من نمیدونم چرا شما امروز پست هاتون اینقدر رادیکالی شدن! من یادمه این بحث رو باهاتون توی پ.خ. هم داشتم...
یعنی شما میگید المپیادی که توش از بین چندین هزار نفر، فقط نزدیک به 10 نفر توش طلا میشن، تاثیرش با گروه کتابخونی یکیه!!!!!!
یادمه که در جواب حرفتون این لینک سایت MIT رو بهتون نشون دادم:
http://mitadmissions.org/apply/prepare/enrichment
توی لینک به وضوح میاد میگه Science Olympiad. حالا شاید مدال کشوری به اندازه ی جهانی معتبر نباشه؛ ولی بی اعتبار کردنش در حد "عضو گروه محیط زیست بودن"!!!!!! واقعاً خیلی حرفه...
یا توی همین لینک میاد به وضوح میگه Science Competition، که ما توی ایران فقط خوارزمی و یکی دوتا دیگه رو داریم....
بعدشم که مقاله ی چاپ شده که اصلاً توی undergrad چیز رایجی نیست. مخصوصاً که کسی نیست که مسئول این کار باشه توی admission office؛ که بیاد و مقاله ی عملی شما رو از نظر علمی بسنجه... برای تاثیر دادن مقاله تون از نظر عملی توی پذیرش هم باید اینقدر پیگیر دانشگاه بشید تا مقاله تون رو بده به یه دپارتمانی چیزی، که تازه یه نفر بخونه نظر بده... که تقریباً هیچ دانشگاهی این کار رو نمیکنه...
ببینید: این "
فقط" مقاله و رتبه های بین المللی نیستن که تاثیر مثبت دارن... دانشگاه های آمریکا؛ مخصوصاً دانشگاه های تاپ، خیلی خوب این قضیه رو میدونن که امکانات توی ایران به اندازه ی امکانات توی اونجا نیست، و همین که ببینن ما توی همین امکانات خودمون رو نشون میدیم، اصلا کم نیست. بعدشم، ما که لال نیستیم! میتونیم بهشون بگیم که همین المپیادی که ما توش طلا شدیم چقدر سرش رقابت بوده... یا این روباتی که ساختیم/ اختراعی که ثبت کردیم؛ به همین راحتی ها هم نبوده...
من قبلاً هم به شما گفتم که شما کار بزرگی کردید که توی این سن تونستید این همه پذیرش خوب بگیرید. اما این رو باید درک کنید که چون شما با معدل و SAT خوب پذیرش گرفتید؛ و مقام خاصی نداشتید؛ دلیل نمیشه که معیارهای دیگه
اصلاً مهم نباشن...
در ضمن: برای گرفتن بورسیه های Scholarship (نه financial aid)... یعنی در قالب merit based و نه need based؛ یکی از مهمترین معیار ها همین کارها و مقام ها هستن... البته بگم که بورسیه های Scholarship در مقطع لیسانس
معمولاً مقدار زیادی ندارند. مثلا همین دوستمون توی صفحه قبل 7000دلار گرفته... (نه اینکه بد باشه ها! خیلی هم خوبه! اونم واسه دانشگاه های ایالتی که بودجه ی زیادی واسه ی خارجی ها ندارن...)
علاقه مندی ها (Bookmarks)