نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1139

موضوع: UNDERGRADUATE Admission and Visa for USA

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

پیش فرض پاسخ : UNDERGRADUATE Admission and Visa for USA

نقل قول نوشته اصلی توسط beelzebub نمایش پست ها
    دوستان با معدل ديبلم ١٨.٨٠ و تافل 90 بدون فاند كدوم دانشكاه و يا ايالت ساجست ميكنيد؟ SAT رو همامكانشو ندارم بدم
    اولاً: PDF من رو کامل بخونید... جواب این سوالتون و بقیه ی سوالات احتمالیتون هم توشه... یه جاش هست که دانشگاه ها رو گروه گروه کردم. اونجا خیلی به دردتون میخوره...

دوماً: وضعیت سربازیتون و خروج از کشورتون رو مشخص کنید...

سوما: وضعیتتون خوبه.
    به نظر من دانشگاه ایالتی برید به صرفه تره: حدوداً سالی 40 هزار تا (شهریه + سایر موارد) خرجتون میشه. دانشگاه های ایالتی خوب زیادن، مثلا چندتاشون: (نه همشون! بازم بگرد!)

Virginia Tech
    California Polytechnic State University, San Luis Obispo
    Pennsylvania State University, University Park
    Ohio State University, Columbus
    Florida State University
    North Carolina State University, Raleigh
    Michigan State University
    California State Polytechnic University, Pomona
    Arizona State University

درباره ی ایالت: بستگی به خودت داره! ولی ایالت و شهر رو درست انتخاب کن. خیلی مهمه! مخصوصاً برای کسایی که سنشون کمه، یکی از مهمترین فاکتورهاست.
    california و ایالت های شمال شرق با اینکه هزینه ی زندگی توشون گرون تره (به نسبت) اما بیشتر بهت پیشنهادشون میکنم....

توی این لیستی که بهت دادم خودم Penn State - University Park رو بیشتر می پسندم.

البته یه معیار دیگه هم که شاید مهم نباشه، ولی به نظر من خیلی میتونه مهم باشه اینه که "دانشگاه مقصد علاوه بر اینکه خودش خوب باشه، به یه دانشگاه با rank خیلی بالا نزدیک باشه!"
    مثلا همین California State Polytechnic University, Pomona به یه دانشگاه خصوصی خوب به اسم Pomona نزدیکه. (با ماشین کمتر از نیم ساعت فاصله دارن...)

چرا؟ چون اگه از دانشگاهت خوشت نیومد، بعد از حداقل 1 ترم یا 2 ترم (بستگی به قانون دانشگاه مقصد داره) میتونی transfer کنی به دانشگاه همسایه. البته میتونی به هر دانشگاهی که بخوای ترنسفر کنی، ولی دانشگاه های همسایه معمولاً برای همدیگه شناخته شده ترن و معمولاً واحدهاشون به همدیگه قابل تبدیله... ترنسفر کار آسونی نیست، ولی حداقل اونجا میتونی راحت SAT یا آزمون های مشابه رو بدی و در کل از راه های دیگه خودت رو نشون بدی و ترسفر کنی...

یه سری college finder توی pdfام معرفی کردم. استفاده ازشون سخت نیست... بذارشون کنار ranking و خیلی راحت انتخاب هات رو مرور کن...

دانشگاه های کانادا (همه ی ایالت ها یه جز ontario چون گرون تره) هم به صرفه هستن و هم پذیرش گرفتن توشون مثل آب خوردنه. (نه که راحت قبول بشیا! پروسه ی پذیرششون آسونه. essay و SAT اینا معمولاً ندارن... فقس کارنامه + TOEFL) حدوداً هم همین قدر خرج بر میدارن... حتماً اونا رو بررسی کن. حتی اگه کانادا انتخاب اولت نیست، بازم یکی - دو تا دونه اپلای کن. چون ممکنه آمریکا بهت ویزا نده. احتمالش هر چقدر هم کم باشه؛ ولی ممکنه....

درباره ی قبولی: قبول شدن توی این دانشگاه ها اصلاً سخت نیست... وضعیتت خوبه. به نظر من سعی کن دوباره تافل بدی و بکشیش بالای 100... خودت یکم بگردی میفهمی که تافل کم چقدر انتخاب هات رو محدود میکنه.
    سعی کن SAT هم بدی. 1 - 1.5 میلیون تومن خرج سفر به ترکیه در مقابل هزینه هایی که میکنی هیچی نیست... با یه SAT خوب، احتمال بورسیه خیلی رو زیادی میکنی... حتی با SAT خوب دانشگاه ها خصوصی خوب Yale و Harvard رو هم توی تیررس خودت میاری... ولی بازم همون ایالتی ها یا خصوصی های که financial aid نمیدن رو بذار توی انتخاب های اصلیت...

موفق باشی...
    ویرایش توسط mjfadaee : July 20th, 2013 در ساعت 03:16 PM
    Apply A to Z - Undergraduate
    راهنمای کامل برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های آمریکا در مقطع لیسانس
    این اکانت غیرفعال می باشد. لطفاً پیغام خصوصی ندهید.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)