سلام
راجع به اعتبار ماني اردر منم عدد 3 ماه تو ذهنمه ولي يادم نمياد كجا ديدمش!
دوستاني كه مدارك رو به دمشق پست كردند آيا گردش حساب 6 ماهه رو هم ترجمه كردند يا اصلشو فرستادند؟ آيا مشكلي پيش نيامد؟ آخه من فراموش كردم گردش حساب رو هم همونجا كه موجودي انگليسي گرفتم مهر كنم و براي همين ترجمه اش مورد تاييد دادگستري قرار نميگيره.
دوم اينكه آيا ميشه دو مدرك آيلتس فرستاد به اين منظور كه بالاترين نمره تو هر اسكيل رو ملاك سطح زبان قرار داد. مثلا تو هر اسكيل به مدركي كه نمره بيشتر توش داريم استناد كنيم.
decision made معنای decision made می دهد. ممکن است شامل هر تصمیمی که Officer گرفته باشد، باشد. چون اغلب دوستانی که در آن دوره زمانی که هنوز مشاغل اعلام نشده بود درخواست مهاجرت کرده بودند شامل این 38 شغل نبودند و در انتها رد شده بودند کلمه ی decision made را ردی تعبیر کرده بودند، در صورتیکه باقی دوستان که از آن ها نیز آپدیت مدراک
را خواسته بودند را نیز decision made درج کرده بودند.
با سلام خدمت آقا افشين
من ليسانس كامپيوتر و فوق ليسانس صنايع دارم و 10 سال سابقه كار (بابيمه) در قسمت كامپيوتر دارم.من با چه كد شغلي ميتوانم اقدام كنم؟ با تشكر
They must be presented for payment within three months of the issue date.
http://www.canadainternational.gc.ca....aspx?lang=eng
سلام آقاي بينا،با تشكر از شما...من هم نامه سوريه را دريافت كردم با اين تفاوت كه در نامه من تاريخ با خودكار زدن::aug 09 2009 نامه با پست معمولي اومده و از سفارت كانادا قسمت ويزا در تهران )يه همچين مهري روش هست؟يعني نامه ها را مي فرستن تهران از اون جا مي آد؟
در ضمن يه سئوال من تغيير آدرس دادم نامه به آدرس جديد اومده اما تو سايت هنوز آدرس را تغيير ندادن.آقا بابك شما اون آدرس غلط را چه مدت بعد براتون تو سايت زدن؟؟
جهت اطلاع افرادی که قصد داشتند هزینه های خود را به صورت نقدی و حضوری در دمشق به سفارت تحویل دهند.
http://www.canadainternational.gc.ca...nu_id=3&menu=L
Beginning on September 1st, 2009, applicants will be able to make their visa and immigration fee payments at any Audi Bank branch in Syria. This service applies to any fee for which the applicant would normally pay at the Embassy of Canada.
سلام دوستان با مدارک اولیه سابقه کار را نباید بفرستی ؟؟؟
برای کپی پاسپورت باید کپی برابر اصل کنیم بعد بفرستیم ؟
پس فقط فرمها با کپی پاسپورت و چک لیست را روش گیره کنیم درسته
علاقه مندی ها (Bookmarks)