دوستان عزيز، ميخواستم بدونم ويكتوريا چه جور جاييه و اينكه اين جزيره جاي مناسبي براي يك مهاجر تازه وارد هست يا خير
ممنون ميشم اگر راهنمايي بفرماييد
دوستان عزيز، ميخواستم بدونم ويكتوريا چه جور جاييه و اينكه اين جزيره جاي مناسبي براي يك مهاجر تازه وارد هست يا خير
ممنون ميشم اگر راهنمايي بفرماييد
بنگاه به صورتى كه مثل ايران خونه اجاره بده وجود نداره ولى اگر در نورث ونكوور خيابانهاى اطراف لانزدل را از پايين به بالا دونه دونه پياده يا با ماشين دوستانتان بچرخيد حتمن مورد مناسب پيدا ميكنيد. سعى كنيد ده تا مورد ببينيد و بعد جمع بندى كنيد . اينجا قرارداد اجاره براى اول ماهه پس آماده باشيد كه يا اواخر ماه بياين ونكوور يا يه جايى داشته باشين كه بتونين تا آخر ماه توش باشين تا خونه رو تحويل بگيرين.
اجاره ها بين ٩٠٠ تا ١٤٠٠ بسته به موقعيت و ابعاد آپارتمان و انسانيت مالك اون داره . بهترين گزينه اينجا ساختمانهاى حدود سه طبقه اى هستند كه حدود ٤٠ يا ٥٠ واحد در اونها هست و شركت اونها رو اداره ميكنه و شما با فرد طرف نيستين و خيلى هواتون رو دارن چون نيوكامر ها رو مخصوصن ايرانيها رو در نورث ونكوور دوست دارند.
اگر قصد دارين به خود داون تاون ونكوور زياد تردد كنيد بهترين جا خيابانهاى پايين است يعنى اول تا سوم و كلن خيابان سوم بخاطر اتوبوس كه ازش ميگذره خيابان خوبيه. البته در هر خيابانى نزديك لانزدل باشين بازهم خوبه. فروشگاههاى ايرانى حول و حوش پانزدهم متمركز شده اند كه اونجا هم محل خوبى براى زندگيه و يك اتوبوس هم هم از اونجا رد ميشه . در مجموع حمل و نقل عمومى در ونكوور عاليه و كمتر مشكل تردد پيش مياد.
مسافر ونكوور به اميد يك زمستان گرم
سلام ممنون از شما- ما براي 17 اكتبر بليط داريم و ميخوام بيايم نورث ون - دو تا دختر 8 و 6 ساله دارم كه بايد دبستان ثبت نام كنم ميتونين راهنمائي كنين كدوم مدارس بهترن كه نزديك اونها دنبال خونه باشيم.
در ضمن نظرتون رو در مورد لينك زير ميخوام . به نظر من قيمت و جاش خوبه. شاما نظرتون چيه؟
ممنون
http://vancouver.en.craigslist.ca/nv...924993927.html
شروع پروسه در دمشق: 19سپتامبر 2006 / ارسال مدارک آپدیـت: 7 دسامبر 2010
مديكال: 21 نوامبر 2012 دريافت مدارك مديكال در پاريس: 10 دسامبر 2012
دريافت مدارك در ورشو: 12 دسامبر 2012.
PR: 22 May
مسافر ونكوور به اميد يك زمستان گرم
سلام هدا خانم
ممنونم از راهنمایی عالی شما. میتوانم بپرسم که :
1- در این لینک برخی آپارتمان ها مبله هستند. این عکس ها برای تبلیغه و یا واقعا خونه مبله را با این قیمت می دهند ؟
2- منظور شما این است که ممکنه وقتی طرف مراجعه می کند قیمتی بالاتر را می گویند ؟ و یا یعنی به این گونه سایت ها نمی توان اعتماد کرد ؟
ممنون می شوم راهنمایی بفرمائید
ارادتمندم.
وضعيت كار تو ونكوور چطوره؟ به نظر شما اميدي هست بشه تو كوتاه مدت كار پيدا كرد؟ من تخصصم تعمير ونگهداري خطوط توليد و همسرم متخصص تغذيه است.
اگر توی آگهی ذکر شده باشه که خونه Furnishedـه، یعنی مبله ست، در غیر اینصورت فقط وقتی خونه پر بوده ازش عکس گرفتن برای آگهی و به معنی مبله بودنش نیست
در مورد قیمت هم من هر جا مراجعه کردم همون بود که توی سایت نوشته بود، مگر اینکه نوشته باشه مثلن: واحدهای یک و دو خوابه، From $1200
اونوقت یعنی از 1200 به بالا قیمت دارن
علاقه مندی ها (Bookmarks)