صفحه 218 از 5471 نخستنخست ... 1181682082092102112122132142152162172182192202212222232242252262272282683187181218 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,171 تا 2,180 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط narsy نمایش پست ها
    سلام ببخشید دوستان برای فرستادن فرمهای اولیه عکس هم باید بفرستیم ؟ چند تا؟ از همه اعضای خانواده؟
    برای ارسال اولیه فرمها به سیدنی نیاز به عکس ندارید
    عکس را باید همراه مدارک به دمشق در مرحله بعد بفرستید.

ApplyAbroad Hero

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

با تشکر از افشین خان و آقا رضا. (مثل اینکه لینک تشکر حذف شده!!!)
    من بلافاصله با دارالترجمه تماس گرفتم و گفتم اسم شرکت رو ترجمه نکنه. امروزم گردش حساب و موجودی رو گرفتم. احتمالا تو همین هفته مدارک رو پست میکنم سوریه. آیا آدرس برای پست DHL یا TNT همونه که تو بوکلت گفته یا الزاما باید PO. Box رو از آدرس حذف کنیم؟

Member eshaghbina آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Tehran

نقل قول نوشته اصلی توسط sh00ca نمایش پست ها
    با تشکر از افشین خان و آقا رضا. (مثل اینکه لینک تشکر حذف شده!!!)
    من بلافاصله با دارالترجمه تماس گرفتم و گفتم اسم شرکت رو ترجمه نکنه. امروزم گردش حساب و موجودی رو گرفتم. احتمالا تو همین هفته مدارک رو پست میکنم سوریه. آیا آدرس برای پست DHL یا TNT همونه که تو بوکلت گفته یا الزاما باید PO. Box رو از آدرس حذف کنیم؟
    سلام دوست عزیز. سرویس های پستی مورد نظر شما صندوق پستی را نمی خواهند. نام خیابان و شماره پلاک کافی است بعلاوه شماره تلفن مقصد. ضمنا چون مربوط به مهاجرت است Immigration section فراموش تان نشود. به امید خبرهای خوش

رشته و دانشگاه
    Tehran

نقل قول نوشته اصلی توسط narsy نمایش پست ها
    سلام ببخشید دوستان برای فرستادن فرمهای اولیه عکس هم باید بفرستیم ؟ چند تا؟ از همه اعضای خانواده؟
    سلام. اگر منظورتان فرم های سیدنی است به 6 قطعه عکس جداگانه نیاز نیست. ولی خودم به اولین فرم که جای چسباندن عکس دارد عکس خودم و سایر افراد خانواده را جداگانه چسباندم . عکس می بایست مطابق فرمت مورد نظر بوکلت سوریه باشد. البته عکاسی های تهران خودشان وارد هستند. کافی است به آنها بگویید که برای کانادا می خواهید.
    بنظرم بعضی از دوستان در مرحله اول هیچ عکسی را به فرم ها نچسباندند.
    موفق باشید

Junior Member

سلام به همه بچه هاي فعال توي اين سايت بسيار مفيد
    من امروز تازه با اين فروم آشنا شدم. خيلي جامع و كامله. از همه اونايي كه دوستان رو راهنمايي ميكنن تشكر مي كنم. دست همتون درد نكنه.

من مدارك مورد نياز براي اقدام جهت مهاجرت از طريق Skilled worker رو آماده كردم و فرمها رو پر كردم.
    مشكل اصلي پرداخت fee مربوطه است. از اونجايي كه سرعت اينترنتم پايينه نميتونم همه صفحات سايت رو چك كنم. مي خوام ببينم كه جديدترين، بهترين و آسونترين راه چيه؟!
    در ضمن فقط نوشتن "Receiver general for Canada" كافيه؟ هيچ اسمي، شماره حسابي،...نميخواد؟
    ممنون ميشم اگه راهنماييم كنين.

رشته و دانشگاه
    Tehran

نقل قول نوشته اصلی توسط SANA نمایش پست ها
    سلام به همه بچه هاي فعال توي اين سايت بسيار مفيد
    من امروز تازه با اين فروم آشنا شدم. خيلي جامع و كامله. از همه اونايي كه دوستان رو راهنمايي ميكنن تشكر مي كنم. دست همتون درد نكنه.

من مدارك مورد نياز براي اقدام جهت مهاجرت از طريق Skilled worker رو آماده كردم و فرمها رو پر كردم.
    مشكل اصلي پرداخت fee مربوطه است. از اونجايي كه سرعت اينترنتم پايينه نميتونم همه صفحات سايت رو چك كنم. مي خوام ببينم كه جديدترين، بهترين و آسونترين راه چيه؟!
    در ضمن فقط نوشتن "Receiver general for Canada" كافيه؟ هيچ اسمي، شماره حسابي،...نميخواد؟
    ممنون ميشم اگه راهنماييم كنين.
    دوست عزیز مقدمتان مبارک. عموما بچه ها جهت پرداخت Processing Fee به دوستان و فامیل های آنور آب متوسل شدند. افراد مقیم کانادا خودشان می دانند که چگونه آنرا از بانک اخذ نمایند. معمولا در اینجا فرم ها تکمیل و بهراه کپی پاسپورت و لیبل در یک بسته برای آن فامیل عزیز در کانادا ارسال و ایشان مانی اوردر مربوط به processing fee را به آن افزوده و یکهویی میفرستد به سیدنی.
    موفق باشید و روزت بخیر.

Junior Member

سلام دوستان، من چند وقت پیش نواقص پروندم رو مطابق نامه رسیده از سفارت تهیه و ارسال کردم ولی‌ الان کمی‌ از کپی‌ هایی که ارسال کردم دل‌ چرکین هستم و دارم فکر می‌کنم نسخه‌ دیگه ‌یی تهیه کنم و مجدد بفرستم چون هنوز فرصت ۶۰ روزم تموم نشده، آیا ارسال مجدد مدارک مشکل ساز نمی‌شود؟ یعنی‌ ممکنه که قاطی کنند ؟ با تشکر

Junior Member

سلام خدمت همگی دوستان عزیز
    من مدت کوتاهیه که با این فروم اشنا شدم و با نگاه اجمالی که داشتم اطلاعات خیلی خوبی دستم اومد. من ساکن سنگاپور و مشغول به تحصیل در مقطح ارشد میباشم و منتظرم تو یک ماهه اینده فارقالتحصیل بشم و بعد اقدام کنم. ولئ چند تا سوال برام پیش اومده که ممنون میشم کسی بتونه راهنماییم کنه :
    1. من دوست دختری دارم که مدتی با هم زندگی میکنیم و طی 2 ساله اینده ازدواج خواهیم کرد. لذا من هیج مدرک قانونئ ندارم برای اثبات این ماجراه. ایا میتونم ایشونو توی پرونده خودمبزنم ? . اگه اره ایا مدارکی لازمه بدم? اگه نه هیچ راهی وجود داره?
    2.من اگه از سنگاپور اقدام کنم همچنان پروندم به دمشق خواهد رفت ?
    3.ایاواقعا به وجودوکیل احتاج دارم? یا اینکه اگر فقط راهنما و گفته های این فروم رو انجام بدم به نتیجه میرسم.ایا اکثر بچه ها تو این فروم وکیل دارن یا خودشون اقدام کردن؟
    از راهنماییاتون پیشاپیش سپاسگزارم

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط Dedi نمایش پست ها
    سلام خدمت همگی دوستان عزیز
    من مدت کوتاهیه که با این فروم اشنا شدم و با نگاه اجمالی که داشتم اطلاعات خیلی خوبی دستم اومد. من ساکن سنگاپور و مشغول به تحصیل در مقطح ارشد میباشم و منتظرم تو یک ماهه اینده فارقالتحصیل بشم و بعد اقدام کنم. ولئ چند تا سوال برام پیش اومده که ممنون میشم کسی بتونه راهنماییم کنه :
    1. من دوست دختری دارم که مدتی با هم زندگی میکنیم و طی 2 ساله اینده ازدواج خواهیم کرد. لذا من هیج مدرک قانونئ ندارم برای اثبات این ماجراه. ایا میتونم ایشونو توی پرونده خودمبزنم ? . اگه اره ایا مدارکی لازمه بدم? اگه نه هیچ راهی وجود داره?
    2.من اگه از سنگاپور اقدام کنم همچنان پروندم به دمشق خواهد رفت ?
    3.ایاواقعا به وجودوکیل احتاج دارم? یا اینکه اگر فقط راهنما و گفته های این فروم رو انجام بدم به نتیجه میرسم.ایا اکثر بچه ها تو این فروم وکیل دارن یا خودشون اقدام کردن؟
    از راهنماییاتون پیشاپیش سپاسگزارم
    با سلام خیلی خوش آمدید به جمع ما
    1. این مدتی که می فرمایید حتماً باید بیشتر از یک سال باشد، ترجیحاً هر چه بیشتر باشد بهتر است. مدرکی برای cohabit وجود ندارد. شما خودتان به نحوی رفتار نکنیدکه شک برانگیز باشد مثلاً بگوییدمدرکی ندارید که اثبات کنید. سفارت اگر لازم بداند مدارکی از شما ممکن است درخواست کند مثلاً عکس و یا مدرکی که مثلاً یک بار با هم سفر تفریحی داشتید، ممکن هم هست که هیچ مدرکی ازتان نخواهد.
    2. در سوالات فرمهای مهاجرت، جایی وجود دارد که شما می توانید نام سفارتی را که مسئول رسیدگی به پرونده ی مهاجرتی شما است را قید کنید. به نظر من شما سنگاپور را انتخاب کنید اگر سیدنی قبول نکرد پرونده شما را به دمشق می فرستد و شما از آن مطلع خواهید شد . لینک سفارت کانادا در سنگاپور که خوشبختانه امور مهاجرتی را نیز انجام می دهد، در زیر آمده است:
    Canadian Embassy in Singapore
    3. اغلب دوستانی که در این فورم می باشند وکیلی ندارند. هیچ وکیلی دلسوزتر از خود شما نسبت به پرونده مهاجرتی تان نمی باشد. در آخر به قول یکی از دوستان اگر کسی از عهده چند تا پر کردن فرم مهاجرتی بر نمی آید بهتر است اصلاٌ به کانادا مهاجرت نکند.
    موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid652 نمایش پست ها
    سلام دوستان، من چند وقت پیش نواقص پروندم رو مطابق نامه رسیده از سفارت تهیه و ارسال کردم ولی‌ الان کمی‌ از کپی‌ هایی که ارسال کردم دل‌ چرکین هستم و دارم فکر می‌کنم نسخه‌ دیگه ‌یی تهیه کنم و مجدد بفرستم چون هنوز فرصت ۶۰ روزم تموم نشده، آیا ارسال مجدد مدارک مشکل ساز نمی‌شود؟ یعنی‌ ممکنه که قاطی کنند ؟ با تشکر
    اگر مدارک ارسالي تون با مدارکي که ميخواهيد مجددا بفرستيد ناقض هم نباشند ارسال مجدد مشکلي نداره فقط روي مدارک سري دوم نامه اي بنويسيد و ماجرا رو شرح بديد تا قبل از 60 روز افيسرها پروندتعون رو چک نميکنن لذا نگران نباشيد

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)