سلام فقط محض اطلاع خواستم بگم که من هفته پیش ریجکت شدم اونم بعد 7 ماه انتظار! بند 306 ، واسه دکترای مکانیک فول فاند میخواستم برم که نشد سربازی رو هم نصف وزارت دفاع بودم نصف سپاه! همین!
سلام فقط محض اطلاع خواستم بگم که من هفته پیش ریجکت شدم اونم بعد 7 ماه انتظار! بند 306 ، واسه دکترای مکانیک فول فاند میخواستم برم که نشد سربازی رو هم نصف وزارت دفاع بودم نصف سپاه! همین!
من هم متاسفانه ریجکت شدم.علتش هم این بود گمونم که لیسانس مجدد بودم چون تمام سوالاتش درباره همین موضوع بود.تا جایی که من بودم تمام توریستی ها رد شدند.کلا اگر توریستی هستید یا موردتون خاصه نرید ایروان.
نمیدونم واقعا میترسم از اقدام مجدد.
دوستان، لطفا دیتابیس را آپدیت کنید و اطلاعاتتون را بنویسید:
https://docs.google.com/spreadsheet/...iUnVwbVE#gid=0
سلام
مصاحبه کننده وقتی به سوال سربازی و دوران خدمت رسید
بجز اینکه کارت پایان خدمت رو خواست و برد نگاهش کرد چند دقیقه و برگشت ...
بعلاوه به صورت مشخص سوال کرد که بعد از دوران آموزشی در کدام قسمت بودی. چه بخش تخصصی رفتی و در کجا سربازیت رو گذروندی.
اینکه ایشون کامل آشنا باشه با سیستم سربازی در ایران اصلا عجیب نیست. فقط باید آماده سوالات بود و «خیلی کوتاه و مفید» اصل جوابی رو که می خواد بهشون بدید. هیچ جای نگرانی نیست.
مثلا بعداز دوره دوماه، آموزش تخصصی توپخانه دیدم و بعد در فلان پادگان/اداره کار کردم.
موفق باشید
زندگی بیشتر از آنکه رسیدن به چیزی باشد، تلاشی است که برای رسیدن به آن چیزها انجام می دهیم و این تلاش ها هستند که باور ما و رضایت ما از خودمان را شکل می دهند.یادگاری از دوستمون M1KE
That's the price you pay
Leave behind your heartache, cast away
Just another product of today
Rather be the hunter than the prey
That's the price you pay
Leave behind your heartache, cast away
Just another product of today
Rather be the hunter than the prey
بله باید مستر اقدام کنم.من روز مصاحبه خیلی ریلکس و راحت بودم اما از وقتی رد شدم شدید استرس گرفتم و میترسم از ریجکت دوباره.اگر جرات کنم و دوباره اقدام کنم برای رفتن اینبار ترم بهار چندماه دیگه خواهد بود برای مستر.
خیلی کم سوال میپرسه و اصولا قبل از اینکه برید تو تصمیمش رو گرفته و به حرف زیاد گوش نمیده. اصلا هیچی ازم نخواست فقط I20 رو نگاه کرد!
علاقه مندی ها (Bookmarks)