نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 60 از 114 نخستنخست ... 10505152535455565758596061626364656667686970110 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 591 تا 600 , از مجموع 1139

موضوع: UNDERGRADUATE Admission and Visa for USA

Junior Member

پیش فرض پاسخ : UNDERGRADUATE Admission and Visa for USA

نقل قول نوشته اصلی توسط mjfadaee نمایش پست ها
    آهان! حالا بهتر تونستیم نظر شما رو بفهمیم. اما همچنان باهاتون مخالفم. این قضیه که گفتید یه fact هستش. بله اونا میخوان آدم های خاص رو بگیرن و با essay و EC هستش که این قضیه رو میفهمن. اما EC و Essay هم خوب و بد داره. مثلا اگه یکی اومد نوبل برد (!!!) دانشگاه میفهمه که به قول شما nerd نیست و باقی applicationش رو بررسی میکنه...!!!؟؟؟

ببینید این ها که شما میگید همه شرط لازمه نه کافی. من گفتم: این بحث ها قبلاً توی فروم بین grad ها هم انجام شده. واقعاً هم دوباره انجام دادنشون هم حوصله میخواد و هم وقت. برای همین بهتون خلاصه میگم که... این که از 500 نفر با SAT نمره 2400 فقط 150 تاشون (مثلاً!) هاروارد قبول میشن با خاطر این نیست که SAT مهم نیست! یا المپیاد مهم نیست. به خاطر اینه که اینا همه به نوعی شرط لازم هستن؛ که همشون باید از یه سطحی بهتر باشن تا دانشگاه قبولشون کنه...
    هوراااا! بلاخره فهمیدید منظورم چیه!
    هدف من در کل اینه که کسایی که هی میان فروم و دنبال بورسیه های زیاد هستن بدونن که SAT و تافل همه چی نیست و اون چیز هایی که گفتم خیلی سرنوشت ساز هستند. اگر نمره هاشون از یه حدی بالا باشه کافیه... بعد از اون اگر بخوان بازم این نمرات رو بیشتر کنند سود زیادی نمی برند و باید قسمت های دیگه رو تقویت بکنند همون طور که توضیح دادم.

نقل قول نوشته اصلی توسط Jamaliali نمایش پست ها
    هوراااا! بلاخره فهمیدید منظورم چیه!
    هدف من در کل اینه که کسایی که هی میان فروم و دنبال بورسیه های زیاد هستن بدونن که SAT و تافل همه چی نیست و اون چیز هایی که گفتم خیلی سرنوشت ساز هستند. اگر نمره هاشون از یه حدی بالا باشه کافیه... بعد از اون اگر بخوان بازم این نمرات رو بیشتر کنند سود زیادی نمی برند و باید قسمت های دیگه رو تقویت بکنند همون طور که توضیح دادم.
    من کسی رو نمی خوام دلسرد بکنم. میخوام راه درست رو بهشون نشون بدم. بدونن که اگر همه ی تمرکز رو برای نمره صرف بکنند فقط شانس پذیرش میره بالا و نه شانس بورسیه گرفتن شون. اگر میخوان بورسیه بگیرند باید روی خاص بودنشون و روی خلاقیتشون تمرکز بکنند. نمره ی معمولی براشون کافی هست. فعالیت های خارج از کلاس داشته باشند که افراد دیگه ای ندارند. Essay هایی بنویسند که افراد دیگه نمی نویسند. مصاحبه های تلفنی هم خیلی مهم هست. این ها برای بورسیه مهم هست وگرنه بیش تر از ظرفیت پذیرش دانشگاه ، دانش آموزان با نمرات مناسب اپلای می کنند.
    البته اینکه میگید شانس پذیرش رو زیاد میکنه و نه بورسیه یکم عجیبه ها! برای اون دانشگاه هایی که financial aid میدن، پذیرش = بورسیه (financial aid - need based) است. یعنی حرف شما اشتباهه. برای بورسیه گرفتن (scholarship) فقط خلاقیت مهم نیست. بورسیه 1000 نوع داره: وررشی - هنری - achievement scholarship و ...
    Apply A to Z - Undergraduate
    راهنمای کامل برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های آمریکا در مقطع لیسانس
    این اکانت غیرفعال می باشد. لطفاً پیغام خصوصی ندهید.

Member
    رشته و دانشگاه
    Neuroscience - Brown University

نقل قول نوشته اصلی توسط Jamaliali نمایش پست ها
    من نمیگم کاملا آبکی هست! هر دانشگاه تو پروسه اپلای از دانش آموز در مورد یه سری Extracurricular Activity سوال میپرسه که المپیاد رو هم اونجا ذکر میکنند. ولی ظاهرا منظور این قسمت رو درست متوجه نشدید. این قسمت برای این هست که دانش آموز های تک بعدی که کارشون فقط درس خوندن هست (Nerd) رو با دانش آموزان خلاق جدا کنند.
    اگر معیار دانشگاه ها المپیاد و نمره بالای SATبود پس چرا طبق آمار نصف دانش آموز های المپیاد کشوری آمریکا (مسله جهانی کاملا فرق میکنه) و نصف کسانی که در SAT I نمره کامل 2400 رو گرفتند از دانشگاه های مورد علاقشون تو Ivy League قبول نمیشند؟ اگر معیار نمره بود چرا پس هر سال فقط پنج شش نفر چینی برای هر دانشگاه برتر آمریکا پذیرفته میشه درحالی که همه چینی ها نمره های آنچنانی دارند؟

من کسی رو نمی خوام دلسرد بکنم. میخوام راه درست رو بهشون نشون بدم. بدونن که اگر همه ی تمرکز رو برای نمره صرف بکنند فقط شانس پذیرش میره بالا و نه شانس بورسیه گرفتن شون. اگر میخوان بورسیه بگیرند باید روی خاص بودنشون و روی خلاقیتشون تمرکز بکنند. نمره ی معمولی براشون کافی هست. فعالیت های خارج از کلاس داشته باشند که افراد دیگه ای ندارند. Essay هایی بنویسند که افراد دیگه نمی نویسند. مصاحبه های تلفنی هم خیلی مهم هست. این ها برای بورسیه مهم هست وگرنه بیش تر از ظرفیت پذیرش دانشگاه ، دانش آموزان با نمرات مناسب اپلای می کنند.
    شما چرا هی حرفتو‌ عوض میکنی؟
    شما خودت میدونی که برا extracurricular activity میتونی ۱۰ تا چیز بنویسی. اون اماری که نصف بچه های sat 2400 قبول نشدند تو top choice قبول، ولی اون المپیاد رو قبول ندارم. اگه مطمئنی لینک بده!
    تازه شما وقتی میگی گروه محیط زیست مهم تر از المپیاد هستش یعنی این که اگه یکی تو فعالیتهای فوق برنامه فقط گروه محیط زیست نوشته باشه شانسش از کسی که فقط المپیاد رو نوشته باشه بیشتره که من با این حرف کاملا مخالفم! درسته آدم باید به قول اینا well rounded باشه، و درسته المپیاد به تنهایی فایده نداره، ولی شما یه دفعه نباید بیای این جوری تند این چیزا رو ببری زیر سوال. اینجا یه عالم دانش آموز و دانش جو میان که برا آیندشون تصمیم بگیرند و باید در ارایه اطلاعات تا جایی که میتونیم دقیق باشیم.
    راستی اگه need based scholarship (که برا undergrad بهترین نوعه) بگیری شانس بورسیه اصلا مطرح نیست!! فقط شانس پذیرش مطرحه.

Junior Member

با سلام
    دوستان وقتتون به خير
    آرزوي موفقيت براي همه
    چند تا سوأل داشتم ، نمونه پروفايل هاي افرادي كه تونستن اپلاي بگيرن رو از كجا مي تونم ببينم ؟ ( براي مثال داشنگاه MIT )
    من به عنوان يه فردي كه نمي تونم سالانه ٥٠.٠٠٠$ بدم !!! مي تونم از financial aid ها استفاده كنم ؟ ( دوستانم كه اون اطراف هستند منو ترسوندن يه حرفايي مبني بر سخت بودن دريافت اين بورس ها و يا شانس ١/١٠٠٠ بودنشون مي زدن )
    عنوان هايي مثل رباتيك و ... چقدر مي تونن تو رزومه مثمر ثمر باشن ؟ اگه رزومه ي زياد درخشاني نداشته باشيم ( يه چيزايي باشه ، اما جلب توجه نكنه ) اما نمرات SAT و پيش دانشگاهي و ... عالي باشه ، شانس ـه پذيرش بالا مي ره ؟
    يه سوأل ديگه ، من مهر پيش دانشگاهي ام ، در صورتي كه ددلاين ١ ـه ژانويه هستش ، تا اون موقع كه من نمره هاي پيش دانشگاهي ـمو نگرفتم ، اصلاً امتحانشونو ندادم ! يعني بايد ريزنمرات اول و دوم و سوم رو بفرستم ؟ مگه گفته نشده نمره ي پيش خيلي مهمه ؟ از طرفي من مي خوام امتحاناي پيش رو عالي بدم كه معدل ٤ سالم بياد بالا ! ( نمي خوام ١ سال رو از دست بدم ) چكار بايد كرد ؟
    با تشكر فراوان

Member
    رشته و دانشگاه
    Neuroscience - Brown University

نقل قول نوشته اصلی توسط iFoad نمایش پست ها
    با سلام
    دوستان وقتتون به خير
    آرزوي موفقيت براي همه
    چند تا سوأل داشتم ، نمونه پروفايل هاي افرادي كه تونستن اپلاي بگيرن رو از كجا مي تونم ببينم ؟ ( براي مثال داشنگاه MIT )
    من به عنوان يه فردي كه نمي تونم سالانه ٥٠.٠٠٠$ بدم !!! مي تونم از financial aid ها استفاده كنم ؟ ( دوستانم كه اون اطراف هستند منو ترسوندن يه حرفايي مبني بر سخت بودن دريافت اين بورس ها و يا شانس ١/١٠٠٠ بودنشون مي زدن )
    عنوان هايي مثل رباتيك و ... چقدر مي تونن تو رزومه مثمر ثمر باشن ؟ اگه رزومه ي زياد درخشاني نداشته باشيم ( يه چيزايي باشه ، اما جلب توجه نكنه ) اما نمرات SAT و پيش دانشگاهي و ... عالي باشه ، شانس ـه پذيرش بالا مي ره ؟
    يه سوأل ديگه ، من مهر پيش دانشگاهي ام ، در صورتي كه ددلاين ١ ـه ژانويه هستش ، تا اون موقع كه من نمره هاي پيش دانشگاهي ـمو نگرفتم ، اصلاً امتحانشونو ندادم ! يعني بايد ريزنمرات اول و دوم و سوم رو بفرستم ؟ مگه گفته نشده نمره ي پيش خيلي مهمه ؟ از طرفي من مي خوام امتحاناي پيش رو عالي بدم كه معدل ٤ سالم بياد بالا ! ( نمي خوام ١ سال رو از دست بدم ) چكار بايد كرد ؟
    با تشكر فراوان
    از سایت college confidential
    دنبال need based financial aid از‌ دانشگاه های need blind یا اونهایی که کل need رو meet میکنند باش.
    با خوندن thread های college confidential دستت میاد شانست چجوریه
    ریزنمرات اول تا سوم رو میفرستی بعد هر وقت نمره هات میاد میری ترجمه میکنی بعد میفرستی. ددلاین اپلای ۱ ژانویه هست، نه ددلاین نمرات پیش دانشگاهی. ترم ۱ رو معمولا تا ۱۵ فوریه وقت داری (که البته اگه با دانشگاه حرف بزنی بیشتر هم ممکنه بشه). ترم ۲ رو هم یادم نمیاد ولی من خودم این جوری اپلای کردم مشکلی پیش نیومد.

Banned

با سلام
    دوستان وقتتون به خير
    آرزوي موفقيت براي همه
    با تشكر فراوان
    سلام ،
    یه مساله ای که هست و گرفتن financial aid رو سخت میکنه اینه که رقابت سر همین پول خیلی زیاده و پول دانشگاه ها هم محدوده بنابراین مقدار نیاز مالی تون توی پذیریش تاثیر میذاره و اکثرا دانشگاه هایی که بر حسب نیاز aid میدن ، این رو در نظر میگیرن که در شرایط امتیازی یکسان بین دو متقاضی اونی رو میگیرن که پول کمتری می خواد . البته این قضیه هست به جز تو 3-4 تا دانشگاه خیلی خفن (مثل MIT,Harvard,Caltech,...) که اینا کلا پذیرششون کمه ؛ مثلا MIT کلا 140 تا خارجی هر سال بیشتر نمیگیره، حالا اینا هرچقد پول میخوان بـشـون میده! واسه همسنه که میگن اگه بورسیه میخوای کارت 100 برابر سخت میشه ولی مطمئن باش شانس پذیرش گرفتنت بدون نیاز به کمک مالی توی دانشگاه های خیلی خوب خیلی بیشتر از وقتیه که بورسیه میخوای!
    در مورد نمره ها نکته اینه که فعلا فقط MidYear Report رو میخوان یعنی نیمسال اولت بعد نمره های Final هر وقت اومد بفرست بره خیلی گیر نمیدن ولی نمره میانسال مهمه ... ضمنا اینا رو هم فکس کنی خیلی راحت تر به دستشون میرسه سریع هم بهت گزارش تحویل میدن ...
    یه پیشنهاد دوستانه هم بذار بت بکنم. کلا فکر MIT رو خیلی تو سرت نگه ندار . اینجا رفتن حتی واسه نابغه های مملکته ما هم سخته ، خیلی سخت . و مساله اینه که کلا تعریف اونا از دانش آموز درخشان با ما خیلی فرق داره. ایران هر 2 سال کلا 1 نفر بیشتر نفرستاده MIT (واسه لیسانس البته). وقتتو بذار یه دانشگاه مناسب تر پیدا کن که شرایط مالیت رو درک کنه (این یه اصل اساسیه ). من شخصا Northwestern رو خیلی قوی میدونم. هم سطحش بالائه هم بورس خوبی میده و اگه SAT1 داده باشه وضعت عالیه . نمره SAT ت چند بوده ؟
    ویرایش توسط ehsan_nouri : July 22nd, 2013 در ساعت 10:55 AM

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan_nouri نمایش پست ها
    سلام ،
    یه مساله ای که هست و گرفتن financial aid رو سخت میکنه اینه که رقابت سر همین پول خیلی زیاده و پول دانشگاه ها هم محدوده بنابراین مقدار نیاز مالی تون توی پذیریش تاثیر میذاره و اکثرا دانشگاه هایی که بر حسب نیاز aid میدن ، این رو در نظر میگیرن که در شرایط امتیازی یکسان بین دو متقاضی اونی رو میگیرن که پول کمتری می خواد . البته این قضیه هست به جز تو 3-4 تا دانشگاه خیلی خفن (مثل MIT,Harvard,Caltech,...) که اینا کلا پذیرششون کمه ؛ مثلا MIT کلا 140 تا خارجی هر سال بیشتر نمیگیره، حالا اینا هرچقد پول میخوان بـشـون میده! واسه همسنه که میگن اگه بورسیه میخوای کارت 100 برابر سخت میشه ولی مطمئن باش شانس پذیرش گرفتنت بدون نیاز به کمک مالی توی دانشگاه های خیلی خوب خیلی بیشتر از وقتیه که بورسیه میخوای!
    در مورد نمره ها نکته اینه که فعلا فقط MidYear Report رو میخوان یعنی نیمسال اولت بعد نمره های Final هر وقت اومد بفرست بره خیلی گیر نمیدن ولی نمره میانسال مهمه ... ضمنا اینا رو هم فکس کنی خیلی راحت تر به دستشون میرسه سریع هم بهت گزارش تحویل میدن ...
    یه پیشنهاد دوستانه هم بذار بت بکنم. کلا فکر MIT رو خیلی تو سرت نگه ندار . اینجا رفتن حتی واسه نابغه های مملکته ما هم سخته ، خیلی سخت . و مساله اینه که کلا تعریف اونا از دانش آموز درخشان با ما خیلی فرق داره. ایران هر 2 سال کلا 1 نفر بیشتر نفرستاده MIT (واسه لیسانس البته). وقتتو بذار یه دانشگاه مناسب تر پیدا کن که شرایط مالیت رو درک کنه (این یه اصل اساسیه ). من شخصا Northwestern رو خیلی قوی میدونم. هم سطحش بالائه هم بورس خوبی میده و اگه SAT1 داده باشه وضعت عالیه . نمره SAT ت چند بوده ؟
    با دوستمون موافقم... فقط اینا 3-4 تا دانشگاه نیستن: 8 تان... (لیستون توی PDFام هست...)

در ضمن 100 برابر هم سخت تر نمیشه... اینکه نیاز مالی در مواقعی که دانشگاه need aware باشه؛ چقدر امتیاز منفی محسوب میشه؛ از دانشگاه تا دانشگاه فرق میکنه؛ و واقعاً کسی نمیتونه دربارش نظر قطعی بده... ولی طبق تجربه و رزومه هایی که من دیدم؛ 100 برابر سخت تر نمیشه! البته میدونم که دوستمون اغراق میکنن؛ ولی طبق تجربه میگم که این قضیه در دانشگاه های پولدارتر و بزرگتر کمتر برقراره... مثلا اون دانشگاه هایی که توی PDFام به اسم full need لیستشون کردم. یا دانشگاهی مثل Stanford (هم بزرگه - از نظر تعداد دانشجو - هم پولداره)...

ولی خوب منطق کار اینه که وقتی شما سطحت به اندازه ی یه need blind با admission rate، مثلاً 10% هستش، دیگه اپلای کردن برای یه need aware با admission rate مثلاً 6% خیلی کار عقلانی ای نیست... یعنی مثلاً شما اگه میبینی نمره هات و سطحت به dartmouth نمیخوره؛ دیگه Caltech اپلای نکنی بهتره... (وقتی که نیاز مالی داری...)

در ضمن از بین need aware ها هم خیلی هاشون هستن که با شرط قبولی هرچقدر پول بخوای (نیاز داشته باشی) بهت پول بدن ها.... (اگه گیج شدی پی دی اف ام رو بخون!)

درباره ی
    Northwestern شما مطمئنی که خوب به internationalها فاند (حالا از هر نوعی) میده؟ من که تا حالا اسمش رو توی لیست های مرتبط ندیدم... ولی دانشگاه های فوق العاده ای. مخصوصاً رشته ی
    journalism و رشته های مشابهش خیلی معروفن....

----
    جناب iFoad:

درباره ی نمره ها هم نمره ی سه سالت رو باید بفرستی.... بعد از 1 ژانویه وقتی نمره های midyearات اومد؛ باید یا خودت یا مشاورت (بستگی به سیستم دانشگاه؛ ولی در 90% موارد مشاورت) باید submitشون کنید...

نکته ی مهم: ددلاین regular decision اکثر دانشگاه ها 1 ژانویه است... اما اگه تونستی SAT و بقیه ی آزمون هات رو زود بدی حتماً حتماً سعی کن، یکی دو تا دانشگاه (بستگی به قانون هاشون) هم early اپلای کنی. (توی پی دی اف هم همه ی این ها رو هم توضیح دادم...)

نمرات ترم دوم: به شرطی که waitlist شدی و قبول کردی که توی waitlist بمونی؛ به احتمال خیلی زیاد این نمره ها به دردت میخوره... البته من تجربه اش رو ندارم. ولی شاید حتی اون هم نیاز نشه... چون معمولاً جواب بچه های international رو زود میدن که بچه ها به ویزا برسن... ولی میدونم که از مهمترین معیارها برای پذیرفته شدن از waitlist، همین نمره هاست.... البته خیلی اوقات (برای بچه های آمریکایی) جواب waitlistها ممکنه حتی تا دو هفته - سه هفته قبل شروع ترم هم اعلام نشه...
    راستش الان خیلی مهم نیست. جواب ها عید میاد. اگه waitlist شدی، خودت میفهمی باید چه کارهایی بکنی...
    ویرایش توسط mjfadaee : July 22nd, 2013 در ساعت 11:47 AM
    Apply A to Z - Undergraduate
    راهنمای کامل برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های آمریکا در مقطع لیسانس
    این اکانت غیرفعال می باشد. لطفاً پیغام خصوصی ندهید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط AZ1 نمایش پست ها
    شما چرا هی حرفتو‌ عوض میکنی؟
    شما خودت میدونی که برا extracurricular activity میتونی ۱۰ تا چیز بنویسی. اون اماری که نصف بچه های sat 2400 قبول نشدند تو top choice قبول، ولی اون المپیاد رو قبول ندارم. اگه مطمئنی لینک بده!
    تازه شما وقتی میگی گروه محیط زیست مهم تر از المپیاد هستش یعنی این که اگه یکی تو فعالیتهای فوق برنامه فقط گروه محیط زیست نوشته باشه شانسش از کسی که فقط المپیاد رو نوشته باشه بیشتره که من با این حرف کاملا مخالفم! درسته آدم باید به قول اینا well rounded باشه، و درسته المپیاد به تنهایی فایده نداره، ولی شما یه دفعه نباید بیای این جوری تند این چیزا رو ببری زیر سوال. اینجا یه عالم دانش آموز و دانش جو میان که برا آیندشون تصمیم بگیرند و باید در ارایه اطلاعات تا جایی که میتونیم دقیق باشیم.
    راستی اگه need based scholarship (که برا undergrad بهترین نوعه) بگیری شانس بورسیه اصلا مطرح نیست!! فقط شانس پذیرش مطرحه.
    هر دانشگاه چند جور بورسیه داره... ولی بیشترشون به ایرانی هایی که مقیم آمریکا نیستند تعلق نمیگیره... بورسیه های محدودی هم که تعلق میگیره اکثرا نه پایبند به قواعد مشخص (مثل بالا بودن نمره SAT از یک مقدار) بلکه به نظر شخصی فرد بررسی کننده بستگی داره که یک دانش آموز چقدر می تونه خلاق باشه و استعداد هاش رو شکوفا کنه و برای دانشگاه و دیگران مفید باشه.
    دو سال پیش یه تحقیقی انجام شده که من لینک دو سال پیش رو قرار میدم (لینک اصلی ***** هست!) و از اون جا می تونین به سایت اصلیش برین. طبق این نظرسنجی و مصاحبه ای که با افراد بررسی کننده پرونده اپلای دانش آموزان در دانشگاه های برتر آمریکا صورت گرفته ، 72 درصد بر این عقیده اند که یک دانش آموز ایده آل حداقل باید در یک زمینه اجتماعی (Community) مثل محیط زیست فعالیت داشته باشه. این مقدار نسبت به سال قبل از اون بیش از 20 درصد افزایش داشته و امسال بیش از 80 درصد هم هست.
    http://money.usnews.com/money/blogs/...ege-applicants

می تونید به سایت College-confidential برین و در قسمت هر دانشگاه مشخصات کامل هر دانش آموز پذیرفته شده و رد شده هست... چند نفر المپیادی هستند؟ و چند نفر تو زمینه های اجتماعی فعالیت داشتند؟ مقایسه کنید که کدوم یک بیشتر قبول شدند و کدوم یک بین گروه رد شده ها یا Wait-list ها بیشترند.
    ویرایش توسط Jamaliali : July 22nd, 2013 در ساعت 11:50 AM

Junior Member

با سلام
    دوستان وقتتون به خير
    آرزوي موفقيت براي همه
    با تشكر فراوان
    شما هر وقت کارنامه نیمسال اول رو دریافت کردید می تونید براشون بفرستید. هر دانشگاه برای فرستادن این کارنامه برای خودش Deadline داره که زمانش بعد از Deadline اصلی هست که مطابق با زمان دریافت کارنامه در ایران هست و مشکلی پیش نمیاد.
    دانشگاه MIT و تعدادی دانشگاه دیگه Institute of technology هستند. یعنی بیشتر به فعالیت های شما در حوزه تکنولوژی و مهندسی اهمیت میدند. اگر فعالیتی مثل رباتیک داشته باشید به خصوص اگر با دریافت مقام همراه باشه بسیار موثر هست. در حال حاضر این دانشگاه در حوزه مهندسی بهترین دانشگاه دنیا هست و درصد پذیرش حدودا 5% درصد داره. پس اگر رزومتون فعالیت به خصوصی نداره که روش بتونین به اصطلاح مانور بدین از این دانشگاه صرف نظر کنید. بسیاری دانشگاه های عالی با رتبه های زیر 100 یا حتی 50 در آمریکا هستند که دانش آموزان خارجی رو در صورتی که تشخیص بدند به صورت کامل بورسیه میکنند.

Junior Member

دوستان واقعاً ممنونم از پاسخ گويي
    سوأل ديگه اي دارم : آيا مي شه به يكي از دانشگاهايي كه احتمال پذيرشمون بالاست بريم و بعد از يكي دو ترم و نشون دادن شايستگي و انجام پژوهش و ... به دانشگاهاي مطرح تر transfer كنيم ؟ ( بين مقطعي ) نسبت به اين كه مستقيم اپلاي كنيم راحت تره ؟ ( طبيعتاً خودم فكر كردم كه شرايط بهتري مي تونه داشته باشه ! ) شدنيه ؟
    با تشكر فراوان

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)