صفحه 227 از 5471 نخستنخست ... 1271772172182192202212222232242252262272282292302312322332342352362372773277271227 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,261 تا 2,270 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Senior Member afshinnnn آواتار ها

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط atresib نمایش پست ها
    افشين جان ممنون...
    منظورم از پر كردن فرم اون بخشي از فرمه كه مربوط به پدر مرحوممه...مثلا در colour eye يا height چي بنويسم؟n/a خوبه؟چون ظاهرا نبايد fieldي خالي گذاشته بشه.
    ضمنا شما فرمودين از ايران نميشه money order داشت.حال آنكه دوستتون فرمودند از طريق صرافيهاي ساختمان اسكان اينكار شدني ست...من اشتباه ميكنم؟
    بازهم سپاس
    من در مورد صرافی شخصاً اطلاعات موثقی ندارم و لذا بااطمینان نمی توانم این قضیه را پذیرفته و یا رد کنم و از دوستانی که این اطلاعات را داده اند پرسش نمائید .

درخصوص فرم ها هنوز متوجه نشدم چون اطلاعاتی که می فرمائید مربوط به پر کردن فرم متقاضی اصلی و یا همسر ایشان است . آیا پدر مرحوم و یا مادر گرامی متقاضی اصلی بوده اند ؟؟؟

Smile پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط babakdin نمایش پست ها
    خير دوست عزيز مديکال من نيامده منتها شما ميتونيد لندينگ في رو زودتر هم پرداخت کنيد اگر هم پروندتون رد شد پول رو بهتون بر ميگردونن
    بابک جان متشکر از راهنمایی های با ارزشتون. منم الان 1 ماه تقریبا هست که در وضعیت in process هستم و قراره بزودی یه سفر یک هفته ای برم دوبی به عقیده شما میشه برای این 490 دلار خودم از بانک اونجا مانی اردر بخرم و زمان مانی اردرم قدیمی نمیشه؟ چون توی سایت کانادا قبلا یه چیزی در مورد تاریخ مانی اردر دیده بودم

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

سلام خدمت دوستان عزیز
    من 3 ماه دیگه پاسپورتم رو باید تمدید کنم.اگر الان بخوام اقدام کنم میتونم یا نه؟کسی مطلبی در
    این زمینه جایی دیده یا نه؟جایی ندیدم در مورد مدت اعتبار پاسپورت چیزی گفته باشه.
    این برام سوال بود چون پاسپورت نامبر من عوض میشه

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    MSc in Construction Management

نقل قول نوشته اصلی توسط hslamian نمایش پست ها
    با سلام
    من هم مدرکم 7 جون رسیده سیدنی ولی فایل نامبرم نیومده. 3 هفته می شه که به سوریه ایمیل زدم ولی جواب ندادن. یک نامه هم به سیدنی زدم ولی جدیدا فرستادم.
    من فکر می کردم پروندۀ من خیلی طول کشیده هر چند مال من هم دو هفته بعد از شما رسیده، تعجب می کنم از سفارت سوریه که جواب بعضی دوستانو 6 روزه دادن ولی مال مارو بعد از 3 هفته هنوز جواب ندادن. لطفاً اگه خبری شد به ما هم خبر بدین ولی فکر می کنم یه مقدار روند بررسی های اولیه ام کند شده. به توصیه بعضی دوستان که البته درست هم هست حتماً مدارکتونو جمعو جور کنین ممکنه موقعی فایل نامبر بیاد که دیگه فرصتی نداشته باشین. فعلاً که دستمون از زمینو آسمون کوتاه شده.

Talking پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط بهادر نمایش پست ها
    سلام خدمت دوستان عزیز
    من 3 ماه دیگه پاسپورتم رو باید تمدید کنم.اگر الان بخوام اقدام کنم میتونم یا نه؟کسی مطلبی در
    این زمینه جایی دیده یا نه؟جایی ندیدم در مورد مدت اعتبار پاسپورت چیزی گفته باشه.
    این برام سوال بود چون پاسپورت نامبر من عوض میشه

شما تا 18 ماه قبل از به اتمام رسیدن تاریخ انقضا ی گذرنامه اتان می توانید درخواست گذرنامه جدید بدهید.
    امکان تعویض بیشتر از این هم هست.
    شماره ی پاسپورتتان عوض شود چیز مهمی نیست.

Senior Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط atresib نمایش پست ها
    با سلام خدمت تمامي دوستان عزيز...
    من عنوان ليسانسم الكترونيك هواپيماست و ميخواستم براي زخدconstruction electrician اقدام كنم. آيا به عنوان ليسانسم و به سابقه كاربرق تاسيساتم ايراد ميگيرند.

و اينكه من براي مستر سوئد پذيرش گرفتم و دارم ميرم براي يك دوره 18 ماهه مستر مخابرات .آيا ميتوانم از آنجا اقدام كنم .و البته دوستي گفته بود به جاي دمشق بايد به لندن بروم.
    آيا از سوئد به لندن رفتن مشكل نيست و به راحتي ميتونم براي كارهاي سفارت به لندن بروم.و آيا كارهاي پزشكيم در سوئد خواهد بود
    ممنون ميشم كسي منو راهنمايي كنه.
    قاعدتاً شما ایرانی محسوب می شید و باید از دمشق اقدام کنید تا جایی که من می دونم شما برای اینکه از سفارت دیگه ای اقدام کنید حداقل باید 1 سال در اون کشور اقامت داشته باشین تا بتونین از اونجا اقدام کنید. بازم دوستای دیگه ام بهتره نظر بدن.

Senior Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط tima نمایش پست ها
    دوستان سلام
    لطفا اگر کسی می تونه منو راهنمایی کنه. برای مهاجرت از طریق skilled worker cat1 از خود کانادا لازمه از اقامت در کانادا یک سال بگذره یا نه؟ بینید ما همین الان شرایط قانون جدید رو داریم.
    نه لازم نیست شما اگه بخواهید از skilled worker cat 3 استفاده کنید باید 1 سال از اقامتتون بصورت قانونی چه با ویزای دانشجوی چه با ویزای کاری باید بگذره در غیر اینصورت cat 1 شامل افرادی می شه که در لیست 38 تایی هستن و یک سال سابقۀ کار در اون رشته رو دارن (در 10 سال گذشته) و از طرفی 67 امتیاز رو هم کسب می کنند. یه فایل هم ضمیمه کردن که نمی دونم با این پست می یاد یا نه ولی توش وضعیت 3تا category مختلف رو مشخص کرده.
    تصاویر پیوست تصاویر پیوست

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

دوستان يك سوال

در بعضي دوستان پروندهشان بعد از Inprocess به made decision تبديل مي‌شود البته من خودم نديدم و كسي را نمي‌شناسم اما در وبلاگ‌ها ديدم به نظر شما آيا اين گزينه به معني رد شدن پرونده مي‌باشد؟؟ چون براي دوستاني كه مديكال آمده است همان Inprocess مانده است در ضمن منطقي مي‌آيد كه تا قبل از مديكال هنوز آفيسر نمي‌تواند تصميم بگيرد مگر اينكه آفيسر قانع نشده و پرونده را رد كرده است!!!

آيا به نظر شما اين عبارت در خصوص پرونده‌هاي رد شده مي‌باشد؟؟

Senior Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط reza_rad نمایش پست ها
    من کوچیک شما هستم دوست عزیز.خواهش می کنم
    به محض اینکه جوابی به نامه ام داده شد بهت خبر میدم.

ضمنا من توی فروم CanadaVisa هم مشکلم رو در میون گذاشتم. یه شخصی بود که 6 جولای مثل بنده فرمهاش به سیدنی رسیده بود. البته اون شخص درحال حاضر توی کانادا بود و با استفاده از چک آنلاین وضعیت پرونده اش رو دیده که این بوده:
    Recevied as of July 06
    البته این شخص چون داخل کانادا هست گویا می تونه وضعیت پرونده اش رو آنلاین چک کنه. ولی ما نمی تونیم.
    بهرحال هنوز فایل نامبر این شخص هم نیومده.

به امید خبرهای خوش
    با شه ممنون. فعلاً هم که یک دوست دیگه ام که شرایطش با ما مشابه هست پیدا شدن. که حتماً هر کدوم زودتر به نتیجه رسیدیم به هم خبر می دیم. آره اونم یک گزینه است برای کسانی که حتی کسی رو تو کانادا دارن که یه فایل pdf رو با ید پر کنین و هزینه اش 5 دلار کاناداست که بتونن وضعیت پروندتونو چک کنن که البته حدود 1 ماه هم طول می کشه تا فعال بشه

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_rad نمایش پست ها
    دوستان يك سوال

در بعضي دوستان پروندهشان بعد از Inprocess به made decision تبديل مي‌شود البته من خودم نديدم و كسي را نمي‌شناسم اما در وبلاگ‌ها ديدم به نظر شما آيا اين گزينه به معني رد شدن پرونده مي‌باشد؟؟ چون براي دوستاني كه مديكال آمده است همان Inprocess مانده است در ضمن منطقي مي‌آيد كه تا قبل از مديكال هنوز آفيسر نمي‌تواند تصميم بگيرد مگر اينكه آفيسر قانع نشده و پرونده را رد كرده است!!!

آيا به نظر شما اين عبارت در خصوص پرونده‌هاي رد شده مي‌باشد؟؟
    مهرداد جان
    من پروندم قبل از مدیکال decision made شد و بعد از پیگیری گفتند رد شدی.
    من بعد از 27 فوریه وقبل از این لیست جدید اقدام کرده بودم.
    به نظر من تمام موارد desision made قبل از مدیکال معنیش رد شدنه.من اینو تو حداقل تو 7 پرونده دیدم چون خیلی پیگیر بودم

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)