اون 3 نفر که 12 ام (امروز) کلیر شدن 2 تا شون 100 درصد ایرانی نیستن: یکی 4 جون رفته، اون یکی 11 جون => روز ایرانی ها نیست. اما 21 امی لطفا بره اطلاعاتشو بزاره !
نتیجه گیری کلی: باکو بی خیال شده کلا ما ها رو !!!
اون 3 نفر که 12 ام (امروز) کلیر شدن 2 تا شون 100 درصد ایرانی نیستن: یکی 4 جون رفته، اون یکی 11 جون => روز ایرانی ها نیست. اما 21 امی لطفا بره اطلاعاتشو بزاره !
نتیجه گیری کلی: باکو بی خیال شده کلا ما ها رو !!!
سلام دوستان. معمولا بعد از آپديت شدن سايت چند وقت بعدش ايميل كلير مي اد؟ ممنون از راهنمايي تون
سلام دوستان.من 11 Jul مصاحبه داشتم رشته برق مستر.امروز از سفارت بهم ایمیل زدن که ویزا آمادست.اگه کسی می خواد با آژانس پیکاپ کنه یا خودش می خواد بره لطف کنه به من پیغام بده تا اگه شد با هم هماهنگ کنیم.ایشالا ویزای همه زودتر بیاد.
دوستان تو سايت واشنگنتن وضعيت من امروز به refused تغيير كرد..هنوز ايميلي بهم ندادن..اين يعني اينكه مردود شدم ؟
نه اصلا به اين معني نيست كه رد شديد. اگه پست هاي مهراد رو بخونيد ميبينيد اين كاملا عاديه و دقيقا اين اتفاق براش افتاده، تا زماني كه ايميل براتون نيومده ريجكت نشديد. صد البته هميشه مي تونين يه ايميل به سفارت بزنين و بپرسيد
سلام دوستان ، من روز 28 june مصاحبه شدم و دیروز بعد 45 روز کلیر شدم. returning student بودم و عمران می خوندم. امیدوارم که بقیه دوستان هم زود تر کلیر شن.
خوشبختانه به 2 نفر از قدیمی ها امروز ویزا دادن، 23 و 29 می. امیدوارم سراغ کیس های قدیمی هم برن! منکه 79 روز شد که منتظرم![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)