مصاحبه کبک و فایل فدرال:21 جولاي 2010
آپدیت از پاریس: 24 آپریل 2013 | دريافت مديكال 7 جون 2013
پاس ركوئست: 30 سپتامبر 2013 | لندينگ در تورنتو: 16 نوامبر 2013
دریافت کارت PR: ژانویه 21، 2014 | دریافت کارت OHIP: فوریه 15، 2014
ببخشید کارتن مخصوی فریت رو تا به حال نشنیده بودم. ایا اینا رو از همون ترمینال امام بخش فریت تهیه کردین؟ یعنی با کارتن معمولی تفاوت داره؟ چون من از خیابان ستار خان یه جایی که مخصوص حمل بار بود تهیه کردم و همه چیز های مخصوص اسباب کشی رو داشت از جعبه تا پلاستیک حباب دار...ولی هیچ زمانی نگفت مخصوص فریته و می گفت اینا مخصوص اسباب کشی و جابجایی هستن. اگر مال شما مخصوص فریته باید خیلی بهتر باشه
ارسال مدارك به سيدني15 اكتبر 2010 ارسال به دمشق فوريه 2011اينپراسس فوريه 2011 اپديت مارچ 2011 اپديت دوم و درخواست لندينگ في نوامبر 2011 مديكال 2013/06/07 پاس ریکویست 2013/07/15
١-صفحه اي حوبي معمولا مربع شكل كه اكر دقت كرده باشيد معمولا بارهاي سنكين را روش ميزارن و با ليفتراك جا بجا ميكنن.
٢-سايز مهمه ولي من دقيق نميدونم حقدر بايد باشه و فكر ميكنم كارتن تا ارتفاع ٨٠ سانتي متر را هم قبول مي كنن. ولي خوب شما فكر اينجا را هم بكن كه بايد خودتون تنهايي جابجا كنيد . در حد همون كارتن هاي معمولي بار را ببنديد كه هر كارتن معمولا بين ٢٠ تا ٣٠ كيلو ميشه.
٣-شما همون اولش كه بار تو ماشينه با ماشين ميريد روي باسكول و بعد هم كه بار را خالي كرديد دوباره ماشين را ميبري روي باسكول. اختلاف اين دو تا ميشه وزن بار شما.
البته دوستمون newapplicant خيلي عالي جواب دادند، فقط من چند تا نکته کوچولو اضافه کنم:
1- پالت پلاستيکي هم وجود داره که دردسرش از چوبي کمتره. هم ارزونتره و هم نيازي به سمپاشي جهت ورود به کانادا نيست
2- سايز رو من هم نميدونم متاسفانه ولي يادمه قديمها تو همين فروم ميگفتن از کارتن سايز 5 به پايين استفاده کنيد. حالا خدا داند که اين سايز 5 يعني چند در چند.
3- وزن کارتونها خيلي مهمه. به دو دليل. يکي اينکه خوب خودتون قراره در بعضي مواقع جا به جاشون کنيد. دومي هم اينکه کارتونهاي شما توسط کارگرها جابه جا ميشه و کارگرها بارهايي رو که سنگين باشه با دقت کمتري جابهجا مي کنند و خوب زودتر هم تو هوا ولشون مي کنند تا بخوره زمين و خوب بترکه.
4- بسته بندي هم خيلي مهمه. حتما از پلاستيکهاي حبابدار استفاده کنيد. يک حرفه اي اينکار به من گفت که بعد از اينکه در کارتون رو هم بستي، دور تا دورش رو هم با پلاستيک حبابدار بپوشون تا پرتاب بار منجر به ترکيدن وسيله هاتون نشه.
سي اس کيو : 05 دسامبر 2010..فايل فدرال: 06 دسامبر 2010..آپديت از پاريس: 21 مي 2013..رسيد آپديت: 28 مي 2013..مديکال: 26 اگوست 2013..رسيد مديکال: 03 سپتامبر 2013..پاس ريکويست: 04 دسامبر 2013
دوستاني كه اطلاعات دارن لطف كنيد من رو راهنمايي كنيد
با توجه به هزينه فريت و از طرفي هزينه سنگين خريد وسايل در روزهاي اوليه اقامت، بايد چيكار كرد؟ چه چيزهايي خيلي با صرفه هست كه فريت كنيم؟ منظورم اينه كه تا اونجايي كه بشه در كانادا كمتر هزينه كنيم.
رشته: عمران، رشته همسر: معماری
لوازم و مدارک ضروی برای سفر به کانادا ویرایش:92/11/29(این فایل تنها توسط بنده ویرایش میشود)
Landed: 2014-jan-25 in montreal *** Moved to Toronto: 2014-Feb-25
اولا اگر ١٠٠ كيلو كمتره وسايلت، كلا بيخيااااال فريت بشو
دوما اگر وسيله خاصي نداري و ميخواي وسيله نو بخري فريت كني، بازم بيخياااال شو
اما سوما: اگر برعكس شرايط بالا رو داري، پيشنهاد من اينه كه بجز وسايل برقي ٢٢٠ ولت و وسايل بزرگ مثل مبل و يخچال و تلويزيون و ... بقيه رو بيار كه به نفعته
سي اس کيو : 05 دسامبر 2010..فايل فدرال: 06 دسامبر 2010..آپديت از پاريس: 21 مي 2013..رسيد آپديت: 28 مي 2013..مديکال: 26 اگوست 2013..رسيد مديکال: 03 سپتامبر 2013..پاس ريکويست: 04 دسامبر 2013
شما اگر مجرد نیستید و متاهل هستید احتمالن کلی وسیله آشپز خانه دارید که همه خرد و ریز هستن ولی همه را که رو هم میزاری خودش میشه حدود 100 کیلو.من خودم جزو کسانی هستم که قبل از اومدن معتقد بودم که خیلی نباید چیزی اورد و بعد با دودلی فقط خرد و ریز و وسایل اولیه اوردیم که شد حدود 150 کیلو .ولی روزی که اینجا وسایل را باز کردم همه اش به خودم گفتم که چه کار خوبی کردم که آوردم . چون اینجا اگر بخواید روزهای اول وسیله بخرید یا جاهای مناسب را بلد نیستید و اگر هم بخواید دم دستی چیزی را بخرید که دوباره کاریه و باید بعدا جنس خوبش را بخرید و ....واگر هم بخواید جنس خوب بخرید در چشم به هم زدنی پولتون تمام میشه.واقعیت اینه که اینجا اینقدر مجبورید برای چیزهای مختلف پول بدید که اگر بخواید وسایل را هم کامل بخرید خیلی هزینه هاتون بالا میره.
شاید این فایل Word براتون مفید باشه:
http://s4.picofile.com/file/78572072...nada.docx.html
علاقه مندی ها (Bookmarks)