دوستان من بعد از کلیر شدن به سفارت ایمیل زدم که میشه بگن single هست یا multiple که این جوابو دادن :
Dear applicant
Please be advised that your visa is 1 entry for 3 month
این یعنی سینگل ؟؟؟؟
دوستان درخواستی دارم عاجزانه:
من تعداد زیادی از دوستان خودم رو می شناسم که از این سایت شدیداً استفاده می کنند ولی اطلاعات خودشون رو شیر نمی کنند با ما
فقط موقعی سر و کله اشون پیدا می شه که احتیاج به pick up دارن
عاجزانه خواهش می کنم که دوستان ویزای این افرادی که حداقل تجربه ویزا رو نگفتن و یا جدول رو پر نکردن رو پیک آپ نکنند یا یه پول درست حسابی عوضش بگیرن
خیلی هم راحته! این جور افراد معمولاً پست های کمی دارن و می شه راحت دید که تجربه ویزا رو گفتن یا کلیر شدن رو با ذکر جزئیات اعلام کردن یا نه!
این طوری تا حدود زیادی از رفتارهای انگل گونه جلوگیری میشه!
موافقم.تاپیک ارمنستان خیلی سوت و کوره!بچه ها تجربیاتشون رو نمی نویسند مخصوصا کسایی که ویزا میگیرند
من امروز اول آگست مصاحبه ویزا برای دانشجویی داشتم مستر بدون فاند و دختر هستم ا زدانشگاه بالای 500 و کلیر خوردم مصاحبم با همون آقای خوشتیپ چشم قشنگه لهجه باحاله بود
سوالایی که از من پرسید
what do you do?I don't have any jobs
how did you find this university?from X website
how come you decided to pursue your education?
where is your university?michigan
what is your father's job?......
what are your brother doing in michigan?he is a master student
یه اقایی هم بود که فوق لیسانس بدون فاند بود و سربازی ارتش بهش کلیر خورد
زیاد امروز دانشجویی نبود یه دختری هم بود کلیر خورد فکر کنم
البته 7 نفر توریستی قبل از من بود که همه ریجکت شدند شاید ارمنستان برای توریستی مناسب نباشه
گود لاک مای فرندز
That's the price you pay
Leave behind your heartache, cast away
Just another product of today
Rather be the hunter than the prey
با سلام
می خوام از تجربه امروز خودم براتون بگم
امروز تعداد کسانی که برای ویزای دانشجویی اقدام کرده بودن کم بودن
تعدادی از ایرانیانی که برای ویزای توریستی اقدام کرده بودن ریجکت شدن
سه خانمی که جلوتر از من مصاحبه کرد کلیر خورد.
و من منتظر نوبت خودم بودم و مرتب سوالات احتمالی رو در ذهنم مرور می کردم.
تمام دانشجویان ایرانی برای مصاحبه به یک باجه میرفتن
بعد از خونده شدن شماره تیکتم به باجه شماره ده رفتم و فهمیدم با همون آقا خوٍشتیپه مصاحبه دارم
بعد از سلام و احوالپرسی و انجام کارهای روتین مثل اثر انگشت مصاحبه شروع شد
ولی البته با یه سورپرایز
Good Evening and Welcome to US Embassy!
Me:Good Evening sir, and Thank you for having me.
VO:So, You served the Military Service, right?
Me: Yes, Sir.
VO:Where
Me: Iranian Army , Artesh.
VO: Which branch of the army?
با شنیدن این سوال کمی تعجب کردم
سوالات بعدی عجیب تر بودن
What exactly did you do in there?
Me:Office Work
VO: What kind of office work?
Me: Storing documents
سوالات بعدی هم تمام مربوط به خدمت سربازی بود
What kind of documents?
و سوالات به ترتیب جزیی تر و جزیی تر میشد
خدا رو شکر در انتها برگه کلیر رو گرفتم
توصیه من به دوستانی که کارت پایان خدمت دارند اینه که حتما آمادگی سوالات جزیی رو راجع به نوع کاری که در دوران خدمت می کردن داشته باشن
چیزی که برای من جالب هست اینه که روزی که من بودم به خیلی از توریستی ها تقریبا در جا ویزا داد
البته اکثرا پدر و مادرهایی بودند که میخواستند برند بچه هاشون رو ببیند
و یک خانم تقریبا 50 ساله که میخواست بره مادرش رو ببینه هم درجا ویزا گرفت
یک پسری رو که دانشجویی بود و من نه از رشتش خبر دارم و نه از دانشگاهش و نه از بقیه شرایطش درجا ریجکت کرد
یه پسر مجرد هم میخواست توریستی بره که این طوری که میگفت سابقه چند تا شینگن رو هم داشت و کلی سند و مدرک هم با خودش داشت در جا گویا ریجکت کرد
دو تا خانواده هم بودن که میخواستن توریستی برن کیلیر خوردند
من و یه خانم دیگر هم دانشجویی بودیم کیلیر خوردیم
به مجرد گویا ویزای توریستی نمیدن.قانونشه انگار.یکی از اشنایان ما هم ترکیه رفته بود کلی سند و مدرک و سابقه شنگن و....درجا ریجکت!
سلام
چند تا نکته هست از تجربیات خودم که گفتم شاید به درد بچه ها بخوره:
من می 2013 ایروان مصاحبه داشتم. رشته فنی دکترا با فاند کامل دختر. job offer و bank statement نبرده بودم و چون استاد راهنمام هم فعلا معلوم نیس research plan نداشتم. سابقه کار کوتاهی (2 ماه) در یک شرکت خصوصی داشتم که لزومی ندیدم در رزومه سفارت عنوان کنم. کلا سعی کردم رزومه و sop خلاصه و جمع و جورتری نسبت به اون چیزی که برای دانشگاه فرستاده بودم به سفارت ارائه کنم. فاصله بین تحصیلم رو هم گفتم که زبان خوندم، مقالاتم رو نوشتم و کارهای اپلای رو انجام دادم. سوالات مصاحبه خیلی راحت و کوتاه بود: چرا این دانشگاه رو انتخاب کردی؟ ...
مصاحبه ام کمتر از 3 دقیقه طول کشید. فرداش ایمیل رو دریافت کردم ولی چون RP نداشتم جواب سوال 11 رو نمیتونستم بدم. قبلا از دانشگاه خواسته بودم که یه چیزی بهم بدن ولی اونا جواب داده بودند که بدلیل اینکه استاد راهنما بعدا مشخص میشه ما الان نمیتونیم به شما همچین نامه ای بدیم. من همین جواب رو به سفارت فوروارد کردم و جواب سوالهای دیگه رو هم در ایمیل ذیگه ای دادم. سابجکت هر دو ایمیل nivadminprocessing بود و به آدرس IranNIVYerevan@state.gov. فرستاده بودم.
اما ایمیل کانفرمیشن دریافت پاسخها رو با گذشت یک هفته دریافت نکرده بودم. دوباره ایمیل فرستادم خبری نشد. زنگ هم زدم جواب کلی داد که هر اطلاعاتی لازم باشه بهتون میگیم. به ایمیل دیگه سفارت، یعنی ConsYerevan@state.gov ایمیل زدم و مشکل رو مطرح کردم. بعد از دو ساعت دوباره ایمیل سوالات از IranNIVYerevan@state.gov برام ارسال شد. اینبار دیگه ایمیل دانشگاه رو فوروارد نکردم. بلکه متن اون رو به صورت نقل قول در جواب سوال 11 آوردم و همچنین تاکید کردم که من قراره روی فلان زمینه کار کنم که ارتباطی به تکنولوژی های حساس و ... نداره! فرداش ایمیل کانفرم رو دریافت کردم. به این ترتیب شروع فرایند کلیرنس من با دو هفته تاخیر مواجه شد. اما خدا رو شکر 4 هفته بعد از دریافت ایمیل کانفرمیشن کلیر شدم.
اگر سوالی بود در خدمتم.
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)