دوستان محترم. سلام.
من سال گذشته برای ویزای کار اقدام کردم (البته نه به عنوان دانشجوی دکتری) و الان هنوز یازده ماهه که منتظر هستم. البته مرتب با UDI در تماس هستم هم خودم هم دانشگاه. لازم دونستم چند نکته رو بهتون یادآوری کنم.
1- اینکه همونطور که تا حالا فهمیدید سفارت دقیقا جز تحویل مدارک و بعد صدور ویزای ورود هیچ کاره است. من حتی یک ایمیل به خود سفارت (نه بخش ویزا) خطاب به سفیر زدم. و منشی ایشون جواب داد که این موضوع به سفیر و سفارت ارتباطی نداره و فقط در اختیار UDI است. بنابراین خواهش می کنم از اقداماتی نظیر تجمع جلو سفارت قویا پریز کنید. واقعیت اینه که هیچ کشوری اجباری در صدور ویزا برای متقاضیانش نداره. و این تجمع به خصوص با توجه به سابقه ذهنی بدی که از تجمعات مقابل سفارتها در ایران که همیشه سیاسی بوده، در ذهن دارند قطعا عواقب بدتری خواهد داشت. به راحتی ممکنه در واکنش به این اقدام شما درخواست "همه" رو ریجکت کنن. این کار شما به دیگران هم آسیب خواهد زد. حتی اگر خیلی مسالمت آمیز باشه و پلیس وارد قضیه نشه. همه می دونیم که چقدر به اینجور مسائل حساسیت وجود داره.
2- اینکه لطفا مرتبا سایت UDI رو بخونید. جمله زیر رو ازینجا نقل می کنم http://www.udi.no/Norwegian-Director...-work-permits/
If your application was received by the UDI before 27 March 2013, the case processing time will vary somewhat, but all such applications will be processed by the end of August 2013.
The reason for this is that we have changed some internal procedures, which means that, during a transition period, we will have two different procedures for applications for labour immigration depending on when they were received by the UDI.
بنابراین اولا مشخص میشه که این مساله فقط اختصاص به ایرانی ها نداشته و همونطور که خودشون گفتن تغییران پروسه های داخلیشون بوده. و ثانیا به نظر من اگر همونطور که اینجا گفتن بخوان تا آخر آگوست تقاضاهای قدیمی رو تموم کنن. به نظر می رسه تقاضاهای امسال بعد از این تاریخ رسیدگی خواهد شد. البته این مربوط به اقامت کار هست. ضمنا سایت تازه آخر June آپدیت شده.
3- اینکه ببخشید طولانی شد. اما بهترین مرجع خود سایت UDI هست.
هنوز واسه تجمع در سفارت زوده بعدم تو این وضعیت کارو خرابتر میکنه. ما واسه تجمع در سفارت فقط یه کپن داریم که نباید به این راحتی بسوزنیمش. ازون طرفم تجمع به این راحتیا نیست که پلاکارد بگیری بری اونجا، باید پی همه چیشو به تنتون بمالید. دیگه اونجا طرف حسابت نروژ نیست فقط. UDI گفته از اواسط آگوست و تا اخر آگوست جوابارو میده پس این 12 روزم دندون رو جیگر بزارید. من دیشب باز به UDI ایمیل زدم بازم میزنم. فقط به قولی پیله کنید بهشون که خودشون خسته شن. یه خواهش دارم از همگی، ما همه بلاتکلیفیم و واسه رسیدن به اینجا کم زحمت نکشیدیم میدونم ولی خواهشا برخورد احساسی با قضیه نکنید که کار بدتر شه.ممنونم
من هم با ت ح ص ن مخالفم ، با زور که نمی شه ازشون جواب بگيريم .فکر می کنم کاری جز صبر از ما در اين شرايط بر نمی ياد .تمام تلاشمونو کرديم به هر جا که می شد ايميل زديم، ديگه بايد اين جای کارو واقعا به خدا بسپاريم.
به نظر من همه صبر داشته باشید . هیچ کس از صبر کردن پشیمون نشده تا حالا
تا خم نشويد كسي نمي تواند سوارتان شود
به نظرم صبر کردن بهترین کاره. اگر بخواهیم تحصن کنیم خیلی ها هستند که از آن سوء استفاده میکنند. اگر هم ریجکت شدیم به نظرم بهتره که برای کشور دیگری تلاش کنیم. این گونه واکنش های هیجانی به روند کار ما آسیب میزنند.
جالبه یکی از بستگان من 19 مرداد تهران را به مقصد دانشگاه میشیگان ترک کرد و از خود آمریکائی ها ویزا گرفت.
تا آخر آگوست جواب ها رو بهمون میدن , با تجمع کردن جلوی سفارت کاملا مخالفم که فقط کارمون رو خراب تر میکنه.
تجمع کردن جلوی سفارت فقط دیدشونو صد برابر بدتر می کنه،خواهشا فکرشم نکنیم.
از بس ايميل بارونشون كردم بالاخره ديروز يك جواب از UDI گرفتم كه تا 25 جواب ازطريق سفارت بهم اعلام ميشه فكر كنم همهگي جوابامون را اون روز ميدن
علاقه مندی ها (Bookmarks)