صفحه 95 از 191 نخستنخست ... 45858687888990919293949596979899100101102103104105145 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 941 تا 950 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

Junior Member ram_f15 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

نقل قول نوشته اصلی توسط shaghi نمایش پست ها
    خواهش میکنم. خوشحالم براتون. من این فایل رو نمیتونم باز کنم. چند واحد آنتی بادی داشتین؟
    خوشبختانه بهتون خوب جواب داده من خودم هم 12 سال پیش زده بودم و تیترم هم بالا بود
    البته این به این معنی نیست که دوستان دیگه خوشحال بشن و تست ندن که مال فلانی بالاست مال منم هست!
    واقعا بدن به بدن فرق میکنه.

در مورد حق فنی، هم حق با شماست چون به هر حال توقع دارین بابت پولی که میدین توضیح بشنوین
    ولی همکاران من هم حق دارند چون این پول در برابر خدمات درخواستی بسیار ناچیزه، بعضی داروخونه ها به قدری شلوغه که اگه
    قرار باشه به همه توضیح بدی باید فحش بخوری و از طرفی بعضی بیماران باعث دلسردی آدم میشن.
    مثلا شده که گفتن: دارومونو بده بریم حال داریــــــــــا!!! یا اصلا گوش نمیدن و ...
    .........
    خانم دکتر بازم متشکرم. نتیجه اینطوری نوشته شده:
    Immunology
    Reference Range Units Result Test
    Negative: Less than 9
    Equivocal: 9-11
    Positive: More than 11
    mlU/mL 1000< HBS.Ab
    برای دوستانی که بدون دیدن صفحات قبلی این پست رو میخونن مینویسم که نتایج بالا مربوط به آزمایش (anti-HBs یا آنتی بادی بر ضد هپاتیت B) بنده هست که در پست #932 این تاپیک، تصویر نتیجه رو گذاشتم برای اینکه دوستان دستشون بیاد که در این آزمایش چه چیزی مینویسن.

خانم دکتر البته شما در مورد مبلغ حق فنی درست میفرمایید ولی این مشکل بیمه ها با داروخانه هاست و بیمار بی تقصیره؛ کلا سیستم پزشکی و بیمه ای در کشور ما پر از اشکالات پیچیده هست که به نظر نمیرسه به این زودیها حل بشه، مهم اینه که با وجود افراد متعهد و دلسوزی مثل شما هنوز هم جای امید برای بهبود و اصلاح وضع هست.
    ویرایش توسط ram_f15 : July 14th, 2013 در ساعت 11:15 AM

ApplyAbroad Superstar houtcivil آواتار ها

سلام دوستان
    ببخشید اگر که سوالم تکراری هست، چون من با خوندن صفحات قبلی نتونستم در این مورد نتیجه گیری کنم.
    من باید واکسنهای MMR و مننژیت رو بزنم. 3 هفته دیگه هم بلیط رفتنم رو گرفتم. (البته مننژیت اختیاری هست و با توجه به دردسرهایی که من در صفحات قبلی در مورد مننژیت و مراجعه به مراکز هلال احمر خوندم، این مورد اختیاری رو کلا کنار گذاشتم.)
    من ساکن شهرستان هستم، آیا در شهرستانها و یا در مراکز استانها این خدمات (بویژه صدور کارت بین المللی) انجام میگیرد و یا تنها باید به تهران مراجعه کنیم؟
    این مورد رو هم در ادامه خدمتتون عرض کنم که من سربازی رو انجام دادم و کارت پایان خدمت دارم. آیا داشتن این کارت معافیتی در خصوص نزدن واکسنهای بالا دارد؟ (چون یادم هست برای پرکردن دفترچه چندتا واکسن زدم اما اسامیشون رو یادم نیست)
    ممنون میشم اگر دوستان این 2 مورد رو راهنمایی بفرمایند.
    با سپاس فراوان
    ویرایش توسط houtcivil : July 14th, 2013 در ساعت 12:34 PM

Junior Member ram_f15 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط houtcivil نمایش پست ها
    سلام دوستان
    ببخشید اگر که سوالم تکراری هست، چون من با خوندن صفحات قبلی نتونستم در این مورد نتیجه گیری کنم.
    من باید واکسنهای MMR و مننژیت رو بزنم. 3 هفته دیگه هم بلیط رفتنم رو گرفتم.
    من ساکن شهرستان هستم، آیا در شهرستانها و یا در مراکز استانها این خدمات (بویژه صدور کارت بین المللی) انجام میگیرد و یا تنها باید به تهران مراجعه کنیم؟
    این مورد رو هم در ادامه خدمتتون عرض کنم که من سربازی رو انجام دادم و کارت پایان خدمت دارم. آیا داشتن این کارت معافیتی در خصوص نزدن واکسنهای بالا دارد؟ (چون یادم هست برای پرکردن دفترچه چندتا واکسن زدم اما اسامیشون رو یادم نیست)
    ممنون میشم اگر دوستان این 2 مورد رو راهنمایی بفرمایند.
    با سپاس فراوان
    دوست عزیز سلام. مراکز هلال احمر شهرستانها هم این کارت زرد (گواهینامه بین المللی ایمن سازی International Certificates of Vaccination) رو صادر میکنن مگر اینکه شهرستان دورافتاده باشه که اونهم قاعدتا در هلال احمر مرکز استان قابل حله. فقط یکسری واکسن ها بدلیل تحریمها کمیابه؛ مثل هپاتیت B که البته اگر آشنای پزشک در مراکز درمانی داشته باشید گیرتون میاد؛ در مورد هپاتیت B اگر سه مرحله رو دریافت کرده باشید طبق استناد خانم دکتر (با نام کاربری Shaghi) به سایت CDC (پست صفحه 92) دوز تقویتی (booster dose) توصیه نمیشه و بجاش میتونید تست آنتی بادی بر ضد هپاتیت B بدید که آمادگی دفاعی بدن شما در مقابل این بیماری رو مشخص میکنه، چنانچه میزان آنتی بادی خون شما از میزان مشخصی کمتر باشه اونوقت برای دوز یادآور اقدام میکنید (برای نمونه نتایج آزمایش خودم در این مورد رو در پست 942# همین صفحه قرار دادم). در مورد آبله مرغان (chicken-pox) هم به همین صورت اگر قبلا مبتلا شده بودید یا واکسنشو زدید تست آنتی بادی وجود داره.
    در مورد MMR که واکسن دو مرحله ای داره بعید میدونم شهرستانها داشته باشن ولی اگر از هلال احمر سوال کنید قاعدتا خودشون راهنماییتون میکنن که نزدیکترین جایی که میتونید تزریق کنید کجاست. تاجایی که میدونم فعلا در تهران و اصفهان در مورد این واکسن مشکلی وجود نداره. خداروشکر تا این لحظه واکسن چهارظرفیتی مننژیت (Meningitis ACYW) با اعتبار دوساله به لطف حجاج محترم بالاجبار در کشور وجود داره و در مراکز هلال احمر با دریافت 33500 تومان تزریق میکنن.
    شما در سربازی واکسن مننژیت دوظرفیتی (Meningitis AC) با اعتبار دوساله و واکسن توام دیفتری و کزاز (Td = tetanus-diphtheria vaccine) رو دریافت کردید که 10 سال اعتبار داره.
    واکسن مننزیت سربازی که خارج از کشور اعتبار نداره (صفحات قبلی اشاره شد).
    در مورد واکسن Td هم برگه واکسیناسیون سربازیتون رو که ببرید هلال احمر قبول میکنه و در کارتتون تاریخش رو وارد میکنه؛ من خودم در کارت بهداشتم به تاریخ 10 سال پیش داشتم و دو بار هم برای سربازی یکی 5 سال پیش و یکی دو سال پیش واکسن رو زده بودم که هلال احمر جلوی واکسن Td در کارت زرد رو سه تا مهر برام زد؛ راستی افرادی هم که این واکسن رو تا کنون نزدن در جریان باشن که مراکز بهداشتی این واکسن رو رایگان تزریق میکنن.
    درضمن تاریخهای دریافت واکسن رو هم خودتون قبلا از شمسی به میلادی برگردونید که براتون تاریخ میلادی رو با مهر بزنن.
    چندتا واکسن دیگه هم هست که چون از من نخواسته بودم خودمم دنبالش نرفتم و با این اوضاع تحریم فعلی هم احتمالا پیدا نمیشه.
    واکسن آنفولانزا هم چون هنوز فصلش نرسیده در دسترس نیست.
    پیشنهاد میکنم هرچی از این مهرهای واکسن گیرتون اومد توی کارتتون بزنید، ضرر نمیکنید چون اونطرف ممکنه بخواهید دانشگاهتون رو عوض کنید یا برای مهاجرت اقدام کنید که خیلی به کارتون میاد. موفق باشید.
    ویرایش توسط ram_f15 : July 14th, 2013 در ساعت 01:47 PM دلیل: اصلاحات و توضیحات بیشتر

ApplyAbroad Guru smonabav آواتار ها

سلام دوستانببخشید اگر که سوالم تکراری هست، چون من با خوندن صفحات قبلی نتونستم در این مورد نتیجه گیری کنم.من باید واکسنهای MMR و مننژیت رو بزنم. 3 هفته دیگه هم بلیط رفتنم رو گرفتم. (البته مننژیت اختیاری هست و با توجه به دردسرهایی که من در صفحات قبلی در مورد مننژیت و مراجعه به مراکز هلال احمر خوندم، این مورد اختیاری رو کلا کنار گذاشتم.)من ساکن شهرستان هستم، آیا در شهرستانها و یا در مراکز استانها این خدمات (بویژه صدور کارت بین المللی) انجام میگیرد و یا تنها باید به تهران مراجعه کنیم؟این مورد رو هم در ادامه خدمتتون عرض کنم که من سربازی رو انجام دادم و کارت پایان خدمت دارم. آیا داشتن این کارت معافیتی در خصوص نزدن واکسنهای بالا دارد؟ (چون یادم هست برای پرکردن دفترچه چندتا واکسن زدم اما اسامیشون رو یادم نیست)ممنون میشم اگر دوستان این 2 مورد رو راهنمایی بفرمایند.با سپاس فراوان
    1- مننژیت رو اگر در 5 سال اخیر نزدید، باید دوباره تکرار کنید (میتونید در هلال احمر مرکز استان این واکسن رو بزنید، هزینه اش هم 33500 تومان است، ضمن اینکه کارت واکسیناسیون زرد بین المللی با مهر انگلیسی بهتون میده، یعنی هلال احمرهای مراکز استان این کار رو انجام میدهند و نیازی به مراجعه به تهران نیست).2- اگر در 5 سال اخیر، TD رو تزریق کردید نیازی به تزریق مجدد نیست (آقایونی که سربازی تشریف بردید، اگر از زمان اعزامتون بیش از 5 سال نگذشته، نیازی به تزریق مجدد نیست).3- اگر کارت تزریق هپاتیت B رو دارید، نیازی به تزریق مجدد نیست.4- برای MMR باید دو بار تزریق کنید.5- برای تزریق واکسن های مورد نیاز، با تمامی مدارک مربوط به تزریق واکسن به اداره بهداشت مرکز استان مراجعه کنید، اونجا واکسن های مورد تائید شما رو بررسی میکنند و اگر به واکسنی نیاز داشتید، با معرفی نامه شما رو میفرستند به مرکز بهداشت جهت تزریق واکسن. هزینه اش هم خیلی کمتر از درمانگاه ها و بیمارستان ها است.6- در نهایت میتونید با گواهی صادر شده توسط مرکز بهداشت استان (بعد از تزریق واکسن های مورد نیاز) به انیستیتو پاستور در تهران مراجعه کنید.
    لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.

لطفا قبل از طرح سوال، از قابلیتی که فروم در اختیار شما گذاشته و اسمش "جـسـتـجـو" است، استفاده نمائید!!
    اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک

ApplyAbroad Superstar houtcivil آواتار ها

کارت واکسیناسیون زرد بین المللی حتما باید مهرش انگلیسی باشه؟
    این کارت زرد رنگ (گواهینامه بین المللی ایمن سازی International Certificates of Vaccination) مثل اینکه در همه مراکز بهداشت است. ولی مهر انگلیسی رو ... !!!!!

سلام

دوستان می شه واکسن ها رو توی مراکز بهداشت زد و بعد کارت رو از هلال احمر گرفت؟

نقل قول نوشته اصلی توسط smonabav نمایش پست ها
    1- مننژیت رو اگر در 5 سال اخیر نزدید، باید دوباره تکرار کنید (میتونید در هلال احمر مرکز استان این واکسن رو بزنید، هزینه اش هم 33500 تومان است، ضمن اینکه کارت واکسیناسیون زرد بین المللی با مهر انگلیسی بهتون میده، یعنی هلال احمرهای مراکز استان این کار رو انجام میدهند و نیازی به مراجعه به تهران نیست).2- اگر در 5 سال اخیر، TD رو تزریق کردید نیازی به تزریق مجدد نیست (آقایونی که سربازی تشریف بردید، اگر از زمان اعزامتون بیش از 5 سال نگذشته، نیازی به تزریق مجدد نیست).3- اگر کارت تزریق هپاتیت B رو دارید، نیازی به تزریق مجدد نیست.4- برای MMR باید دو بار تزریق کنید.5- برای تزریق واکسن های مورد نیاز، با تمامی مدارک مربوط به تزریق واکسن به اداره بهداشت مرکز استان مراجعه کنید، اونجا واکسن های مورد تائید شما رو بررسی میکنند و اگر به واکسنی نیاز داشتید، با معرفی نامه شما رو میفرستند به مرکز بهداشت جهت تزریق واکسن. هزینه اش هم خیلی کمتر از درمانگاه ها و بیمارستان ها است.6- در نهایت میتونید با گواهی صادر شده توسط مرکز بهداشت استان (بعد از تزریق واکسن های مورد نیاز) به انیستیتو پاستور در تهران مراجعه کنید.
    توضیحات مختصر و عـــــــــــــــــــالی بودند. فقط یه نکته را بگم که نیازی به مراجعه به انستیتو پاستور نیست چرا که اونجا هم همین کارت زرد را می دن ... . غیر از اینه؟

کارت واکسیناسیون زرد بین المللی حتما باید مهرش انگلیسی باشه؟
    این کارت زرد رنگ (گواهینامه بین المللی ایمن سازی International Certificates of Vaccination) مثل اینکه در همه مراکز بهداشت است. ولی مهر انگلیسی رو ... !!!!!
    همه شون مهر انگلیسی دارند.

نقل قول نوشته اصلی توسط maryamu نمایش پست ها
    سلام

دوستان می شه واکسن ها رو توی مراکز بهداشت زد و بعد کارت رو از هلال احمر گرفت؟
    بله مشکلی نیست.

خانوم دکتر اجازه منم هپاتیت B رو دی و بهمن 90!!! زدم الان برم انیستیتو سومی میزنه؟
    دانشگاه من فقط گفته فقط برای زیر 19 ساله ها واکسن هپاتیت اجباریه! دیگه چیز دیگه ای نگفته. من واکسن مننژیت و دوگانه رو هم زدم سال 90 (که با توجه به صحبت های شما دوباره مننژیت و باید بزنم)! دیگه چی پیشنهاد میکنین.
    قضیه این زینک چیه؟ من اینجا خیلی سرما میخورم! میتونم استفاده کنم؟ البته اونجا جای سردی نمیرم میرم کالیفرنیا

ApplyAbroad Guru smonabav آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط ProspectiveStu نمایش پست ها
    توضیحات مختصر و عـــــــــــــــــــالی بودند. فقط یه نکته را بگم که نیازی به مراجعه به انستیتو پاستور نیست چرا که اونجا هم همین کارت زرد را می دن ... . غیر از اینه؟
    درسته دوست من، این کارتی که هلال احمر میده، همونی است که پاستور میده فقط موضوعی که هست اینه که معمولا هلال احمری ها قبول نمیکنند برای سایر واکسن هاتون مهر بزنند، مگر اینکه دوباره تشریف ببرید مرکز بهداشت مرکز استان محل سکونتون (تجربه یکی از دوستانم) تا اونجا براتون هم واکسن ها رو وارد کارت کنند و هم مهر انگلیسی بزنند یعنی اگر دانشگاه شما، مهر مرکز بهداشت رو قبول داشته باشه، اصلا نیازی به مراجعه به پاستور نیست
    لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.

لطفا قبل از طرح سوال، از قابلیتی که فروم در اختیار شما گذاشته و اسمش "جـسـتـجـو" است، استفاده نمائید!!
    اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک

نقل قول نوشته اصلی توسط smonabav نمایش پست ها
    درسته دوست من، این کارتی که هلال احمر میده، همونی است که پاستور میده فقط موضوعی که هست اینه که معمولا هلال احمری ها قبول نمیکنند برای سایر واکسن هاتون مهر بزنند، مگر اینکه دوباره تشریف ببرید مرکز بهداشت مرکز استان محل سکونتون (تجربه یکی از دوستانم) تا اونجا براتون هم واکسن ها رو وارد کارت کنند و هم مهر انگلیسی بزنند یعنی اگر دانشگاه شما، مهر مرکز بهداشت رو قبول داشته باشه، اصلا نیازی به مراجعه به پاستور نیست

این کارت زردی که هلال احمر میده رو باید ببریم پاستور و کارت دیگری هم بگیریم؟ یعنی فرق داره؟
    چون خود هلال احمر گفتش که اونی که پاستور میده فرق داره وقتی پرسیدم همین کافیه.
    متشکرم

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)