صفحه 20 از 137 نخستنخست ... 10111213141516171819202122232425262728293070120 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 191 تا 200 , از مجموع 1370

موضوع: همه چيز در مورد شهر ونكوور

پیش فرض پاسخ : همه چيز در مورد شهر ونكوور

دوستان عزيز، ميخواستم بدونم ويكتوريا چه جور جاييه و اينكه اين جزيره جاي مناسبي براي يك مهاجر تازه وارد هست يا خير
    ممنون ميشم اگر راهنمايي بفرماييد

Member bahar2006 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    ٣١١٣

نقل قول نوشته اصلی توسط hheshmatp نمایش پست ها
    دوستان تو نورث ون رنتال هم پيدا ميشه؟ اگه ممكنه لينك بعضي شونو اينجا بزارين.
    بنگاه به صورتى كه مثل ايران خونه اجاره بده وجود نداره ولى اگر در نورث ونكوور خيابانهاى اطراف لانزدل را از پايين به بالا دونه دونه پياده يا با ماشين دوستانتان بچرخيد حتمن مورد مناسب پيدا ميكنيد. سعى كنيد ده تا مورد ببينيد و بعد جمع بندى كنيد . اينجا قرارداد اجاره براى اول ماهه پس آماده باشيد كه يا اواخر ماه بياين ونكوور يا يه جايى داشته باشين كه بتونين تا آخر ماه توش باشين تا خونه رو تحويل بگيرين.
    اجاره ها بين ٩٠٠ تا ١٤٠٠ بسته به موقعيت و ابعاد آپارتمان و انسانيت مالك اون داره . بهترين گزينه اينجا ساختمانهاى حدود سه طبقه اى هستند كه حدود ٤٠ يا ٥٠ واحد در اونها هست و شركت اونها رو اداره ميكنه و شما با فرد طرف نيستين و خيلى هواتون رو دارن چون نيوكامر ها رو مخصوصن ايرانيها رو در نورث ونكوور دوست دارند.
    اگر قصد دارين به خود داون تاون ونكوور زياد تردد كنيد بهترين جا خيابانهاى پايين است يعنى اول تا سوم و كلن خيابان سوم بخاطر اتوبوس كه ازش ميگذره خيابان خوبيه. البته در هر خيابانى نزديك لانزدل باشين بازهم خوبه. فروشگاههاى ايرانى حول و حوش پانزدهم متمركز شده اند كه اونجا هم محل خوبى براى زندگيه و يك اتوبوس هم هم از اونجا رد ميشه . در مجموع حمل و نقل عمومى در ونكوور عاليه و كمتر مشكل تردد پيش مياد.
    مسافر ونكوور به اميد يك زمستان گرم

سلام ممنون از شما- ما براي 17 اكتبر بليط داريم و ميخوام بيايم نورث ون - دو تا دختر 8 و 6 ساله دارم كه بايد دبستان ثبت نام كنم ميتونين راهنمائي كنين كدوم مدارس بهترن كه نزديك اونها دنبال خونه باشيم.
    در ضمن نظرتون رو در مورد لينك زير ميخوام . به نظر من قيمت و جاش خوبه. شاما نظرتون چيه؟
    ممنون
    http://vancouver.en.craigslist.ca/nv...924993927.html
    شروع پروسه در دمشق: 19سپتامبر 2006 / ارسال مدارک آپدیـت: 7 دسامبر 2010
    مديكال: 21 نوامبر 2012 دريافت مدارك مديكال در پاريس: 10 دسامبر 2012
    دريافت مدارك در ورشو: 12 دسامبر 2012.

PR: 22 May

Member bahar2006 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    ٣١١٣

سلام ممنون از شما- ما براي 17 اكتبر بليط داريم و ميخوام بيايم نورث ون - دو تا دختر 8 و 6 ساله دارم كه بايد دبستان ثبت نام كنم ميتونين راهنمائي كنين كدوم مدارس بهترن كه نزديك اونها دنبال خونه باشيم.
    در ضمن نظرتون رو در مورد لينك زير ميخوام . به نظر من قيمت و جاش خوبه. شاما نظرتون چيه؟
    ممنون
    اينجا همه مدارس دولتى خوب و با امكانات هستن البته شما بهتره اطراف لانزدل خونه بگيريد
    لينك زير هم جاش خوبه هم قيمتش ولى صبر كنيد تا بياييد اينجا همه چيز رو از نزديك نگاه كنيد چند روزى همه خيابونها رو كامل بالا و پايين بريد و جاى مناسب پيدا كنيد
    مسافر ونكوور به اميد يك زمستان گرم

ممنون
    در مورد کریگز لیست من فقط یه چیزی بگم که باید خیلی احتیاط کنید
    مثلن همین لینک رو ببینید... به نظر من اصطلاح Too good to be true دقیقن شامل حالش می‌شه
    سه قدمی لانزدل، دو خوابه، اینقدر تمیز و شیک، اونوقت 950 دلار؟!!
    من که فکر نمی‌کنم واقعی باشه!

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    M.Sc. at Industrial Marketing

سلام هدا خانم
    ممنونم از راهنمایی عالی شما. میتوانم بپرسم که :
    1- در این لینک برخی آپارتمان ها مبله هستند. این عکس ها برای تبلیغه و یا واقعا خونه مبله را با این قیمت می دهند ؟
    2- منظور شما این است که ممکنه وقتی طرف مراجعه می کند قیمتی بالاتر را می گویند ؟ و یا یعنی به این گونه سایت ها نمی توان اعتماد کرد ؟
    ممنون می شوم راهنمایی بفرمائید
    ارادتمندم.

نقل قول نوشته اصلی توسط .:HoDa:. نمایش پست ها
    در مورد کریگز لیست من فقط یه چیزی بگم که باید خیلی احتیاط کنید
    مثلن همین لینک رو ببینید... به نظر من اصطلاح Too good to be true دقیقن شامل حالش می‌شه
    سه قدمی لانزدل، دو خوابه، اینقدر تمیز و شیک، اونوقت 950 دلار؟!!
    من که فکر نمی‌کنم واقعی باشه!

وضعيت كار تو ونكوور چطوره؟ به نظر شما اميدي هست بشه تو كوتاه مدت كار پيدا كرد؟ من تخصصم تعمير ونگهداري خطوط توليد و همسرم متخصص تغذيه است.

نقل قول نوشته اصلی توسط sami123 نمایش پست ها
    سلام هدا خانم
    ممنونم از راهنمایی عالی شما. میتوانم بپرسم که :
    1- در این لینک برخی آپارتمان ها مبله هستند. این عکس ها برای تبلیغه و یا واقعا خونه مبله را با این قیمت می دهند ؟
    2- منظور شما این است که ممکنه وقتی طرف مراجعه می کند قیمتی بالاتر را می گویند ؟ و یا یعنی به این گونه سایت ها نمی توان اعتماد کرد ؟
    ممنون می شوم راهنمایی بفرمائید
    ارادتمندم.
    اگر توی آگهی ذکر شده باشه که خونه Furnishedـه، یعنی مبله ست، در غیر اینصورت فقط وقتی خونه پر بوده ازش عکس گرفتن برای آگهی و به معنی مبله بودنش نیست
    در مورد قیمت هم من هر جا مراجعه کردم همون بود که توی سایت نوشته بود، مگر اینکه نوشته باشه مثلن: واحدهای یک و دو خوابه، From $1200
    اونوقت یعنی از 1200 به بالا قیمت دارن

وضعيت كار تو ونكوور چطوره؟ به نظر شما اميدي هست بشه تو كوتاه مدت كار پيدا كرد؟ من تخصصم تعمير ونگهداري خطوط توليد و همسرم متخصص تغذيه است.
    این سوال خیـــلی کلیه!
    حقیقتش من نمی‌دونم چطوری بهش جواب بدم
    ولی چیزی که هست و چیزی که من دیدم، دوستان خودم (و خودم) حداکثر 4-5 ما بیکار بودن و کار تخصصیشون رو یا یه کار خوب غیرتخصصیشون رو پیدا کردن
    کار جنرال هم که خیلی راحت پیدا می‌شه

Member
    رشته و دانشگاه
    برق- قدرت

سلام
    كار تخصصي، كه فرموديد در كدوم فيلد و رشته بهتر گير مياد و 4-5 ماه زمان مي بره؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط .:HoDa:. نمایش پست ها
    این سوال خیـــلی کلیه!
    حقیقتش من نمی‌دونم چطوری بهش جواب بدم
    ولی چیزی که هست و چیزی که من دیدم، دوستان خودم (و خودم) حداکثر 4-5 ما بیکار بودن و کار تخصصیشون رو یا یه کار خوب غیرتخصصیشون رو پیدا کردن
    کار جنرال هم که خیلی راحت پیدا می‌شه

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)