نقل قول نوشته اصلی توسط AZ1 نمایش پست ها
آقای جمالی حرفتون غیر منطقی هستش! من خودم به عنوان یکی که از سال اول دبیرستان دنبال این چیزا گشته و الانم کارش درست شده پست های mjfadaee رو تایید میکنم!
در ضمن اصلا اینطوری نیست که المپیاد اهمیتش کمتر از گروه محیط زیست باشه!! اصلا! حتی برابر هم نیست. المپیاد صد برابر گروه محیط زیست اهمیت داره. من خودم پروسه المپیاد زیست تو امریکا رو میدونم که توسط CEE انجام میشه. بهتون بگم که اصلا اینجور که فکر میکنین آبکی نیست. اگه بود الان امریکا هر سال ۴ تاشون جهانی طلا نمیشدن!!
من نمیگم کاملا آبکی هست! هر دانشگاه تو پروسه اپلای از دانش آموز در مورد یه سری Extracurricular Activity سوال میپرسه که المپیاد رو هم اونجا ذکر میکنند. ولی ظاهرا منظور این قسمت رو درست متوجه نشدید. این قسمت برای این هست که دانش آموز های تک بعدی که کارشون فقط درس خوندن هست (Nerd) رو با دانش آموزان خلاق جدا کنند.
اگر معیار دانشگاه ها المپیاد و نمره بالای SATبود پس چرا طبق آمار نصف دانش آموز های المپیاد کشوری آمریکا (مسله جهانی کاملا فرق میکنه) و نصف کسانی که در SAT I نمره کامل 2400 رو گرفتند از دانشگاه های مورد علاقشون تو Ivy League قبول نمیشند؟ اگر معیار نمره بود چرا پس هر سال فقط پنج شش نفر چینی برای هر دانشگاه برتر آمریکا پذیرفته میشه درحالی که همه چینی ها نمره های آنچنانی دارند؟

من کسی رو نمی خوام دلسرد بکنم. میخوام راه درست رو بهشون نشون بدم. بدونن که اگر همه ی تمرکز رو برای نمره صرف بکنند فقط شانس پذیرش میره بالا و نه شانس بورسیه گرفتن شون. اگر میخوان بورسیه بگیرند باید روی خاص بودنشون و روی خلاقیتشون تمرکز بکنند. نمره ی معمولی براشون کافی هست. فعالیت های خارج از کلاس داشته باشند که افراد دیگه ای ندارند. Essay هایی بنویسند که افراد دیگه نمی نویسند. مصاحبه های تلفنی هم خیلی مهم هست. این ها برای بورسیه مهم هست وگرنه بیش تر از ظرفیت پذیرش دانشگاه ، دانش آموزان با نمرات مناسب اپلای می کنند.