صفحه 184 از 218 نخستنخست ... 84134174175176177178179180181182183184185186187188189190191192193194 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,831 تا 1,840 , از مجموع 2172

موضوع: دبی - مصاحبه‌ی سفارت و تجربیات روز مصاحبه در سال 2013

Member

پیش فرض پاسخ : دبی - نتایج و تجربیات مصاحبه‌ی ویزای آمریکا در سال 2013

نقل قول نوشته اصلی توسط hussein1369i نمایش پست ها
    کسی میدونه کمترین زمان برا کلیر چند روز بوده؟ میخام رکورد بزنم!
    کمترینش 21 روزه بوده فکر کنم. امیدوارم که بزنی دوست عزیز. حالا رکورد هم زیاد مهم نیست همین که به ترممون برسیم کافیه فکر کنم

سلام خوب هستيد

اميدوارم اين بازه زماني به خوبي تموم بشه.
    من رشته تحصيليم برقه و فول فاندم. الان تقريبا 55 روزي ميشه منتظرم و 19 آگوست کلاسا شروع ميشه و بليط گرفتم . به نظرتون ايميل بزنم و بهشون بگم يا اينکه بگم استادم ايميل بزنه (‌احتمالا بزنه!) بهشون و بگه که بايد برم يا اينکه اصلا ايميل زدن کار درستي نيست؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mishmish نمایش پست ها
    از ١٠ جون به اينور كسي نشده
    12 جون هم تو جدول هست که تازگی کلیر شدن!

Senior Member Politecnico آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    الکنرونیک

سلام
    در این جور موارد شما صرفا یک ایمیل با جواب ثابت و از پیش نوشته شده دریافت می کنین که پرونده شما در حال بررسی ست و بایستی منتظر اعلام نتیجه از طرف سفارت باشید
    پس صبور باشید دوست من و به امید کلیر شدن در همین روزا

نقل قول نوشته اصلی توسط rp_abdollahi نمایش پست ها
    سلام خوب هستيد

من رشته تحصيليم برقه و فول فاندم. الان تقريبا 55 روزي ميشه منتظرم و 19 آگوست کلاسا شروع ميشه و بليط گرفتم . به نظرتون ايميل بزنم و بهشون بگم يا اينکه بگم استادم ايميل بزنه (‌احتمالا بزنه!) بهشون و بگه که بايد برم يا اينکه اصلا ايميل زدن کار درستي نيست؟

Senior Member smehdie آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط rp_abdollahi نمایش پست ها
    سلام خوب هستيد

به نظر من اگه استاد هم ایمیل بزنه تاثیری نداره
    اونا کار خودشونو میکنن
    ایشالا به کلاساتون میرسین

سلام دوستان
    این سوال رو برای یکی از دوستانم می پرسم.
    یکی از دوستام نتیجه پذیرشش دیر امده و الان تازه I20 ش رو گرفته و به دلیل یه سری مشکلات تازه 2 هفته دیگه می تونه بره واسه مصاحبه.
    روی I20 َش نوشته شده که 16 تا 22 August به دانشگاه مراجعه کنه و begining date of I20 : 26 August هست. یه همچین چیزی (I20 من مدلش این شکلی نبود واسه همین دقیق نمی دونم )
    دانشگاه هم بهش گفته که تا اول Sep اگه بیای مشکلی نیست.
    با این اوضاع به نظرتون اگه تازه 2 هفته دیگه بره امکانش هست بتونه ویزا بگیره و به ترم برسه؟
    کسی تجربه در مورد دیر رفتن به سفارت داره؟ یعتی تو August?

Senior Member Harrison آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Yasaman68 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    این سوال رو برای یکی از دوستانم می پرسم.
    یکی از دوستام نتیجه پذیرشش دیر امده و الان تازه I20 ش رو گرفته و به دلیل یه سری مشکلات تازه 2 هفته دیگه می تونه بره واسه مصاحبه.
    روی I20 َش نوشته شده که 16 تا 22 August به دانشگاه مراجعه کنه و begining date of I20 : 26 August هست. یه همچین چیزی (I20 من مدلش این شکلی نبود واسه همین دقیق نمی دونم )
    دانشگاه هم بهش گفته که تا اول Sep اگه بیای مشکلی نیست.
    با این اوضاع به نظرتون اگه تازه 2 هفته دیگه بره امکانش هست بتونه ویزا بگیره و به ترم برسه؟
    کسی تجربه در مورد دیر رفتن به سفارت داره؟ یعتی تو August?

بستگی به رشتشون..سربازی نداشتن..سابقه کار نداشتن...رشته های غیر فنی باشند احتمالش زیاده کلیر نخورن و در جا بگیرند
    در هر صورت شانسشونو امتحان کنند...اگر بیشتر از 1ماه شد و به ترم نرسیدند...برای ترم بعد هر موقع کلیر شدند با i20 جدید میرند و پیکاپ میکنند

نقل قول نوشته اصلی توسط Harrison نمایش پست ها
    بستگی به رشتشون..سربازی نداشتن..سابقه کار نداشتن...رشته های غیر فنی باشند احتمالش زیاده کلیر نخورن و در جا بگیرند
    در هر صورت شانسشونو امتحان کنند...اگر بیشتر از 1ماه شد و به ترم نرسیدند...برای ترم بعد هر موقع کلیر شدند با i20 جدید میرند و پیکاپ میکنند
    رشتش شیمی هست و سربازی هم نرفته و می خواد ضمانت بزاره. می خواد بدونه که اصلا شانسی داره؟
    اگه ویزاش نیاد و به این ترم نرسه. فقط با I20 جدید دوباره می تونه بره برای ترم بعد؟
    ضاهرا اگه بخواد Spring بره باید دوباره Apply کنه واسه همون دانشگاه. اون وقت دوباره می تونه با همون ویزا بره یا دوباره باید بره سفارت؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    خواجه نصیرالدین طوسی

نقل قول نوشته اصلی توسط vd11230 نمایش پست ها
    ببینید کیس نامبر شما یه شماره یازده رقمی هست که تعبیر رقمهاش اینجوریه:
    مثلا اگر فرض کنیم کیس نامبرتون 20131624521 باشه به این صورته که چهار رقم اول یعنی 2013 سال اپلای رو نشون میده، سه رقم بعدی روز مصاحبه رو نشون میده که اینجا 162 هست. 162 یعنی اینکه شما صد و شصت و دومین روز سال رفتین برای مصاحبه که میشه مثلا 11 جون (من خودم که 17 جون بودم سه رقم بعدی برام 168 هست یعنی صد و شصت و هشتمین روز سال رفتم برای مصاحبه). سه رقم بعدی (رقم های هشتم و نهم و دهم) شماره‌ افراد رو نشون میده که از یه عددی شروع میشه و تا یه عدد دیگه میره. این سه عدد اینجوریه که روز اول از 100 شروع شده، طی چند روز به 999 رسیده و بعد دوباره از صد شروع شده طی چند روز رفته تا 999 و همینطور الی آخر. مثلا روز 17 جون که من مصاحبه داشتنم اعداد از 457 شروع شده بود و تا 642 رفته بود. بعد روز 18 جون یعنی فردای روزی که من رفتم عددا از 643 شروع شده بود و تا تقریبا 820 رفته بود و همینطور الی آخر! عدد خود من یه چیزی بین همین 457 و 642 بود، بنابراین من ده تا ده تا کمش کردم تا به اون عددی رسیدم که دیگه کمتر از اون با کد 168 که نشون دهنده مصاحبه های 17 جون بود دیگه توی سیستم وجود نداشت. بعد دوباره ده تا ده تا عددمو زیاد کردم ببینم تا کجا میره بالا و در نهایت به 642 رسیدم. عدد آخر هم که همیشه 1 هست، البته نمیدونم چه معنایی میده اما برای تمام ویزاهای غیرمهاجرتی رقم آخر 1 هست. بعدشم در نهایت نشستم کیس نامبرای بین 20131684571 تا 20131686421 رو توشون فقط سه رقم هشتم و نهم و دهم یعنی عددهای بین 457 تا 642 رو تغییر دادم و همه رو چک کردم. جالبه که من اصلا فکرشو نمی کردم که اینهمه آدم در روز ریجکت میشن، وقتی دیدم که تعداد ریجکت شده تقریبا 70-80 نفری میشه کلی امیدوار شدم!
    آقا مال من هم با 3 تموم می شه؟ ایراد داره؟

نقل قول نوشته اصلی توسط himankurd نمایش پست ها
    سلام. ببخشید که سوالم نامربوطه به اینجا. اما تاپیک مناسبشو پیدا نکردم. من ویزا دارم و باید برم ایالت میسوری. حالا اگه بلیطمو به مقصد مثلا واشنگتن یا نیویورک رزرو کنم، اونجا احتمال داره که پلیس فرودگاه بهم گیر بدن و نذارن داخل خاک امریکا بشم یا اینکه هیچ فرقی نداره که مقصدم کدوم ایالت باشه؟

لطفا هرکی بلده جواب بده. با سپاس
    فرقی نمی کنه، شما برای آمریکا ویزا داری فقط کارای مربوط به چک کردن و ورودتون که تقریبا 2-3 ساعت طول می کشه رو با ید تو اولین مقصدتون انجام بدین.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)