صفحه 226 از 5471 نخستنخست ... 1261762162172182192202212222232242252262272282292302312322332342352362763267261226 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,251 تا 2,260 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinnnn نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز پاسخ کامل را خیلی وقته که در پیغام خصوصی براتون گذاشتم .

مدارک لازم جهت مرحله اول :

1. تکمیل و امضاء فرم های درخواست
    2.رسید پرداخت مبلغ پراسسینگ فی برای متقاضی و همسر (هرکدام 550 دلار کانادا) و فرزند ( هر کدام 150 دلار کانادا)
    3.چک لیست مدارک
    4. کپی صفحه اصلی پاسپورت متقاضی اصلی

توجه :
    - مدارک فوق به اداره مهاجرت واقع در سیدنی (نوا اسکوشا) بایستی ارسال شوند.
    - در مرحله بعد مدارک کلیه متقاضیان مقیم ایران بایستی به دمشق ارسال شود
    - کلیه پرداختها ( پراسسینگ فی + لندینگ فی ) باید از طریق حواله بانکی و یا مانی اوردر صورت پذیرد که در حال حاضر از طریق ایران امکان ذیر نیست و نزدیکترین و راحتترین کشور دوبی می باشد و توصیه میشود از طریق اقوام و یا دوستان ساکن سایر کشور ها از جمله کانادا اینکار صورت پذیرد
    افشين جان ممنون...
    منظورم از پر كردن فرم اون بخشي از فرمه كه مربوط به پدر مرحوممه...مثلا در colour eye يا height چي بنويسم؟N/A خوبه؟چون ظاهرا نبايد fieldي خالي گذاشته بشه.
    ضمنا شما فرمودين از ايران نميشه money order داشت.حال آنكه دوستتون فرمودند از طريق صرافيهاي ساختمان اسكان اينكار شدني ست...من اشتباه ميكنم؟
    بازهم سپاس

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    SHARIF.MS.SOFTWARE

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

این را نتونستم توی ویکی قرار بدم..
    == جمع آوری مدارک مرحله اول ==
    فرم های زیر را از سایت سفارت کانادا دانلود کنید و بعد از مطالعه پر کنید[http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/guides/EG7.pdf راهنمای پر کردن فرم ها]

1 [http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kit...mm0008egen.pdf فرم اپلیکیشن]
    2 [http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kit...imm0008_1e.pdf اسکژول 1]
    3 [http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kit...imm0008_3e.pdf اسکژول 2]
    4 [http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kit...s/IMM5406E.PDF اطلاعات خانوادگی]
    5 [http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kit...s/IMM5476E.PDF فرم استفاده از وکیل(در صورت نیاز)]
    6 [http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kit...s/IMM5612E.PDF چک لیست مدارک فوق(و اینکه هر کدام از فرم ها باید برای چه کسانی پر شوند)]
    یک کپی از فرم ها را بدون امضا برای سوریه نگه دارید و فرم های پر شده را امضا کنید و همراه با مانی اردر و کپی پاسپورت به آدرس سیدنی کانادا ارسال نمایید.

سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .

Junior Member

با سلام
    من هم مدرکم 7 جون رسیده سیدنی ولی فایل نامبرم نیومده. 3 هفته می شه که به سوریه ایمیل زدم ولی جواب ندادن. یک نامه هم به سیدنی زدم ولی جدیدا فرستادم.

Junior Member

Lightbulb پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

سلام

فوق لیسانس مکانیک چند امتیاز داره؟ 25 یا 22؟

Junior Member

با سلام خدمت تمامي دوستان عزيز...
    من عنوان ليسانسم الكترونيك هواپيماست و ميخواستم براي زخدconstruction electrician اقدام كنم. آيا به عنوان ليسانسم و به سابقه كاربرق تاسيساتم ايراد ميگيرند.

و اينكه من براي مستر سوئد پذيرش گرفتم و دارم ميرم براي يك دوره 18 ماهه مستر مخابرات .آيا ميتوانم از آنجا اقدام كنم .و البته دوستي گفته بود به جاي دمشق بايد به لندن بروم.
    آيا از سوئد به لندن رفتن مشكل نيست و به راحتي ميتونم براي كارهاي سفارت به لندن بروم.و آيا كارهاي پزشكيم در سوئد خواهد بود
    ممنون ميشم كسي منو راهنمايي كنه.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط neda80 نمایش پست ها
    سلام

فوق لیسانس مکانیک چند امتیاز داره؟ 25 یا 22؟

Master’s or PhD AND at least 17 years of full-time or full-time equivalent study = 25 points

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط dedi نمایش پست ها
    master’s or phd and at least 17 years of full-time or full-time equivalent study = 25 points
    سلام.
    امتياز شما 25 خواهد بود.

Junior Member

دوستان سلام
    لطفا اگر کسی می تونه منو راهنمایی کنه. برای مهاجرت از طریق skilled worker cat1 از خود کانادا لازمه از اقامت در کانادا یک سال بگذره یا نه؟ بینید ما همین الان شرایط قانون جدید رو داریم.

سلام دوستان ميشه به من كمك كنيد:
    من بعد از 27 فبريه با كد مترجمي اقدام كردم و چون تو جاب ليست نبود خودم قبل از اينكه پرونده بررسي بشه درخواست برگشت پول و بستن پروندمو دادم.....اما مشكل اينجاست من نزديك 5 سال سابقه فول تايم در اموزشگاه زبان دارم و الان دوباره ميخوام اقدام كنم ولي من چون قبل از اين جاب ليست اين شغلمم رو هم ننوشتم نميدونم چي كار كنم و ايا اونا چك يا بررسي ميكنن....فقط علت ننوشتنمم از روي سهل انگاري و خيلي قوانين رو نميدونستن بود لطفا كمكم كنيد.

مرسي

نقل قول نوشته اصلی توسط tima نمایش پست ها
    دوستان سلام
    لطفا اگر کسی می تونه منو راهنمایی کنه. برای مهاجرت از طریق skilled worker cat1 از خود کانادا لازمه از اقامت در کانادا یک سال بگذره یا نه؟ بینید ما همین الان شرایط قانون جدید رو داریم.
    این حالتی که شما می فرمایید skilled worker category 3 هست نه category 1 و همونطوریکه گفتید باید یکسال پیش از شروع اپلیکیشن در کانادا بوده باشید:

کد:
    you are a temporary foreign worker or an international student                 residing legally in Canada for at least 12 months immediately                 before submitting your application.
                   Note: If you are subject to an enforceable removal               order you are not considered to be legally residing in Canada and               would therefore not meet the eligibility criteria for this category.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)