سلام دوست عزیز. من فرم های اپلیکیشن و کپی پاسپورت و لیبل ها را فرستادم برای یک دوستی در کانادا توسط آرامکس و سپس ایشان مانی اوردر را به آن اضافه کردند و ایشان فرستاد سیدنی.
ناگفته نماند که آرامکس در ونکوور شعبه نداشت و دوست ما با یک دعوا مختصر آنها را مجاب کرد که پاکت را ببرند درب خانه اش. چرا که آرامکس ادعا میکرد آمده درب خانه هیچ کس نبود حال آنکه نه یادداشت لای درب گذاشته بودند و نیز اتفاقا در آن روز ادعایی آن دوستم در خانه بود. ضمنا پیگیری دریافت پاکت در کانادا نیز تلفنی از طریق دوستم فهمیدم و تا حتی 3 روز پس از دریافت خبری روی سایت آرامکس مبنی بر تحویل پاکت درج نشده بود.
من به سفارت و سیدنی ایمیل زدم.
یادتون رفته دوست عزیز همین هفته پیش براتون توضیح دادم.
سیدنی که جواب نداد
اما سوریه جواب داد که ما اطلاعات پرونده شما رو ندارم و با سیدنی تماس بگیرید.
بعدش من یک ایمیل به سوریه زدم و contact information افیس سیدنی رو خواستم
یک نامه هم با پست به سیدنی فرستادم که هنوز به سیدنی نرسیده.
رضا جان واقعاً شرمنده، حق با شماست کاملاً گیج شدم . امیدوارم همین روزا جواب های خوب بگیری. در ضمن قابل توجه دوستانی که می گن دکمه تشکر پاک شده نمی تونیم تشکر کنیم بجاش می تونین به امتیاز افراد اضافه کنین . زیر اسم هر فردی که مطلب ارسال کرده یک آیکون داره. آقا رضا من جای تشکر به شما امتیاز مثبت دادم البته به ghias خان هم همینطور
من کوچیک شما هستم دوست عزیز.خواهش می کنم
به محض اینکه جوابی به نامه ام داده شد بهت خبر میدم.
ضمنا من توی فروم CanadaVisa هم مشکلم رو در میون گذاشتم. یه شخصی بود که 6 جولای مثل بنده فرمهاش به سیدنی رسیده بود. البته اون شخص درحال حاضر توی کانادا بود و با استفاده از چک آنلاین وضعیت پرونده اش رو دیده که این بوده:
Recevied as of July 06
البته این شخص چون داخل کانادا هست گویا می تونه وضعیت پرونده اش رو آنلاین چک کنه. ولی ما نمی تونیم.
بهرحال هنوز فایل نامبر این شخص هم نیومده.
به امید خبرهای خوش
دوستان من به تازگي اين فوروم را پيدا کردم ,سئوالات مختلف و جوابهاي مرتبط به او سئوالات منو گيج کرده( مخصوصاً در زمينه پرداختها و چگونگي اونها )اگر يکي از دوستان با سابقه تر مثل افشين خان يا babakdin زحمت بکشه صرف نظر از عنوان شغلي و جمع آوري مدارک مراحل انجان کار رو به صورت ليست وار بگه خيلي ممنون مي شم.مثلا اينطوري باشه
1- تهيه مدارک + پرکردن فرم X
2- ارسال به Y به همراه فيش ... دلاري
3- رسيدن مدارک به ....
و لطفا بگيد زمان انتظار بين هر مرحله بنا بر تجربه شما دوستان با تجربه چه قدر است؟
دستتون درد نکنه
علاقه مندی ها (Bookmarks)