صفحه 70 از 137 نخستنخست ... 20606162636465666768697071727374757677787980120 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 691 تا 700 , از مجموع 1370

موضوع: فرستادن بار به کانادا (Cargo and Freight service)

ApplyAbroad Editor
    imdastyar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    كامپيوتر- شبكه

پیش فرض پاسخ : فرستادن بار به کانادا (Cargo and Freight service)

نقل قول نوشته اصلی توسط newapplicant نمایش پست ها
    اگر هم اجباری نباشه بهتره که روی پالت بزارید . چون پالت را با دستگاه جابجا میکنن و همه کارتن ها تون به صورت مجتمع یک جا هستن و احتمال گم شدنشون کم میشه.بقیه سوالات را هم دوستان پاسخ خواهند داد.
    چند تا سوال:

1)ببخشيد پالت چيه؟
    2) براي فريت باز سايز كارتونها چقدر بايد باشه. مثل همان چمدان است؟
    3) ايا در فريت تعداد كارتن ها مهم است و يا وقت وزن اهميت دارد.
    4) ايا وزن همه بار با هم جمع ميشود و قيمت بر اساس وزن نهايي حساب ميشود؟

ممنون
    مصاحبه کبک و فایل فدرال:21 جولاي 2010
    آپدیت از پاریس: 24 آپریل 2013 | دريافت مديكال 7 جون 2013
    پاس ركوئست: 30 سپتامبر 2013 | لندينگ در تورنتو: 16 نوامبر 2013
    دریافت کارت PR: ژانویه 21، 2014 | دریافت کارت OHIP: فوریه 15، 2014

نقل قول نوشته اصلی توسط hheshmatp نمایش پست ها
    دوستان عزيز من يه تعدادي كارتن ٧ لايه مخصوص فريت اضافه آوردم اگه كسي احتياج داره پيام خصوصي بده
    ببخشید کارتن مخصوی فریت رو تا به حال نشنیده بودم. ایا اینا رو از همون ترمینال امام بخش فریت تهیه کردین؟ یعنی با کارتن معمولی تفاوت داره؟ چون من از خیابان ستار خان یه جایی که مخصوص حمل بار بود تهیه کردم و همه چیز های مخصوص اسباب کشی رو داشت از جعبه تا پلاستیک حباب دار...ولی هیچ زمانی نگفت مخصوص فریته و می گفت اینا مخصوص اسباب کشی و جابجایی هستن. اگر مال شما مخصوص فریته باید خیلی بهتر باشه
    ارسال مدارك به سيدني15 اكتبر 2010 ارسال به دمشق فوريه 2011اينپراسس فوريه 2011 اپديت مارچ 2011 اپديت دوم و درخواست لندينگ في نوامبر 2011 مديكال 2013/06/07 پاس ریکویست 2013/07/15

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط imdastyar نمایش پست ها
    چند تا سوال:

1)ببخشيد پالت چيه؟

ممنون
    ١-صفحه اي حوبي معمولا مربع شكل كه اكر دقت كرده باشيد معمولا بارهاي سنكين را روش ميزارن و با ليفتراك جا بجا ميكنن.
    ٢-سايز مهمه ولي من دقيق نميدونم حقدر بايد باشه و فكر ميكنم كارتن تا ارتفاع ٨٠ سانتي متر را هم قبول مي كنن. ولي خوب شما فكر اينجا را هم بكن كه بايد خودتون تنهايي جابجا كنيد . در حد همون كارتن هاي معمولي بار را ببنديد كه هر كارتن معمولا بين ٢٠ تا ٣٠ كيلو ميشه.
    ٣-شما همون اولش كه بار تو ماشينه با ماشين ميريد روي باسكول و بعد هم كه بار را خالي كرديد دوباره ماشين را ميبري روي باسكول. اختلاف اين دو تا ميشه وزن بار شما.

Senior Member sebas آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechatronics

نوشته اصلی توسط imdastyar چند تا سوال:

1)ببخشيد پالت چيه؟

ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط newapplicant نمایش پست ها
    ١-صفحه اي حوبي معمولا مربع شكل كه اكر دقت كرده باشيد معمولا بارهاي سنكين را روش ميزارن و با ليفتراك جا بجا ميكنن.
    ٢-سايز مهمه ولي من دقيق نميدونم حقدر بايد باشه و فكر ميكنم كارتن تا ارتفاع ٨٠ سانتي متر را هم قبول مي كنن. ولي خوب شما فكر اينجا را هم بكن كه بايد خودتون تنهايي جابجا كنيد . در حد همون كارتن هاي معمولي بار را ببنديد كه هر كارتن معمولا بين ٢٠ تا ٣٠ كيلو ميشه.
    ٣-شما همون اولش كه بار تو ماشينه با ماشين ميريد روي باسكول و بعد هم كه بار را خالي كرديد دوباره ماشين را ميبري روي باسكول. اختلاف اين دو تا ميشه وزن بار شما.
    البته دوستمون newapplicant خيلي عالي جواب دادند، فقط من چند تا نکته کوچولو اضافه کنم:

1- پالت پلاستيکي هم وجود داره که دردسرش از چوبي کمتره. هم ارزونتره و هم نيازي به سمپاشي جهت ورود به کانادا نيست
    2- سايز رو من هم نميدونم متاسفانه ولي يادمه قديمها تو همين فروم ميگفتن از کارتن سايز 5 به پايين استفاده کنيد. حالا خدا داند که اين سايز 5 يعني چند در چند.
    3- وزن کارتونها خيلي مهمه. به دو دليل. يکي اينکه خوب خودتون قراره در بعضي مواقع جا به جاشون کنيد. دومي هم اينکه کارتونهاي شما توسط کارگرها جابه جا ميشه و کارگرها بارهايي رو که سنگين باشه با دقت کمتري جابهجا مي کنند و خوب زودتر هم تو هوا ولشون مي کنند تا بخوره زمين و خوب بترکه.
    4- بسته بندي هم خيلي مهمه. حتما از پلاستيکهاي حبابدار استفاده کنيد. يک حرفه اي اينکار به من گفت که بعد از اينکه در کارتون رو هم بستي، دور تا دورش رو هم با پلاستيک حبابدار بپوشون تا پرتاب بار منجر به ترکيدن وسيله هاتون نشه.
    سي اس کيو : 05 دسامبر 2010..فايل فدرال: 06 دسامبر 2010..آپديت از پاريس: 21 مي 2013..رسيد آپديت: 28 مي 2013..مديکال: 26 اگوست 2013..رسيد مديکال: 03 سپتامبر 2013..پاس ريکويست: 04 دسامبر 2013

Member
    رشته و دانشگاه
    برق- قدرت

دوستاني كه اطلاعات دارن لطف كنيد من رو راهنمايي كنيد
    با توجه به هزينه فريت و از طرفي هزينه سنگين خريد وسايل در روزهاي اوليه اقامت، بايد چيكار كرد؟ چه چيزهايي خيلي با صرفه هست كه فريت كنيم؟ منظورم اينه كه تا اونجايي كه بشه در كانادا كمتر هزينه كنيم.

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط babak54 نمایش پست ها
    با توجه به هزينه فريت و از طرفي هزينه سنگين خريد وسايل در روزهاي اوليه اقامت، بايد چيكار كرد؟ چه چيزهايي خيلي با صرفه هست كه فريت كنيم؟ منظورم اينه كه تا اونجايي كه بشه در كانادا كمتر هزينه كنيم.
    همنام عزیز من هرچی بررسی کردم دیدم هیچی فریت نکنیم بهتره! اما کاملاً به خودت بستگی داره، قیمتها رو بررسی کن با قیمت فریت مقایسه کن خودت تصمیم بگیر
    رشته: عمران، رشته همسر: معماری
    لوازم و مدارک ضروی برای سفر به کانادا ویرایش:92/11/29(این فایل تنها توسط بنده ویرایش میشود)
    Landed: 2014-jan-25 in montreal *** Moved to Toronto: 2014-Feb-25

Senior Member sebas آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechatronics

اولا اگر ١٠٠ كيلو كمتره وسايلت، كلا بيخيااااال فريت بشو
    دوما اگر وسيله خاصي نداري و ميخواي وسيله نو بخري فريت كني، بازم بيخياااال شو
    اما سوما: اگر برعكس شرايط بالا رو داري، پيشنهاد من اينه كه بجز وسايل برقي ٢٢٠ ولت و وسايل بزرگ مثل مبل و يخچال و تلويزيون و ... بقيه رو بيار كه به نفعته
    سي اس کيو : 05 دسامبر 2010..فايل فدرال: 06 دسامبر 2010..آپديت از پاريس: 21 مي 2013..رسيد آپديت: 28 مي 2013..مديکال: 26 اگوست 2013..رسيد مديکال: 03 سپتامبر 2013..پاس ريکويست: 04 دسامبر 2013

Member
    رشته و دانشگاه
    برق- قدرت

به غير از اينهايي كه فرموديد ديگه چي به نظرتون ميتونه قابل فريت باشه كه بالاي 100 كيلو هم بشه؟ و منظورتون اينه كه اگر زير 100 كيلو شد با خودم ببرم و اضافه بار بدم؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط sebas نمایش پست ها
    اولا اگر ١٠٠ كيلو كمتره وسايلت، كلا بيخيااااال فريت بشو
    دوما اگر وسيله خاصي نداري و ميخواي وسيله نو بخري فريت كني، بازم بيخياااال شو
    اما سوما: اگر برعكس شرايط بالا رو داري، پيشنهاد من اينه كه بجز وسايل برقي ٢٢٠ ولت و وسايل بزرگ مثل مبل و يخچال و تلويزيون و ... بقيه رو بيار كه به نفعته

ApplyAbroad Hero

به غير از اينهايي كه فرموديد ديگه چي به نظرتون ميتونه قابل فريت باشه كه بالاي 100 كيلو هم بشه؟ و منظورتون اينه كه اگر زير 100 كيلو شد با خودم ببرم و اضافه بار بدم؟
    شما اگر مجرد نیستید و متاهل هستید احتمالن کلی وسیله آشپز خانه دارید که همه خرد و ریز هستن ولی همه را که رو هم میزاری خودش میشه حدود 100 کیلو.من خودم جزو کسانی هستم که قبل از اومدن معتقد بودم که خیلی نباید چیزی اورد و بعد با دودلی فقط خرد و ریز و وسایل اولیه اوردیم که شد حدود 150 کیلو .ولی روزی که اینجا وسایل را باز کردم همه اش به خودم گفتم که چه کار خوبی کردم که آوردم . چون اینجا اگر بخواید روزهای اول وسیله بخرید یا جاهای مناسب را بلد نیستید و اگر هم بخواید دم دستی چیزی را بخرید که دوباره کاریه و باید بعدا جنس خوبش را بخرید و ....واگر هم بخواید جنس خوب بخرید در چشم به هم زدنی پولتون تمام میشه.واقعیت اینه که اینجا اینقدر مجبورید برای چیزهای مختلف پول بدید که اگر بخواید وسایل را هم کامل بخرید خیلی هزینه هاتون بالا میره.

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط imdastyar نمایش پست ها
    چند تا سوال:

1)ببخشيد پالت چيه؟

ممنون
    شاید این فایل Word براتون مفید باشه:
    http://s4.picofile.com/file/78572072...nada.docx.html