نقل قول نوشته اصلی توسط farirah نمایش پست ها
سلام، ببخشید این سوالو میپرسم،ریسرچ پروپوزال چیه؟منظورم اینه که محتویاتش چیه؟و اینکه آدرسه سایتمو کجای متنم بنویسم؟
ممنون میشم بگین
ببینید شما وقتی research proposal داشته باشید، در روند جواب دادن استادا خیلی موثر میتونه باشه. یعنی استادا بیشتر(حدافل در مورد خودم،یعنی تجربه خودم)قبل از CV شما، research proposal شما رو میبینندو جواب های اینجوری میدن:
Thank you for your interest. Your research proposal is in line with my interests. I would encourage you to apply for Ph.D. admission here
و بعدش CV رو شما رو ممکنه ببینید و مثلا بگن که CV شما impressive هست و یا interesting هست.
research proposal در حقیت ایده شما برای ادامه دادن PhD است. این ایده لزومی نداره که یه چیز خیلی خفن یا رویایی باشه! حتی همین کارایی که انجام شده و شما بگبن که فقط میخاین یه خورده develop اش کنید، واقعا تاثیر گذاره. به شرطی که research proposal شما واقعا مناسبا باشه و یه ربط منطقی با کارها و زمنینه های استاد داشته باشه. البته اینم بگم که همه استادا خودشون میگن که research proposal ای دریافت میکنند لزوما تز PhD شما نمیشه! اچون خیلی غیر معقولانه اس. اما نشون میده شما میتونید یک ایده generate کنید یا در ذهن دارین.
جالبه اینم بگم که اگه حتی research proposal شما سنخیتی با استاد نداشته باشه، اما خوب نوشته شده باشه، ممکنه استاد جواب بده من همه رو خوندم، جالب بود. اما به کار من ربطی نداشت. اگه دوس داری، یک research proposal مرتبط با کار من بنویس و apply کن!( بازم تجربه خودم)
یک research proposal عموما شامل بخش های زیر است:
1.
Background
2.ایده اصلی
3.Aims of the proposal
4.Approaches
5.Experiences and Strengths
6.References
حالا شما باید یه جوری بنویسید که اینا همش باهم بشه 2 الی 3 صفحه.
سایت هم آخر ایمیل بنویسید. مثلا:
you may find complete list of research and detailed CV at the below link:
www.your_link.
امیدوارم مفید بوده باشه.