نوشته اصلی توسط
hasti_m
دوستان من هم تو این دو راهی گیر کردم الان و واقعا به راهنمایی دوستان با تجربه نیاز دارم. لیسانس م. پزشکی از پلی تکنیک گرفتم و در حال حاضر دو سال از هم دوره ای هام عقب افتادم. علت عقب افتادن هم دو دل موندن واسه اپلای کردن یا نکردن بود که باعث شد آخر کار نه کنکور بدم و نه به صورت جدی دنبال اپلای باشم. اما امسال دیگه میخوام برم دنبال اپلای و بین آمریکا و اروپا موندم!
من از یه طرف میدونم که پذیرش گرفتن با فاند کامل برای مستر در اروپا سخته، از طرفی آمریکا هم سطح دانشگاهاش و آموزشش بالاتره و هم راحتتر میشه پذیرش با فاند گرفت. هرچند میگن اونجاهم واسه مستر سخته نسبتا و اکثرا واسه دکترا مستقیم اپلای میکنن و با فاند کامل پذیرش میگیرن که اتفاقا این گزینه واسه من که الان دو سال عقب افتادم گزینه خوبی به نظر میاد تا اینکه دنبال پذیرش مستر باشم. ولی از طرفی با این کار فقط یه دانشگاه و یه جور زندگی رو میتونم تجربه کنم. و من خیلی دوست دارم که زندگی در اروپا رو هم به واسطه تحصیلم تجربه کنم. در ضمن دور بودن آمریکا و اینکه حالا حالاها نمیشه برگشت ایران هم یکی دیگه از مسائلیه که باعث میشه تردید کنم در انتخاب آمریکا..چون دارم تنها میرم اگر که پذیرش بکیرم، فامیل و آشنای صمیمی و اینارم نداریم تو آمریکا و هرچند تجربه زندگی در خوابگاهو داشتم اما میترسم که نتونم تحمل کنم. درسته هر کاری سختیهای خودشو داره اما من باید یه دلیل محکم داشته باشم که آمریکا رو با تمام سختیهاش ترجیح بدم به جاهای دیگه.. من الان دنبال این دلیل محکم ام و از دوستان با تجربه خواهش میکنم که منو راهنمایی کنن. با این حرفایی که گفتم آیا به نظرتون برم دنبال اروپا که مثلا از فرانسه یا جایی که احتمالش بیشتره پذیرش با فاند پیدا کنم و آمریکا رو بذارم واسه دکترا؟ یا نه این ریسکو نکنم و جی آر ای بدم امسال و برای آمریکا اقدام کنم؟
پیشاپیش از وقتی که گذاشتید ممنونم
علاقه مندی ها (Bookmarks)