من ۱۱ jun مصاحبه داشتم و هنوز کلیر نشدم .اگر از ۱۱ jun کسی کلیر شده پس چرا جدول را update نکردن ؟
من خودم 17 جون مصاحبه داشتم. امروز کمی وقت گذاشتم و از داخل خود سایت واشنگتن چک کردم و دیدم که روزی که من مصاحبه داشتم حدود 185 نفر به سفارت مراجعه کردن. بعد تک تک نشستم کیس این افراد رو بررسی کردم و دیدم که از این 185 بخش زیادی درجا ویزا رو گرفته بودن (بدون کلیرنس) و بخش زیادی هم در جا ریجکت شده بودن. حدود 50-60 نفر هم مثل من کلیرنس خورده بودن که از این تعداد تا حالا فقط دو نفر کلیر شدن. یکی از این دو نفر 26 جون کلیر شده که گمان میکنم ایرانی نبوده و اون یکی امروز یعنی 15 جولای کلیر شده که حدس میزنم ایرانی بوده (البته در حد یه حدسه)! اما همین که دیدم بیشتر از 97% افرادی که روز 17 جون کلیرنس خورده بهشون هنوز کلیر نشدن کلی خیالم راحت شد! پیشنهاد میکنم شما هم مستقیما از سایت واشنگتن چک کنید روز خودتون رو. یه کم وقت گیر هست اما خیلی خوبه، آدم کلی دستش میاد که اوضاع چه جوریه!
توضیحات گام به گام فرستادن I20 از آمریکا به ایران با استفاده از Express Post
واستا دنیا من میخوام پیاده شم! همینجا...؟ بله لطفا! چند میشه؟ کجا سوار شدی؟ دهه شصت بود... برو داداش... صلوات بفرست...
ببینید کیس نامبر شما یه شماره یازده رقمی هست که تعبیر رقمهاش اینجوریه:
مثلا اگر فرض کنیم کیس نامبرتون 20131624521 باشه به این صورته که چهار رقم اول یعنی 2013 سال اپلای رو نشون میده، سه رقم بعدی روز مصاحبه رو نشون میده که اینجا 162 هست. 162 یعنی اینکه شما صد و شصت و دومین روز سال رفتین برای مصاحبه که میشه مثلا 11 جون (من خودم که 17 جون بودم سه رقم بعدی برام 168 هست یعنی صد و شصت و هشتمین روز سال رفتم برای مصاحبه). سه رقم بعدی (رقم های هشتم و نهم و دهم) شماره افراد رو نشون میده که از یه عددی شروع میشه و تا یه عدد دیگه میره. این سه عدد اینجوریه که روز اول از 100 شروع شده، طی چند روز به 999 رسیده و بعد دوباره از صد شروع شده طی چند روز رفته تا 999 و همینطور الی آخر. مثلا روز 17 جون که من مصاحبه داشتنم اعداد از 457 شروع شده بود و تا 642 رفته بود. بعد روز 18 جون یعنی فردای روزی که من رفتم عددا از 643 شروع شده بود و تا تقریبا 820 رفته بود و همینطور الی آخر! عدد خود من یه چیزی بین همین 457 و 642 بود، بنابراین من ده تا ده تا کمش کردم تا به اون عددی رسیدم که دیگه کمتر از اون با کد 168 که نشون دهنده مصاحبه های 17 جون بود دیگه توی سیستم وجود نداشت. بعد دوباره ده تا ده تا عددمو زیاد کردم ببینم تا کجا میره بالا و در نهایت به 642 رسیدم. عدد آخر هم که همیشه 1 هست، البته نمیدونم چه معنایی میده اما برای تمام ویزاهای غیرمهاجرتی رقم آخر 1 هست. بعدشم در نهایت نشستم کیس نامبرای بین 20131684571 تا 20131686421 رو توشون فقط سه رقم هشتم و نهم و دهم یعنی عددهای بین 457 تا 642 رو تغییر دادم و همه رو چک کردم. جالبه که من اصلا فکرشو نمی کردم که اینهمه آدم در روز ریجکت میشن، وقتی دیدم که تعداد ریجکت شده تقریبا 70-80 نفری میشه کلی امیدوار شدم!
عذر میخوام 37 نفر معلق هستیم:دی
علاقه مندی ها (Bookmarks)