صفحه 174 از 353 نخستنخست ... 74124164165166167168169170171172173174175176177178179180181182183184224274 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,731 تا 1,740 , از مجموع 3525

موضوع: مشاوره به منظور برنامه ريزي براي آزمون IELTS!!!

ApplyAbroad Superstar

پیش فرض پاسخ : مشاوره به منظور برنامه ريزي براي امتحان IELTS

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid133 نمایش پست ها
    نياز به كمك فوري از اساتيد محترم !

باسلام

من الان نمره 6 جنرال دارم (البته اكسپاير شده ) و بعد از كمي خواندن كتب مربوطه الان سطح من تا 6.5 هم شايد برسد (جنرال) .براي مهاجرت به استراليا نمره 7 در هر اسكيل رو نياز دارم .با چند نفري مشورت كردم ميگفتند براي هر اسكيل 7 بايد پايه زبانت قوي باشه و به من آموزشگاهي رو در ونك معرفي كردند كه دوره upper و advance رو داره بصورت شنبه تا چهارشنبه روزي 4 ساعت تدريس ميكنه . هدف اصلي دوره آيلتس هست ولي از كتاب upper english result استفاده ميكنند . وطول دوره 5 ماه هست .من كارمند و متاهل هستم . چون كلا" كمي تنبل هستم و ميدونم كه تو خونه درس نميخونم دوستان اين راه رو پيشنهاد ميكنند ؟

چون نميخام بعد از 4 الي 5 بار آزمون و كلي خرج و هزينه به نمره مورد علاقه برسم از دوستان خواهش ميكنم من رو راهنمايي كنند .

باتشكر
    دوست خوب من فکر کنم شما موسه ای را مد نظر داری که در اسمس استرالیا داره! منم اونجا می رفتم راستش اینکه ادم هفته ای چهار روز و هر جلسه چهار ساعت کلاس واشته باشه بنظرم یک جور شبیه ساری محیطه و برای من تاثیرش از نمره 4 تا 7 اسپیکینگ ترقی کردن بود اگه وقت داری حتما برو چون برای شما که مشغله زیاد داری خیلی مهمه یکی هلت بده بخونی
    An investment in knowledge used to pays the best interest
    لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید!

سلام دوستان يه سوال
    من چند سالي ميشه كهكلاس زبان نرفتم اما بدليل مسافرتهايي كه رفتم مكالمه انگليسيم بد نيست ،لغات زيادي هم به خاطر كنكور ارشد امسال حفظ كردم ولي گرامر و ليسنينگم و رايتينگم خوب نيست ،ميخوام ترم زمستان برم كلاس آيلتس ولي آزمون ورودي داره .از الان چه منابعي و چه جوري بخونم كه توويه آزمون اون موسسه قبول بشم براي دوره هاي آيلتس؟ ممنون ميشم كمك كنين

نقل قول نوشته اصلی توسط Saaaaam نمایش پست ها
    دوست خوب من فکر کنم شما موسه ای را مد نظر داری که در اسمس استرالیا داره! منم اونجا می رفتم راستش اینکه ادم هفته ای چهار روز و هر جلسه چهار ساعت کلاس واشته باشه بنظرم یک جور شبیه ساری محیطه و برای من تاثیرش از نمره 4 تا 7 اسپیکینگ ترقی کردن بود اگه وقت داری حتما برو چون برای شما که مشغله زیاد داری خیلی مهمه یکی هلت بده بخونی
    مرسی از لطف شما ...تو اسمش فنی داره !!! ولی اساتید قوی و خوبی داره و با تارگت پوینت آیلتس کار میکنند ...5 ماه کلاس هفته ای 5 جلسه از 5الی 9 شب ...سخت و فشرده هست ولی من اوکی هستم ...بحث تقویت پایه زبان برای نمره 7 را من از چند نفر استاد شنیدم ..الان دوستی دارم که ایشون هم هر اسکیل بالای 7 میحان ولی 4 باره داره امتحان میده چون مشکل ایشان پایه ای هست و هربار 1 اسکیل را پایین میاره ....بازم ممنون از راهنمایی دوستان

Junior Member

یکی از دوستانم 3 بار امتحان داده هر 3 بار 5.5 شده. 7 سال پیش زبان را تا پیشرفته دریک آموزشگاه معتبر خونده. امسال کلاس آیلتس و رایتینگ هم رفته. ولی تنها اسکیلی که پیشرفت داشته اسپیکینگ هست از 5 به 6.5 رسیده. چه توصیه ای دارید؟ لطفا راهنمایی کنید.

ApplyAbroad Superstar

نقل قول نوشته اصلی توسط yasna1354 نمایش پست ها
    یکی از دوستانم 3 بار امتحان داده هر 3 بار 5.5 شده. 7 سال پیش زبان را تا پیشرفته دریک آموزشگاه معتبر خونده. امسال کلاس آیلتس و رایتینگ هم رفته. ولی تنها اسکیلی که پیشرفت داشته اسپیکینگ هست از 5 به 6.5 رسیده. چه توصیه ای دارید؟ لطفا راهنمایی کنید.
    حتما ایشان تمرکز لازم را ندارند بنظر من یک موسسه خوب کلاس زبان فشرده بروند و یک پارتنر درس خون هم برای تکرار و تمرین پیدا کنند و در نهایت هر روز یک فیلم 45 دقیقه ای به زبان اصلی ببینند و فقط مثبت فکر کنند و به زبان به چشم یک ابزار برای ارتباط و نه یک درس دشوار نگاه کنند من هم تافل 5 بار امتحان دادم و نتیجه نگرفتن عامل موفق شدنم در ایلتس تغییر دیدگاه و یک پارتنر خوب بود که همیشه برای سلامتی و موفقیتش دعا می کنم.
    لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Sepideh1368 نمایش پست ها
    سلام دوستان يه سوال
    من چند سالي ميشه كهكلاس زبان نرفتم اما بدليل مسافرتهايي كه رفتم مكالمه انگليسيم بد نيست ،لغات زيادي هم به خاطر كنكور ارشد امسال حفظ كردم ولي گرامر و ليسنينگم و رايتينگم خوب نيست ،ميخوام ترم زمستان برم كلاس آيلتس ولي آزمون ورودي داره .از الان چه منابعي و چه جوري بخونم كه توويه آزمون اون موسسه قبول بشم براي دوره هاي آيلتس؟ ممنون ميشم كمك كنين
    سلام
    موسسه مد نظرتون چی هست؟ بسته به سیستم آموزشی هر موسسه ای متد خاص خودش رو داره
    بهتر نیست از همین الان تو یکی از آزمون های تعیین سطح ielts شرکت کنید اینطوری به شکل استاندارتری میتونید پیش برید چون برای هر سطحی منابع خاصی وجود داره
    در پناه خدا باشید

Junior Member

سلام دوستان من 13 مهر ازمون اسپیکینگ دارم خیلی استرس دارم هربار که ازمون ماک دادم نمره ام بالا پایین شده برا همین نمیدونم در چه سطحی هستم به نظرتون توی این یه هفته روی چه مباحثی بیشتر تمرکز کنم؟ باتشکر

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ft_dev نمایش پست ها
    سلام دوستان من 13 مهر ازمون اسپیکینگ دارم خیلی استرس دارم هربار که ازمون ماک دادم نمره ام بالا پایین شده برا همین نمیدونم در چه سطحی هستم به نظرتون توی این یه هفته روی چه مباحثی بیشتر تمرکز کنم؟ باتشکر
    سلام.به نظر من اول از همه سعی کنید آرامش داشته باشین و استرستون رو کم کنید. در اسپیکینگ" استرس "واقعا فاکتور مهمیه و نیم تا یک نمره میتونه شما رو بالا یا پایین ببره.
    دوم: این یه هفته سعی کنید زیاد انگلیسی حرف بزنید تا بقول معروف چونه تون گرم بشه و بتونین روان حرف بزنین.
    سوم: تاپیکهایی که تمرین می کنین زیاد مهم نیست از کجا برمیدارین..میتونین برین فروم سوالات سابق اسپیکینگ و اون موضوعات رو تمرین کنید. تاپیکهای کمبریج یا کتاب معمار زاده هم خوبند.کلا بیشتر روی استرس و روان حرف زدنتون کار کنید چون به هر حال معلوم نیست قراره چه تاپیکی بهتون بیفته.
    و در آخر: شب قبل امتحان سعی کنید خوب بخوابید
    موفق باشین

Junior Member

لطفا اگه کسی اطلاعات لازم رو در این زمینه داره راهنماییم کنه: سطح فعلی ایلتسم بین 5.5 تا 6 هست. باید ظرف 2 ماه به 7.5 برسونمش. آیا منطقا امکان پذیر هست یا نه و اگه هست حدودا روزی چند ساعت باید مطالعه کنم. می دونم که به فاکتورهای زیادی بستگی داره ولی اگه می شه حدود ساعت های تخمینیشو بهم بگین مرسی

ApplyAbroad Superstar

نقل قول نوشته اصلی توسط riraamiri نمایش پست ها
    لطفا اگه کسی اطلاعات لازم رو در این زمینه داره راهنماییم کنه: سطح فعلی ایلتسم بین 5.5 تا 6 هست. باید ظرف 2 ماه به 7.5 برسونمش. آیا منطقا امکان پذیر هست یا نه و اگه هست حدودا روزی چند ساعت باید مطالعه کنم. می دونم که به فاکتورهای زیادی بستگی داره ولی اگه می شه حدود ساعت های تخمینیشو بهم بگین مرسی
    دوست گرامی سطح زبان 5.5 معادل متوسط حساب می شود و سطح زبان 7.5 به نیتیو نزدیک می شود منطقا طی 2 ماه اینهمه طرقی امکانپذیر نیست. بنظر من شما به 6 ماه زمان و مطالعه روزانه بیش از 5 تا 6 ساعت و تکرار و تمرین نیاز دارید.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)