صفحه 60 از 70 نخستنخست ... 105051525354555657585960616263646566676869 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 591 تا 600 , از مجموع 693

موضوع: ایروان - مصاحبه‌ی سفارت و تجربیات روز مصاحبه در سال 2013

Senior Member

پیش فرض پاسخ : ارمنستان - نتایج و تجربیات مصاحبه ی ویزای آمریکا در سال 2013

پس نکته منفی نیست؟چون 15 روز وقت دارم!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Civil_Engineer نمایش پست ها
    کلاً از قبل همه چیز مشخص شده و آفیسر تأثیری نداره (یعنی اگر بگم آفیسر در حد هویج ایفای نقش می کنه اغراق نکردم). شما وقتی روبه روی آفیسر قرار می گیری اون روی مانیتورش نوشته ایشون ریجکت هستن یا به کلیرنس نیاز دارن، ویزا سینگل هست و یا مالتیپل. سوالاتی رو هم که می پرسه فرمالیته است برای اینکه تابلو نشن.
    من با یه وکیل مشورت کرده بودم که بهم گفت در مورد کیس ایرانیها آفیسرهای ترکیه و دبی دست شون بازتره و تصمیم گیرنده واقعی هستن. می گفت تا حد امکان جای دیگه نرین مگر اینکه کیس شما خیلی روتین و مشخص باشه.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط fesgheli نمایش پست ها
    سلام دوستان
    mehrashoob عزیز من شماره 6 بودم!
    MBA-بدون فاند و ریجکت
    دوستمون صحیح میگه
    اونجا همه چیز از قبل تعیین شده و به نظر مصاحبه خیلی تاثیر کمی داره
    ولی توصیم به دوستان اینه که آرامشتونو حفظ کنید و با دقت و کوتاه جواب افیسر رو بدین
    نکته جالبی که بود اینه که اون روز روز زیاد خوبی واسه ماها نبود
    چون کسایی که روزای قبل مصاحبه داشتن و ویزا گرفته بودن روزی که ما اونجا وقت مصاحبه داشتیم اومده بودن ویزا بگیرن و تعدادشونم زیاد بود
    روز ما هم ریجکتی زیاد بود و هم ویزا در جا کم
    خوشبختانه من خودمو خوب کنترل کردم وقتی ریجکت شدم و با لبهند و تشکر از افیسر باجه رو ترک کردم
    امیدوارم که این تجربه بد من واسه کسی پیش نیاد ولی اگه خدای نکرده پیش اومد به خودتون مسلط یاشید
    چون ما باز شانس داریم که از جای دیگه اقدام کنیم
    منم دارم تحقیقاتمو بیشتر میکنم تا یه جای دیگه رو انتخاب کنم و از اونجایی که افیسر به من گفت نتونستی منو متقاعد کنی که برکیگردی باید دلایل محکمتری آماده کنم
    امیدوارم همه موفق باشین
    واسه منم دعا کنین
    عزیزم شناختمت.فکر کنم موقع برگشت ما توی یک اتوبوس بودیم! برات دعا می کنم که زودتر به نتیجه برسی. هنوز جواب کلیرنس من نیومده و منتظرم...

Member
    رشته و دانشگاه
    Architectural Engineering

سلام دوستان
    به نظرتون به این سوال آفیسر که میگه 1. Do you know anyone (in USA) in your University?
    چه جوابی بدم ؟ با این توضیح که من کسی یا فامیلی در آمریکا ندارم ولی دوست یکی از دوستام در دانشگاهی که من پذیرش دارم تحصیل میکنه (البته من بعد از پذیرش گرفتن متوجه شدم )و برامI20, رو گرفت و به ایران فرستاد و مبلغ 200 دلار رو هم پرداخت کرد و آدرس خودش رو نوشته به عنوان پرداخت کننده ( البته من اینجا قرار هست که با خانوادش حساب کنم )
    حالا با توجه به این که ایشون یک پسر ایرانی هست نگرانم که برای آفیسر تمام این چیزا رو توضیح بدم ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط dyana نمایش پست ها
    سلام دوستان
    به نظرتون به این سوال آفیسر که میگه 1. Do you know anyone (in USA) in your University?
    چه جوابی بدم ؟ با این توضیح که من کسی یا فامیلی در آمریکا ندارم ولی دوست یکی از دوستام در دانشگاهی که من پذیرش دارم تحصیل میکنه (البته من بعد از پذیرش گرفتن متوجه شدم )و برامI20, رو گرفت و به ایران فرستاد و مبلغ 200 دلار رو هم پرداخت کرد و آدرس خودش رو نوشته به عنوان پرداخت کننده ( البته من اینجا قرار هست که با خانوادش حساب کنم )
    حالا با توجه به این که ایشون یک پسر ایرانی هست نگرانم که برای آفیسر تمام این چیزا رو توضیح بدم ؟
    سری که درد نمی کنه را دستمال نبندید. به راحتی بگید نه نمی شناسید. دلیلی نداره آفیسر بدونه که دوست دوست شما اونجا درس می خونه ...

کسی هست مثل من 8 ماه منتظره باشه ؟؟
    دکترای مکانیک پارشیل فاند
    سربازی سپاه
    تجربه کار دولتی

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrashoob نمایش پست ها
    عزیزم شناختمت.فکر کنم موقع برگشت ما توی یک اتوبوس بودیم! برات دعا می کنم که زودتر به نتیجه برسی. هنوز جواب کلیرنس من نیومده و منتظرم...
    سلام دوست من
    ممنونم
    امیدوارم که جواب کلییرتون هرچه سریعتر بیاد

Member
    رشته و دانشگاه
    Architectural Engineering

بلاخره مصاحبه منم انجام شد
    کلا شاید 5 یا 6 دقیقه شد
    پرسید کی فارغ التحصیل شدی؟
    تو این فاصله چه کار میکردی؟
    کارت چی هست و کجا هست؟
    پدرت چی کارست؟
    من در حین جواب دادن گفتم که مدارک همه موجود هست اگه لازم هست بدم خدمتتون که گفت نه لازم نیست
    نه مدارک مالی نه هیج چیر دیگه رو ندید
    فقط i20
    بعد هم گف که باید clearness انجام بشه

Junior Member

سلام دوستان من 6 آگوست وقت مصاحبه دارم. کسی میدونه کلاً تیپ سئوالاتی که آفیسر میپرسه چی هست بتونم خودم رو آماده کنم؟ اگر تو این پیج هست شماره صفحه رو اگه میدونید بگید زودتر بتونم پیدا کنم. ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط mfazli37 نمایش پست ها
    سلام دوستان من 6 آگوست وقت مصاحبه دارم. کسی میدونه کلاً تیپ سئوالاتی که آفیسر میپرسه چی هست بتونم خودم رو آماده کنم؟ اگر تو این پیج هست شماره صفحه رو اگه میدونید بگید زودتر بتونم پیدا کنم. ممنون
    زحمت بکشید و 15-10 صفحه ی آخر این تاپیک را بخونید تا با سوالاتی که آفیسر می پرسه و جو سفارت آشنا بشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)