دوستان من دیگه نمی دونم چی کار کنم تمام جوابهایی که دارم می گیرم تمپلت هست... در جواب تمپلت که می گه اپلای کن بررسی می کنیم چی میشه نوشت؟....
تاریخ این ایام را هر کس که خواهد خواند، جز این سخن از ما نخواهد راند:
این نسل سردرگم، بر توسن اندیشه هاشان لنگ، فرسنگ در فرسنگ، جز سوی ترکستان نمی رانند؛ تاریخ پیش از خویش را باری نمی خوانند.
An investment in knowledge used to pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید!
به نظرتون رتبه سومی ارشد بین 19 نفر ارزش گفتن داره که به رزومم اضافه کنم؟
تاریخ این ایام را هر کس که خواهد خواند، جز این سخن از ما نخواهد راند:
این نسل سردرگم، بر توسن اندیشه هاشان لنگ، فرسنگ در فرسنگ، جز سوی ترکستان نمی رانند؛ تاریخ پیش از خویش را باری نمی خوانند.
بالا منشين كه هست پستي خوشتر . . .
هشيار مشو كه هست مستي خوشتر . . .
در هستي دوست، نيست گردان خود را . . .
كان نيستي از هزار هستي خوشتر . . .
سلام دوستان
من یه سوال در مورد ارسال ایمیل به اساتید آمریکا داشتم نمیدونم جای درستی سوالم رو میپرسم یا نه
راستش من اولش قید آمریکا رو به دلایلی زده بودم، اما الان تصمیمم عوض شده ولی مشکلی که هست اینه که برای GRE اصلا مطالعه نکردم و نمیخوام آبان ماه بدم، چون تافل هم قراره بدم و فرصت نمیشه بخونم و با توجه به اینکه معدلم خیلی بالا نیس (15.7) باید GRE نمره خوبی بگیرم. حالا مشکلی که دارم اینه: من با این شرایط اگر که GRE رو بهمن ماه بدم به ددلاین های ترم بهار میرسم، حالا نمیدونم وقتی به استادا ایمیل میزنم چه جوری این مسائل رو عنوان کنم؟ اولش فقط از علاقه مندیم به فیلد استاد بگم و بعدش اگه تمایل نشون داد بگم که به خاطر GRE به ددلاین ترم بهار میرسم؟
اصلا درسته که کسی که میخواد برای ترم بهار اپلای کنه از الان به استادا ایمیل بزنه؟ اگه استادی پیدا شد و جواب داد نمیگه تو که برنامت از الان مشخصه چرا واسه پاییز اقدام نمیکنی؟
بعد اینکه بدون نمره GRE استادا جواب میدن؟ یا جوابشون خیلی به نمره GRE وابسته اس؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
ویرایش توسط hasti_m : September 22nd, 2013 در ساعت 01:57 PM
سلام
چند تا چيز به شكل نكته وار:
1- ايميل زدن به استاد هميشه مستلزم نمره جي ار اي و حتي تافل نيست.
2- شما الان ايميل بزنيد بدون نمره هاي زبان و اساتيد جواب ميدن. شما اول علايق خود را بيان كنيد و در مورد مسائلي چون فاند جويا بشيد
3- نهايتا اگه از شما درخواست نمره كردن، انوقت در ايميلي كه ميديد برنامه زماني كه آن امتحانها را خواهيد داد را به استاد ميگيد
4- نمره جي ار اي بالا براي دانشگاههاي متوسط آمريكا مسئله حياتي و ضروري نيست. اما براي دانشگاههاي تاپ زير 10 چيزي هست كه نبايد راحت ازش گذشت. در كل به دنبال استاد باشيد
5- توصيه من به شما اينه كه جي ار اي را هر چه زودتر بديد، زياد فكرتون را درگير نمرش نكنيد.
6- براي ترم بهار 2014 كه ديره الان اقدام كنيد. براي پاييز 2014 هم الان فصل ايميل زدن هست. براي بهار 2015 هم ايميل زدن خيلي زوده
7- اگر نمره جي ار اي بالايي كسب كنيد حتي استاد هم از قبل نداشته باشيد پذيرفته ميشين. اگه نمره پايين كسب كنيد شايد اونوقت داشتن استاد بتونه كمك كنه.
بالا منشين كه هست پستي خوشتر . . .
هشيار مشو كه هست مستي خوشتر . . .
در هستي دوست، نيست گردان خود را . . .
كان نيستي از هزار هستي خوشتر . . .
علاقه مندی ها (Bookmarks)