صفحه 219 از 5471 نخستنخست ... 1191692092102112122132142152162172182192202212222232242252262272282292693197191219 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,181 تا 2,190 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط eshaghbina نمایش پست ها
    سلام. اگر منظورتان فرم های سیدنی است به 6 قطعه عکس جداگانه نیاز نیست. ولی خودم به اولین فرم که جای چسباندن عکس دارد عکس خودم و سایر افراد خانواده را جداگانه چسباندم . عکس می بایست مطابق فرمت مورد نظر بوکلت سوریه باشد. البته عکاسی های تهران خودشان وارد هستند. کافی است به آنها بگویید که برای کانادا می خواهید.
    بنظرم بعضی از دوستان در مرحله اول هیچ عکسی را به فرم ها نچسباندند.
    موفق باشید
    ببخشید یعنی شما عکسهای خودتان و خانوادتان را با مدارک اولیه فرستادید ؟؟و الان پرونده شما توی چه مرحله ای هست تایید شده ؟؟؟ من هم این کار را بکنم ؟؟
    مرسی

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط babakdin نمایش پست ها
    دوستان ببخشيد ميشه لطف کنيد اين بحث رو يا تموم کنيد يا تو پيام خصوصي ادامه بديد

واقعيتش اينه که خيليا که وکيل ميگيرن حتما توجيحي براشون داره مثلا يکي از دوستان من هر روز وقتش بيشتر از مشاوره وکيل براش ارزش داره لذا بجاي اينکه بره خودش وقت بزاره ميره وکيل ميگيره و ضررش کمتر هم ميشه
    از مديريت هم در صورت صلاحديدشون اگر لازم ميدونن يا اين کامنتها منجمل کامنت خودم رو پاک کنن يا به تاپيک مربوطه منتقل کنن يا يه تاپيک جديد ايجاد کنن
    باسلام به دوستان...
    من ليسانس الكترونيك39 سالمه با 10 سال سابقه كار مربوط مجرد و IELTS 8 دارم.فرانسه نميدونم و arranged emplooyment هم ندارم.cat 1هستم.كسي ميتونه راهنمائيم كنه آيا امتياز 67 رو ميگيرم يا نه؟اصولا من چه امتيازي رو ميگيرم؟
    ممنونم

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط atresib نمایش پست ها
    باسلام به دوستان...
    من ليسانس الكترونيك39 سالمه با 10 سال سابقه كار مربوط مجرد و IELTS 8 دارم.فرانسه نميدونم و arranged emplooyment هم ندارم.cat 1هستم.كسي ميتونه راهنمائيم كنه آيا امتياز 67 رو ميگيرم يا نه؟اصولا من چه امتيازي رو ميگيرم؟
    ممنونم
    سلام

لیسانس 20 امتیاز
    سن 10 امتیاز
    تجربه کار 21 امتیاز
    زبان 16 امتیاز

مجموع 67 امتیاز

Welcome to Canada

به شرط اینکه در اسکیل reading حداقل 7.5 و در مابقی سه اسکیل دیگر حداقل 6.5 داشته باشید

Senior Member afshinnnn آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط sana نمایش پست ها
    سلام .........................
    در ضمن فقط نوشتن "receiver general for canada" كافيه؟ هيچ اسمي، شماره حسابي،...نميخواد؟
    ..............................
    سلام ،
    بلی کافیه

اینم نمونه بانک درافت برای دو نفر :

Bank Draft.jpg

نقل قول نوشته اصلی توسط atresib نمایش پست ها
    باسلام به دوستان...
    من ليسانس الكترونيك39 سالمه با 10 سال سابقه كار مربوط مجرد و ielts 8 دارم.فرانسه نميدونم و arranged emplooyment هم ندارم.cat 1هستم.كسي ميتونه راهنمائيم كنه آيا امتياز 67 رو ميگيرم يا نه؟اصولا من چه امتيازي رو ميگيرم؟
    ممنونم
    بله شما در صورتي که تجربه کارتاي جز 38 شغل باشد امتياز بسيار خوبي خواهيد اورد

Junior Member

سلام
    من درخواست همفکري داشتم ,من 26 سالمه و فوق ديپلم کامپيوتر دارم و سابقه کاري مرتبط هم دارم (در حدود 4 سال که دو سالش بيمه داره) البته بيشترش هم مي تونم جور کنم .چون سابقه پراکنده داشتم .
    مي خواستم واسه Federal Skilled Worker اقدام کنم ...
    مراحل اقدام چيه؟
    ضمنا ًتازه با اين فروم و اين پست آشنا شدم و شروع کردم به جمع کردن اطلاعات.

Senior Member afshinnnn آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط nv2000 نمایش پست ها
    سلام
    من درخواست همفکري داشتم ,من 26 سالمه و فوق ديپلم کامپيوتر دارم و سابقه کاري مرتبط هم دارم (در حدود 4 سال که دو سالش بيمه داره) البته بيشترش هم مي تونم جور کنم .چون سابقه پراکنده داشتم .
    مي خواستم واسه federal skilled worker اقدام کنم ...
    مراحل اقدام چيه؟
    ضمنا ًتازه با اين فروم و اين پست آشنا شدم و شروع کردم به جمع کردن اطلاعات.
    سلام ،

اطلاعات ناقص است و قابل ارزیابی نیست .

1.حد توانایی زبان انگلیسی و فرانسه
    2.مجرد ؟
    3.متاهل ؟ تحصیلات همسر؟
    4.داشتن فامیل درجه یک مقیم کانادا

اگر مجرد هستید و فامیل در کانادا ندارید ،

باید حتماً 16 امتیاز از زبان کسب کنید .
    ویرایش توسط afshinnnn : August 30th, 2009 در ساعت 12:44 PM

Member eshaghbina آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Tehran

نقل قول نوشته اصلی توسط narsy نمایش پست ها
    ببخشید یعنی شما عکسهای خودتان و خانوادتان را با مدارک اولیه فرستادید ؟؟و الان پرونده شما توی چه مرحله ای هست تایید شده ؟؟؟ من هم این کار را بکنم ؟؟
    مرسی
    سلام. تنها یک عکس از هر نفر روی فرم مربوطه چسبانده شد. ولی برخی از دوستان همین یک عکس را هم نچسباندند. در هر دو حالت الان پرونده ها در جریان است. مال بنده در سوریه در جریان است و مرحله سیدنی را رد کردیم. به امید خبرهای خوب

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    سلام

به شرط اینکه در اسکیل reading حداقل 7.5 و در مابقی سه اسکیل دیگر حداقل 6.5 داشته باشید
    با تشکر از پیمان جان
    فکر کنم منظورآقا پیمان listening بالای 7.5 بود و سه اسکیل دیگه حداقل 6.5
    لطفآ فایل ضمیمه رو ببینید
    تصاویر پیوست تصاویر پیوست
    • نوع فایل: jpg IELTS.JPG (62.5 کیلوبایت, 54 views)
    ویرایش توسط بهادر : August 30th, 2009 در ساعت 01:02 PM

Member
    رشته و دانشگاه
    M. Eng. Oil and Gas, MUN

نقل قول نوشته اصلی توسط زوج مهاجر نمایش پست ها
    اون سه راهي كه شما نوشتيد درسته
    ولي توي برگه راهنمائي كه به ما دادند فقط نوشته international bank draft به نام the reciever general for canada
    اين درفت يك جور حواله است بايد حتما swift code بانك مقصد را بدوني كه اين رو هم من سرچ كردم درآوردم
    ولي هيچ كدوم از بانكها انجام نمي دهند
    صرافي ها هم زير 5000$ قبول نمي كنند
    صرافی ها هر مبلغی رو میفرستن. شما اگه تهران هستی یه سر به برج اسکان تقاطع میرداماد و ولیعصر بزن 10 تا صرافیه که این کارو می کنن.
    وقتی به بیشترین نا امیدی رسیدم ,به هدفم هم رسیده بودم
    t

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)