ایمیل منم اومد، امروز صبح آپدیت شده بودم. ویزا رو بگیرم، جدول رو کامل میکنم.
سلام دوستان،
من سه شنبه میرم باکو.
اگر کسی پیک آپ خواست لطفا زودتر پیغام خصوصی بده
دوستان ایمیل بنده هم اومد و به سلامتی کلیر شدیم. انشالله برای همه دوستان می آد کلیرشون، دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره.
من هم امروز کلیر شدم. دکتری مهندسی شیمی بدون فاند. 34 روزه کلیر شدم.
یک نکته که شاید گفتنش خالی از لطف نباشه اینکه:
من دو روز پیش هم به سفارت باکو و هم به واشنگتن (برای بار دوم) ایمیل زدم و گفتم که شرایطم اصلن خوب نیست. فرصت ندارم و دانشگاه هم باهام در مورد دیفر و لیت ارایول راه نمیاد (البته اینجا رو خالی بستم چون میذاشتن دیفر کنم اگه ویزام نمیرسید). دیروز سفارت جوابم رو داد و همون جواب تکراری که هنوز ما هم خبری از واشگنتن دریافت نکردیم و از این حرفا. اما واشنگتن الان یعنی 14 ساعت بعد از آپدیت شدن و دریافت ایمیل سفارت جواب داده که متاسفانه هنوز هیچ خبری دال بر کلیر شدنتون نداریم و نمی تونیم بگیم حتی کی کلیر میشی!!!!!!
به نظرم سفارت خودش استاتوس منو آپ کرده چون امروز صبح آپ شد.
در ضمن ویزای من نوش دارو بعد مرگ سهراب شد. دانشگاه من قبول نکرد با 1-2 روز تاخیر برم و مجبور شدم دیفر کنم..!!!
الان چی میشه؟! باید دوباره واسه ویزا اقدام کنم یا میشه یه جوری همین ویزا رو به ترم بعد رسوند؟! خوشحال میشم کمکم کنید.
اولا تبریک می گم، یه چونه با دانشگاه بزن که آقا من ویزام اومده تو رو خدا و از این حرفا
اگه بگن نه، شما باید یک آی20 دیگه برای ترم آینده بهت بدن، ولی دقت کن که سویس عوض نشه! چون 200 دلار باید بدی
از سفارت بپرس، شرایط خودتو بگو کامل، چون جای دیگه هم نرو چون از اول کلیر باید بشی! دیگه بسه !
معمولا سفارت ها 2 تا آی-20 رو مقایسه می کنن اگه فقط تاریخ ورود و خروج عوض شده باشه ویزا تو همون روز عوض می کنن اگه تفاوت بیشتر باشه که ممکنه یکمی سوال جواب کنن.
دوستان ممنون از توضیحاتتون.
سوال اینجاست که من امروز کلیر شدم حتما تا 14 سپتامبر باید برم و ویزامو پیکاپ کنم؟!
بچه هایی که ویزا گرفتن میدونن ویزای مالتی که باکو میده اعتبارش چند ماه هست؟!
بعنی از تاریخ پیکاپ ویزا چند ماه وقت داریم وارد آمریکا بشیم؟!
علاقه مندی ها (Bookmarks)