صفحه 224 از 5471 نخستنخست ... 1241742142152162172182192202212222232242252262272282292302312322332342743247241224 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,231 تا 2,240 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط narsy نمایش پست ها
    سلام یعنی ممکنه چون از کانادا فرستادید مشکلی پیش بیاد ؟
    من هم می خواهم از کانادا بفرستم راهنمایی کنید لطفا !
    ببخشید دوستان یکی جواب من را بده لطفا چون من مدارکم را می خواهم بفرستم کانادا بعد از آنجا بفرستند برام سیدنی

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

ببخشید دوستان یکی جواب من را بده لطفا چون من مدارکم را می خواهم بفرستم کانادا بعد از آنجا بفرستند برام سیدنی
    احتیاجی به این کار نیست.
    همین جا با پست ها معروف مثل TNT DHLو یا Aramex پست کنید

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

تا اونجایی که من میدونم خیلی از دوستان ما در همین انجمن فرمها رو به کانادا فرستادن و توسط یکی از آشنایانشون به سیدنی فرستادند.و خیلی ها هم فایل نامبرشون اومده و مشکلی نداشته.
    ضمن اینکه فکر نمی کنم فرستادن مدارک از کانادا دلیل دیر اومدن فایل نامبر باشه.

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    MSc in Construction Management

نقل قول نوشته اصلی توسط ghias1970 نمایش پست ها
    زياد نگران نشو، من هم مداركم را 16 فروردين فرستادم و بعدش 26 خرداد جواب سيدني بدستم رسيد، به نظر من نگران نباش و شروع كن به جمع‌آوري مدارك جهت ارسال به سوريه، البته من هم يه نامه ديگه به سيدني زدم و خواستم كه با ايميل به من اطلاع رساني كنند كه فكر كنم جواب ايميل بعد از نامه بدستم رسيد.
    ممنون از جوابتون
    ولی من انتظار داشتم که دیگه با نامه جواب ندن و همش ایمیلمو چک می کردم. از دوستان دیگه ممنون می شم اگه بگن کسی بوده که 2 ماه پیش مدارکشو به سیدنی ارسال کرده باشه و الان فایل نامبر دریافت کرده باشه؟

Senior Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط reza_rad نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز من بعد از اون ایمیلی که گفتم به شما ، هفته پیش یک نامه به آدرس سیدنی پست کردم که خورده به تعطیلات آخر هفته و احتمالا امروز به سیدنی میرسه. و بعد باید منتظر باشم ببینم کی جواب میدن.
    به امید خبرهای خوش
    من فکر می کنم با توجه به اینکه پاسخگویی مسائل بعهدۀ سفارت مربوطه است بهتره به خود سفارت سوریه هم نامه بزنید. احتمال پاسخگویی سفارت بیشتر از سیدنی هستش. راستی شما به سفارت یا سیدنی ایمیل زدین؟

Member eshaghbina آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Tehran

سلام دوست عزیز. من فرم های اپلیکیشن و کپی پاسپورت و لیبل ها را فرستادم برای یک دوستی در کانادا توسط آرامکس و سپس ایشان مانی اوردر را به آن اضافه کردند و ایشان فرستاد سیدنی.
    ناگفته نماند که آرامکس در ونکوور شعبه نداشت و دوست ما با یک دعوا مختصر آنها را مجاب کرد که پاکت را ببرند درب خانه اش. چرا که آرامکس ادعا میکرد آمده درب خانه هیچ کس نبود حال آنکه نه یادداشت لای درب گذاشته بودند و نیز اتفاقا در آن روز ادعایی آن دوستم در خانه بود. ضمنا پیگیری دریافت پاکت در کانادا نیز تلفنی از طریق دوستم فهمیدم و تا حتی 3 روز پس از دریافت خبری روی سایت آرامکس مبنی بر تحویل پاکت درج نشده بود.

نقل قول نوشته اصلی توسط cdbmc100 نمایش پست ها
    من فکر می کنم با توجه به اینکه پاسخگویی مسائل بعهدۀ سفارت مربوطه است بهتره به خود سفارت سوریه هم نامه بزنید. احتمال پاسخگویی سفارت بیشتر از سیدنی هستش. راستی شما به سفارت یا سیدنی ایمیل زدین؟
    من به سفارت و سیدنی ایمیل زدم.
    یادتون رفته دوست عزیز همین هفته پیش براتون توضیح دادم.
    سیدنی که جواب نداد
    اما سوریه جواب داد که ما اطلاعات پرونده شما رو ندارم و با سیدنی تماس بگیرید.

بعدش من یک ایمیل به سوریه زدم و contact information افیس سیدنی رو خواستم
    یک نامه هم با پست به سیدنی فرستادم که هنوز به سیدنی نرسیده.

Senior Member
    رشته و دانشگاه

Thumbs up پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط reza_rad نمایش پست ها
    من به سفارت و سیدنی ایمیل زدم.
    یادتون رفته دوست عزیز همین هفته پیش براتون توضیح دادم.
    سیدنی که جواب نداد
    اما سوریه جواب داد که ما اطلاعات پرونده شما رو ندارم و با سیدنی تماس بگیرید.

بعدش من یک ایمیل به سوریه زدم و contact information افیس سیدنی رو خواستم
    یک نامه هم با پست به سیدنی فرستادم که هنوز به سیدنی نرسیده.
    رضا جان واقعاً شرمنده، حق با شماست کاملاً گیج شدم . امیدوارم همین روزا جواب های خوب بگیری. در ضمن قابل توجه دوستانی که می گن دکمه تشکر پاک شده نمی تونیم تشکر کنیم بجاش می تونین به امتیاز افراد اضافه کنین . زیر اسم هر فردی که مطلب ارسال کرده یک آیکون داره. آقا رضا من جای تشکر به شما امتیاز مثبت دادم البته به ghias خان هم همینطور

نقل قول نوشته اصلی توسط cdbmc100 نمایش پست ها
    رضا جان واقعاً شرمنده، حق با شماست کاملاً گیج شدم . امیدوارم همین روزا جواب های خوب بگیری. در ضمن قابل توجه دوستانی که می گن دکمه تشکر پاک شده نمی تونیم تشکر کنیم بجاش می تونین به امتیاز افراد اضافه کنین . زیر اسم هر فردی که مطلب ارسال کرده یک آیکون داره. آقا رضا من جای تشکر به شما امتیاز مثبت دادم البته به ghias خان هم همینطور
    من کوچیک شما هستم دوست عزیز.خواهش می کنم
    به محض اینکه جوابی به نامه ام داده شد بهت خبر میدم.

ضمنا من توی فروم CanadaVisa هم مشکلم رو در میون گذاشتم. یه شخصی بود که 6 جولای مثل بنده فرمهاش به سیدنی رسیده بود. البته اون شخص درحال حاضر توی کانادا بود و با استفاده از چک آنلاین وضعیت پرونده اش رو دیده که این بوده:
    Recevied as of July 06
    البته این شخص چون داخل کانادا هست گویا می تونه وضعیت پرونده اش رو آنلاین چک کنه. ولی ما نمی تونیم.
    بهرحال هنوز فایل نامبر این شخص هم نیومده.

به امید خبرهای خوش

Junior Member

دوستان من به تازگي اين فوروم را پيدا کردم ,سئوالات مختلف و جوابهاي مرتبط به او سئوالات منو گيج کرده( مخصوصاً در زمينه پرداختها و چگونگي اونها )اگر يکي از دوستان با سابقه تر مثل افشين خان يا babakdin زحمت بکشه صرف نظر از عنوان شغلي و جمع آوري مدارک مراحل انجان کار رو به صورت ليست وار بگه خيلي ممنون مي شم.مثلا اينطوري باشه
    1- تهيه مدارک + پرکردن فرم ‌‌X
    2- ارسال به Y به همراه فيش ... دلاري
    3- رسيدن مدارک به ....
    و لطفا بگيد زمان انتظار بين هر مرحله بنا بر تجربه شما دوستان با تجربه چه قدر است؟
    دستتون درد نکنه

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)