صفحه 177 از 218 نخستنخست ... 77127167168169170171172173174175176177178179180181182183184185186187 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,761 تا 1,770 , از مجموع 2172

موضوع: دبی - مصاحبه‌ی سفارت و تجربیات روز مصاحبه در سال 2013

پیش فرض پاسخ : دبی - نتایج و تجربیات مصاحبه‌ی ویزای آمریکا در سال 2013

دوستانی که روزهای آینده مصاحبه دارند و تمایل دارند برای پیک آپ ویزای کسانی که کلیر شدند اقدام کنند لطفا این‌جا و یا توی تاپیک پیک آپ ویزا از دبی اعلام کنند.
    این روش بهترین روشه که اولا باعث کاهش هزینه‌های سفر شخص مصاحبه کننده میشه و دوما افرادی که ویزاشون آمادست سریع‌تر و کم هزینه تر می‌تونن ویزاشون رو تحویل بگیرند.
    پ.ن. طبق تجربیات افرادی که قبلا این کار رو انجام داند هیچ مشکلی چه در مورد به همراه داشتن چند پاسپورت و چه در تحویل اون‌ها به امپوست پیش نمی‌یاد.
    لطفا نظرتون رو اعلام کنید.

نقل قول نوشته اصلی توسط fatemeh2013 نمایش پست ها
    دوستان یعنی فقط یکشنبه ها کلیر صورت میگیره؟

خیلی جالبه. بین این همه آدم هر هفته چند نفر رو... خسته میشن انقدر کار میکنن!
    طبق جدول انگار شده که وسط هفته هم کلیر کنن!!

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی صنایع، شریف

نقل قول نوشته اصلی توسط AMShafiee نمایش پست ها
    مگه شما دو تا پرونده جدا دارین؟!
    هردو با هم رفتیم مصاحبه، اما به نظرم دوتا پرونده جدا داریم. آفیسر روی برگ زرد دو تا شماره نوشت و گفت این دو تا رو توی سایت چک کنید. یکیش مال منه (F1) و اون یکی مال همسرم (F2)

مگه با هم نرفتین مصاحبه؟
    با هم رفتیم مصاحبه. بهمون یه برگه دادن که روش دو تا شماره بود، یکی واسه منو یکی اسه همسرم.

نقل قول نوشته اصلی توسط daneshva نمایش پست ها
    هردو با هم رفتیم مصاحبه، اما به نظرم دوتا پرونده جدا داریم. آفیسر روی برگ زرد دو تا شماره نوشت و گفت این دو تا رو توی سایت چک کنید. یکیش مال منه (F1) و اون یکی مال همسرم (F2)
    آخه من تا حالا هر چی خانواده میدونستم یه شماره پرونده بهشون داده بودند. خود ما که اصلا وقتمون رو هم جداگانه گرفته بودیم، با اینحال باز هم آفیسر فقط یه شماره پرونده بهمون داد. وقتی میخوایم جداگانه چک کنیم با DS160 چک میکنیم.

Junior Member

ما ده جون رفتیم مصاحبه و دوتا case number بهمون دادن روی یه برگه زرد. تفاوتش توی رقم آخره که واسه خودم 1و برای همسرم 2 هست

آخه من تا حالا هر چی خانواده میدونستم یه شماره پرونده بهشون داده بودند. خود ما که اصلا وقتمون رو هم جداگانه گرفته بودیم، با اینحال باز هم آفیسر فقط یه شماره پرونده بهمون داد. وقتی میخوایم جداگانه چک کنیم با DS160 چک میکنیم.

نقل قول نوشته اصلی توسط samaneh90 نمایش پست ها
    ما ده جون رفتیم مصاحبه و دوتا case number بهمون دادن روی یه برگه زرد. تفاوتش توی رقم آخره که واسه خودم 1و برای همسرم 2 هست
    من و همسرم هم 10 جون رفتیم و 1 case number داریم .شما کلیر شدین یا هنوزمنتظرین ؟

Junior Member

سلام
    من 8 جولای مصاحبه داشتم تو دبی برای مقطع کارشناسی از دانشگاه Wesleyan ایالت Connecticut با بورسیه کامل. به خاطر استرس فراوانی که این فروم بهم داده بود خیلی نگران بودم و خیلی می ترسیدم. به خاطر همین هم ساعت 4:30 صبح جلوی سفارت بودم. اونقدر زود بود که نگهبان بهم گفت که برم اونور خیابون منتظر بمونم تا صبح بشه و بقیه بیان! وقتی صبح شد پروسه ورود به سفارت و تحویل مدارک ضروری شروع شد که لازم نمی بینم توضیحی بدم چون دقیقا مثل توضیحات بقیه کاربر هاست.
    من نفر سوم تو صف بودم و اولین دانشجو. وقتی نوبت من رسید با استرس فراوان و ترس و لرز در حالی که حدود 30 صفحه انواع و اقسام مدارک و کاغذ با خودم داشتم رفتم جلوی کابین مصاحبه. (دو سری از هر کدوم داشتم واسه محکم کاری که همش بازم تقصیر این فروم هست!)
    آفیسر یه خانم بود و از من این سوال ها رو پرسید :
    چرا این دانشگاه میری؟ -چون داشگاه خوبیه و ....
    تا به حال که سربازی نرفتی؟ -خیر
    کجا ها دیگه اپلای کردی؟ -فلان جا و فلان جا
    کلا می تونم بگم که به حرف های من زیاد گوش نمی کرد و فقط کارش به کار خودش بود. هرکی میگه موقع مصاحبه نتیجه مشخص میشه یا میخواد استرس زایی کنه و یا شرایط خاصی داشته. مصاحبه فقط برای تایید یک سری مسایل هست و یک فرد با مصاحبه خوب نمی تونه شرایط خودش رو بهتر کنه. فقط اگه واقعا موقع مصاحبه مشکل حرف زدن مثل بلد نبودن انگلیسی و یا این که صراحتا بگه میخوام آمریکا بمونم می تونه وضعش رو بدتر کنه.
    بعد از این سه تا سوالی که ازم پرسیده شد گفت که ویزام آمادست و اگر تا سه چهار روز دیگه اینجام می تونم پاسپورتم رو بذارم سفارت و بعدا تحویل بگیرم.
    پنجشنبه همون هفته یعنی سه روز بعد ویزام رو تحویل گرفتم و مولتیپل هست.
    واقعا می دونم که همتون قصد کمک کردن به همدیگر رو دارید ولی این قدر الکی استرس زایی نکنید. فروم پر شده از افرادی که شرایط خاصی دارند و تو ویزا گرفتن مشکل پیدا کردند. افرادی هم که مشکلی نداشتند دیگه به این فروم نمیان و همین باعث شده بازدید کننده فکر کنه ویزا گرفتن هفت خان رستم میخواد.
    توصیه من اینه که همه مدارکی که فکر میکنید لازم باشه با خودتون ببرین. میتونید ازشون اسکن بگیرین و تو یه جایی مثل ایمیل یا drop box آپلود کنید تا خیالتون راحت بشه. اصلا هم نترسید. اگه ریگی تو کفشتون نیست ویزا می گیرین و مهم تر از همه چی : دورغ نگین. چون اگه بفهمن کلا تا ده سال باید دور آمریکا خط بکشین.

نقل قول نوشته اصلی توسط Jamaliali نمایش پست ها
    سلام
    من 8 جولای مصاحبه داشتم تو دبی برای مقطع کارشناسی از دانشگاه Wesleyan ایالت Connecticut با بورسیه کامل.
    رشتتون چیه؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط esi_eng نمایش پست ها
    رشتتون چیه؟
    مقطع لیسانس انتخاب رشته نمیکنن تا سال دوم. تو i-20 نوشته general studies ولی خودم شخصا می خوام computer science بخونم که البته موقع مصاحبه اصلا چیزی نپرسیدن و نگفتم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)