاي آمريكا جمع شده. البته كليت حرف شما درسته و زمان دو ساعت بين پروازها خيلي كمه و ريسك بالايي براي از دست دادن پرواز بعدي وجود داره. حتي در فرودگاههاي شلوغ اگه كسي به ساعت شلوغي فرودگاه بخوره، حتي همون سه ساعت هم ميتونه ريسكي باشه. جزييات بيشتر در مورد مقررات ورود به آمريكا رو با ذكر لينك به آيين نامه هاي مرتبط در تاپيك ورود به آمريكا توضيح دادم.
(and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
نه دوست من
منظورم ویزای ترانزیت نیست. دوست من ویزای دانشجویی امریکا داشت که در فرودگاه ترانزیت موقع پرواز به امریکا برش گردوندن ایران. 4-5 ساعت هم فاصله نشستن پروازش از ایران و پروازش به امریکا نبود. من یکی دیگه رو دیده بودم که در فرودگاه لس آنجلس برگردونده بودن اما اینجوری دیگه نه. اینجور که من فهمیدم در گیت های پرواز های به امریکا ماموران امنیتی خود امریکا هستن که مسافران رو چک میکنن. حالا من خودم ندیدم چه جوری؟آیا سیستمش با بقیه پروازها فرق میکنه یا نه؟!
.The Reality is not always the Beauty and the Beauty is not always the Reality, as well
سلام
من و همسرم میخوایم برا اواسط اگوست بریم نیوجرسی. میشه لطفا بهترین مسیر و ارزونترین و بگین؟
مرسی
اگه سوال رو دقيقتر و با ذكر جزييات بپرسيد بهتر ميشه راهنمايي كرد. اينكه كلي بپرسيد "ويزا رو چك مي كنن" انتظار چه جوابي داريد؟ حتي بعد از اين همه توضيحاتي كه دادم، باز همينجوري كلي ميگيد فرودگاه ترانزيت، بدون اينكه حتي بگيد دقيقا كدوم فرودگاه يا اينكه دقيقا توضيح بديد از اين دوستتون چي پرسيدن و دوستتون چي جواب داده. اينجوري فقط در بقيه ايجاد دلهره بيخودي مي كنيد و ملت فكر مي كنن كلا توي فرودگاههاي بين راه بگير و ببنده.
اين پرس و جو كردن از مسافرين آمريكا در فرودگاه چيز جديدي نيست و چند ساله كه من و بقيه دوستان داريم در موردش اطلاع رساني مي كنيم. من در هر دو سفرم به آمريكا از مسير لندن رفتم و مي تونم بگم فرودگاه هيثرو لندن امنيتي ترين فرودگاه اروپا هست (يا بگم يكي از امنيتي ترين فرودگاهها). هر دو بار هم پرواز لندن- شيكاگو من با امريكن ايرلاينز بود و هيچ بگير و ببندي در كار نبود. در مورد هر دو سفرم به آمريكا توضيحات مفصل دادم. بله بازرسي امنيتي در فرودگاه هيثرو (و برخي فرودگاههاي ديگه اروپايي) خيلي سفت و سخته تا قبل از اينكه برسيد به ناحيه check in. تازه بعد از اينكه رسيديد به ناحيه check in هم دم كانتر پروازهاي خروجي به آمريكا ميز security گذاشتن و قبل از اينكه بريد كارت پرواز اصلي رو بگيريد، از همه بدون استثنا مقداري سوال و جواب مي كنن. در مورد سفر اخيرم در تاپيك ورود به آمريكا پست گذاشتم و گفتم كه حتي چند تا حاج آقاي اسراييلي توي صف جلوي من بودن و از اونها هم عين بقيه سوال و جواب كردن و از اين نظر به اونها هم هيچ ارفاقي نكردن.
اصل اين سوال و جوابها هم اينه كه براي چه كاري داريد ميريد آمريكا، كجا ميريد، آدرستون در آمريكا كجاست و سوالهايي از اين قبيل. اينها هم چيزي نيست كه باعث نگراني باشه. اگه آدم سوالها رو درست و باصداقت و بدون تته پته كردن جواب بده، هيچ مشكلي پيش نمياد. بهتون ميگن بفرماييد و شما هم ميريد پاي كانتر كارت پروازتون رو مي گيريد. اين چيزايي هم كه توضيح دادم اينجا حرف جديدي نيست و بارها و بارها من و بقيه دوستان در مورد اين سوال و جوابها در فرودگاههاي بين راه توضيح داديم. حالا اين فرودگاه هيثرو لندن هست كه از همه بدون استثنا سوال و جواب مي كنن، برخي فرودگاههاي ديگه هستن كه به صورت رندم اين كار رو مي كنن، مثلا فرودگاه استانبول كه برخي دوستان تجربه خودشون رو نوشتن. ولي توي همين سفر من قبل از لندن در استانبول هم توقف داشتم و اونجا هيچي از من نپرسيدن. جزييات اون قسمت سفرم رو هم در همين تاپيك بليت آمريكا در تاريخ ١٢ دسامبر ٢٠١٢ نوشتم.
موقع ورود به آمريكا هم عين همين قضيه هست. افسر CBP در فرودگاه ورودي سوالهاي اينجوري مي پرسه و گاهي وقتها ممكنه براي سوالهاي بيشتر آدم رو ببرن دفتر CBP كه در سفر دومم همين اتفاق براي من افتاد. اين هم جاي نگراني نداره. چند تا سوال بيشتر مي پرسن و خلاص. توي هر كدوم از اين سوال و جوابها اگه آدم بدون تته پته كردن با صداقت جواب سوالها رو بده، هيچ مشكلي پيش نمياد.
اون قضيه فرودگاه لس آنجلس رو هم فكر مي كنم خود شما قبلا مطرح كرده بوديد (يا شايد هم يكي ديگه بود). اون مورد قضيه اش اين بود كه طرف ويزاش revoke شده بود كه همون موقع توضيح دادم در اين مورد و جاي بحثش توي اين تاپيك نيست.
به هر حال اگه جواب دقيق ميخواهيد، سوالتون رو دقيق و با ذكر جزييات بپرسيد.
(and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
سلام
من باید برا 28 اگوست فیلادلفیا باشم برا شروع ترم جدید.ولی کلییر خودم وحانوادم هنوز نیامده(از دوبی).ایا می تونم از طریقی بلیط بگیرم .چون اینجا در شیراز اژانسها بدون ویزای امریکا بلیط برام صادر نمیکنند
ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)