QATAR AIRWAYS
LUFTHANSA
EMIRATES
ETIHAD AIRWAYS
TURKISH AIRLINES
KLM
ALITALIA
? + IRAN AIR
AEROFLOT
براي اينكه خيالتون رو راحت كنم اصلن به مدت زمان ترانزيتتون در اروپا و خاورميانه كاري نداشته باشيد
هر چقدر كم بود مشكلي نيست
SCHEDULE پرواز رو خود ارلاينز مي چينه كه چه جوري مسافر رو به پرواز بعدي برسونه اگر فرودگاه بزرگ باشه و تشخيص بده كه مسافر نميرسه به پرواز بعدي يا ترمينال بعدي اجازه صدور بليت داده نميشه پس نگراني بي مورد هست. اين حدفاصله در هيترو ممكنه دو ساعت باشه ولي در رم 45 دقيقه بستگي به ترمينال ورودي و خروجي مسافر داره.
گفته هاي بالا يك استثنا دارد كه اون پروازهاي تركيبي ايران ار هست
QFN:01-Mar-2010,CSQ&FFN:12-Oct-2010Medical:23-Aug-2013,Upload:15-Sep-2013,Pass Request:26-June-2014
دوستان من میخوام یه چمدون بیست و سه کیلویی اضافه با خودم داشته باشم تو پرواز لوفتانزا، تا جایی که میدونم جریمه ش 200 دلاره، آیا من باید این پول رو جلوی کانتر پرداخت کنم؟ یا میشه قبلش پرداخت کنم؟ لوفتانزا دفتری داره که بشه ازش این چیزارو تو تهران پرسید؟
آقا پيمان من متوجه صحبت شما هستم كه مسووليت انتقال مسافر با ايرلاين صادر كننده بليت هست و در صورت جاموندن مسافر از پرواز ترانزيت، ايرلاين موظفه مسافر رو با پرواز بعدي بفرسته. اين رو هم متوجه هستم كه ايرلاينها دنبال دردسر اضافي نمي گردن. ولي در مورد خودم، بليتم رو مستقيما روي وبسايت خود امريكن ايرلاينز خريده بودم و ايرلاين تاييد كرده بود بليتم رو. اگه پرواز ورودي من به لندن فقط "نيم ساعت" تاخير داشت، يا اگه صفهاي بازرسي امنيتي مقداري شلوغتر بود، يا اگه من قبلا ته و توي جابجايي بين ترمينالها رو در نياورده بودم و توي فرودگاه سرگردون ميشدم، پرواز بعدي رو از دست ميدادم. به همين راحتي. اين فرضهايي هم كه گفتم هيچكدوم فرضهاي بدبينانه يا تخيلي نبود و واقعا پيش مياد. به هر حال من شانس آوردم و هيچ كدوم از حالتهايي كه گفتم پيش نيومد و به موقع به گيت پرواز رسيدم.
ولي اگه هر كدوم از اون اتفاقات مي افتاد، بعدش بايد چند ساعت توي فرودگاه هيثرو علاف مي موندم تا امريكن ايرلاينز با پرواز بعدي من رو بفرسته شيكاگو. تازه بعدش هم يك پرواز ديگه از شيكاگو به توليدو داشتم كه اونجا هم باز امريكن ايرلاينز بايد يك پرواز ديگه برام پيدا مي كرد. يا مثلا اگه امريكن ايرلاينز تصميم مي گرفت براي اينكه زودتر من رو از لندن بفرسته بيرون، به جاي پرواز بعدي شيكاگو من رو با پرواز بعدي نيويورك يا واشنگتن يا بوستون بفرسته كه ديگه كلي دردسر جديد هم اضافه ميشد در مورد جابجايي خودم و بارم از اونجا به شيكاگو و بعدش به توليدو. همه اين دردسرها به خاطر فقط نيم ساعت دير رسيدن احتمالي به گيت در لندن. خوب من اگه زمان بين پروازهام بيشتر از دو ساعت بود، انقدر استرس نمي كشيدم توي لندن و مجبور نميشدم همه كارهام رو بدوبدو انجام بدم.
(and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
براي چي بايد نيم ساعت تاخير داشته باشد!؟
ببينيد ما براي هر پرواز يك HISTORICAL DATA داريم
الان اين پرواز امروز صبح بريتيش از استانبول به لندن رو ببينيد 96% تاخيرش زير 15 دقيقه هست. زير 15 دقيقه يعني خلبان با افزايش سرعت به موقع به فرودگاه مبدا خواهد رسيد.
خب براي چي بايد نگران پرواز بعدي بايد باشيد كه نرسيد.
نبايد اون 3 درصد احتمال تاخير رو مبني قرار دهيد . اون سه درصد ارزش محاسبه رو ندارد اصلن.
خود سيستم اين فاصله زماني ها رو مشخص ميكند نيازي به وسواس نيست.
IMG_1640.PNG
علاقه مندی ها (Bookmarks)