صفحه 98 از 191 نخستنخست ... 48888990919293949596979899100101102103104105106107108148 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 971 تا 980 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

با سلام
    دانشگاه از من خواسته که سه دسته واکسن زیر رو بزنم:
    1- MMR1: immunization records for meales, mumps, rubella1
    2- MMR1: immunization records for meales, mumps, rubella2
    3-TD:immunization records for tetanus/diphtheria

اینها رو میشه تو 1 روز زد؟ من 2 هفته دیگه باید برم. در ضمن اگر برم پاستور خودشوم همونجا تزریق میکنن و گواهی بین المللی میدن؟
    ممنون میشم کمکم کنید.

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

نقل قول نوشته اصلی توسط MehrdadMajidi نمایش پست ها
    با سلام
    دانشگاه از من خواسته که سه دسته واکسن زیر رو بزنم:
    1- MMR1: immunization records for meales, mumps, rubella1
    2- MMR1: immunization records for meales, mumps, rubella2
    3-TD:immunization records for tetanus/diphtheria

اینها رو میشه تو 1 روز زد؟ من 2 هفته دیگه باید برم. در ضمن اگر برم پاستور خودشوم همونجا تزریق میکنن و گواهی بین المللی میدن؟
    ممنون میشم کمکم کنید.
    شدنش كه ميشه نوبت اول اينها رو در يك روز زد، ولي ممكنه شبش تب ولرز كنيد. براي خود من همين اتفاق افتاد وقتي همه واكسنهام رو يكجا زدم. جوري برنامه ريزي كنيد كه توي يك روز نباشه. نوبت دوم اينها رو هم كه به هر حال مجبور ميشيد توي آمريكا بزنيد. پاستور همون چيزايي رو كه زديد، مهر مي زنه توي كارتتون. در مورد جزييات بيشتر هم پستهاي قبلي رو بخونيد. توضيحات كامل وجود داره.
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

منظورم از یک روز، مثلا تو 1 هفته است. قبل از رفتنم. مثلا هر کدومشو تو یک روز بزنم و با فاصله 2 روز از هم. باز مشکل تب و لرز هستش با این اوصاف؟

دوستان توجه داشته باشید بعضی از واکسن ها رو (مننژیت و MMR و فکر کنم هپاتیت مطمئن نیستم)چون باکتری ویا ویروس زنده هستند رو باید تو یه روز زد در غیر اینصورت باید یه فاصله یک ماه بین شون انداخت.

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط MehrdadMajidi نمایش پست ها
    منظورم از یک روز، مثلا تو 1 هفته است. قبل از رفتنم. مثلا هر کدومشو تو یک روز بزنم و با فاصله 2 روز از هم. باز مشکل تب و لرز هستش با این اوصاف؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط zana نمایش پست ها
    دوستان توجه داشته باشید بعضی از واکسن ها رو (مننژیت و MMR و فکر کنم هپاتیت مطمئن نیستم)چون باکتری ویا ویروس زنده هستند رو باید تو یه روز زد در غیر اینصورت باید یه فاصله یک ماه بین شون انداخت.
    در مورد اينكه كدوم واكسنها بهتره يك روز زده بشه، همون پاستور بپرسيد راهنماييتون مي كنن. من واكسنهاي متعددي رو در يك روز زدم و خودشون هم بهم گفتن كه ممكنه شب تب و لرز كني ولي من چون اون ايام سرم شلوغ بود گفتم بيخيال.
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Missouri University of Science and Technology

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrad نمایش پست ها
    تست كوانتيفرون يا QFT-G مورد اشاره تست خوني استاندارد براي تشخيص سل هست. ولي شما اول مطمئن بشيد كه طبق مقررات ايالت و دانشگاه شما اين تست سل براي اتباع ايراني اجباري هست، بعد بريد دنبالش. خود من در اثر عدم اطلاع فردي كه در بخش پذيرش درمانگاه دانشگاهمون نشسته بود، وادار به انجام تست شدم و مجبور شدم ٣٣ دلار پول بيزبون پياده بشم. ولي بعد كه دنبالش رو گرفتم فهميدم كه اصلا نيازي نبوده كه من اين تست رو بدم، چون ايران در ليست كشورهاي مورد نياز نبوده. و پيگيري كردم كه پولم رو پس بدن. چند صفحه قبل توضيح بيشتر دادم در اين مورد.
    سلام
    مرسی
    این قانون ایالتی واسه تست خونی استاندارد برای سل را از دانشگاه بپرسم یا تو گوگل پیدا کنم؟

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط alifoudazi نمایش پست ها
    سلام
    مرسی
    این قانون ایالتی واسه تست خونی استاندارد برای سل را از دانشگاه بپرسم یا تو گوگل پیدا کنم؟
    از هر دو. ولي به هر حال بعضي وقتها ممكنه دانشگاه چيزايي فراتر از توصيه هاي ايالتي بخواد كه فكر نكنم بحث كردن باهاشون چيزي رو عوض كنه. ببينيد دانشگاه دقيقا چي رو از شما ميخواد. حرف من اينه كه اينجوري نشه يك كارمند بي اطلاع (مثل موردي كه براي من پيش اومد) چيز الكي بهتون بگه. پستي كه چند صفحه قبل در اين مورد گذاشتم بخونيد متوجه ميشيد.

Junior Member shaghi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Pharmacy Doctorate, Tehran University of Medical Sciences

نقل قول نوشته اصلی توسط zana نمایش پست ها
    فقط MMR زنده است. لطفا دقت کنید. ممنون

The MMR vaccine is an immunization vaccine against measles, mumps, and rubella. It is a mixture of live attenuated viruses of the three diseases, administered via injection.

Hepatitis B vaccine is a vaccine developed for the prevention of hepatitis B virus infection. The vaccine contains one of the viral envelope proteins, hepatitis B surface antigen

The MCV4 vaccine contains capsular polysaccharide antigens of Neisseria meningitides serogroups A, C, Y, and W-135 strains individually conjugated to diphtheria toxoid protein.

ApplyAbroad Superstar houtcivil آواتار ها

با سلام
    من دیروز این پست رو نوشتم.

نقل قول نوشته اصلی توسط houtcivil نمایش پست ها
    سلام دوستان
    ببخشید اگر که سوالم تکراری هست، چون من با خوندن صفحات قبلی نتونستم در این مورد نتیجه گیری کنم.
    من باید واکسنهای MMR و مننژیت رو بزنم. 3 هفته دیگه هم بلیط رفتنم رو گرفتم. (البته مننژیت اختیاری هست و با توجه به دردسرهایی که من در صفحات قبلی در مورد مننژیت و مراجعه به مراکز هلال احمر خوندم، این مورد اختیاری رو کلا کنار گذاشتم.)
    من ساکن شهرستان هستم، آیا در شهرستانها و یا در مراکز استانها این خدمات (بویژه صدور کارت بین المللی) انجام میگیرد و یا تنها باید به تهران مراجعه کنیم؟
    این مورد رو هم در ادامه خدمتتون عرض کنم که من سربازی رو انجام دادم و کارت پایان خدمت دارم. آیا داشتن این کارت معافیتی در خصوص نزدن واکسنهای بالا دارد؟ (چون یادم هست برای پرکردن دفترچه چندتا واکسن زدم اما اسامیشون رو یادم نیست)
    ممنون میشم اگر دوستان این 2 مورد رو راهنمایی بفرمایند.
    با سپاس فراوان
    امروز به مرکز بهداشت شهرستان خودم در خصوص واکسن MMR مراجعه کردم. دانشگاه فقط همین یک واکسن رو اجبار کرده بود و بالطبع من تنها پیگیر این واکسن شدم.
    در ابتدا مسئول واکسیناسیون به من گفت که ما این واکسن رو برای سن شما نمیزنیم (این مورد رو دقیقا دوست من که دیروز به مرکز بهداشت شهرستان خودشون نیز مراجعه کرده بود، نیز مواجه شده بود) من بهش گفتم که باید برم خارج از کشور و دانشگاه ازم خواسته که این واکسن رو بزنم. با گفتن این حرف قبول کردند و واکسن رو برام زدند.
    من سال 1382 هم این واکسن رو زده بودم که برگه ش رو داشتم و بهش نشون دادم. مسئول مربوطه گفت که این یک طرح همگانی در دی ماه سال 1382 بوده است که افراد زیر 25 سال در این طرح شرکت کرده اند.
    بعدش، من رفتم پیش رییس مرکز، یک نامه رسمی (سربرگ دار، تاریخ، شماره نامه، مهر و امضا) خطاب به انستیتو پاستور تهران بم داد. متن نامه این بود که نامبرده واکسن MMR را در دو نوبت در تاریخ های 1382/10/24 و 1392/4/24 در مرکز بهداشت این شهرستان تزریق کرده است.
    من گفتم که همین برگه رو ببرم کافی هست؟! بنده خدا جناب دکتر رییس مرکز گفت بزار الان میپرسم. زنگ زد تهران به انستیتو پاستور و بعدش خواست داخلی واکسیناسیون رو وصل کنند. سوال پرسید و اونها نیز گفتند که بله کافی هست.
    این مورد رو هم خدمتتون عرض کنم که هیچگونه هزینه ای رو برای واکسن MMR امروز دریافت نکردند.

من در حال حاضر دو سوال از دوستان دارم:

1. اینکه فاصله دو تا تزریق واکسن از یکدیگر 10 سال است، مشکلی ندارد؟؟ (دانشگاه تنها گفته است که فاصله دو تزریق کمتر از یک ماه نباشد)

2. آیا باید برای گرفتن کارت زرد رنگ بین المللی حتما خودم به مرکز انستیتو پاستور در تهران مراجعه کنم؟؟ و یا میتونم این برگه رو به همراه کپی صفحه اول پاسپورت (و یا هر مدرک مورد نیاز دیگری) برای یکی از دوستام در تهران ارسال کنم و ایشون برای گرفتن کارت زرد رنگ بین المللی مراجعه کنند؟؟

ممنون از وقتی که میذارید تا سوالات من رو جواب بدید.
    با سپاس فراوان

Junior Member ram_f15 آواتار ها

جناب houtcivil عزیز شما در نظر داشته باشید که حتما لازم نیست واکسنهاتون رو پاستور وارد کارت زرد کنه. مراکز هلال احمر در شهرستانها اگر شما واکسن مننژیت چهارظرفیتی (Meningitis ACYW) رو بزنید با پرداخت همون 33500 تومان پول واکسن، براتون کارت زرد رو صادر میکنن؛ اگر هم صرفا یک کارت زرد بخواهید که مشخصاتتون در اون باشه و مایل نباشید مننژیت هلال احمر رو بزنید، این کارت رو با دریافت 10000 تومان براتون صادر میکنن و تحویلتون میدن و میتونید ببرید همونجایی که MMR رو زدید براتون مهر کنن؛ درضمن اون واکسن Td که در سربازی زدید رو هم خود هلال احمر براتون وارد کارت میکنه میزنه. در پایین کارت هم مهر دکتر (Panel physician) به انگلیسی و مهر هلال احمر استان یا شهرستان (Official stamp of Vaccinating center) اونهم به انگلیسی پای کارت زرد شما زده میشه. من دوستانم و فامیلهام که شهرستان بودن تمامشون برای آمریکا از هلال احمر کارت زرد رو گرفتن و با خودشون بردن، الانم بدون هیچ مشکلی آمریکا هستن!

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)