صفحه 228 از 5471 نخستنخست ... 1281782182192202212222232242252262272282292302312322332342352362372382783287281228 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,271 تا 2,280 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Member eshaghbina آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Tehran

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط siavash3000 نمایش پست ها
    بابک جان متشکر از راهنمایی های با ارزشتون. منم الان 1 ماه تقریبا هست که در وضعیت in process هستم و قراره بزودی یه سفر یک هفته ای برم دوبی به عقیده شما میشه برای این 490 دلار خودم از بانک اونجا مانی اردر بخرم و زمان مانی اردرم قدیمی نمیشه؟ چون توی سایت کانادا قبلا یه چیزی در مورد تاریخ مانی اردر دیده بودم
    سلام. من هم یه همچین چیزی در داکیومنت های آنان دیده ام. بنظرم یا 3 ماه بود یا 6 ماه.

ApplyAbroad Hero

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

سلام
    راجع به اعتبار ماني اردر منم عدد 3 ماه تو ذهنمه ولي يادم نمياد كجا ديدمش!
    دوستاني كه مدارك رو به دمشق پست كردند آيا گردش حساب 6 ماهه رو هم ترجمه كردند يا اصلشو فرستادند؟ آيا مشكلي پيش نيامد؟ آخه من فراموش كردم گردش حساب رو هم همونجا كه موجودي انگليسي گرفتم مهر كنم و براي همين ترجمه اش مورد تاييد دادگستري قرار نميگيره.
    دوم اينكه آيا ميشه دو مدرك آيلتس فرستاد به اين منظور كه بالاترين نمره تو هر اسكيل رو ملاك سطح زبان قرار داد. مثلا تو هر اسكيل به مدركي كه نمره بيشتر توش داريم استناد كنيم.

Talking پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط بهادر نمایش پست ها
    مهرداد جان
    من پروندم قبل از مدیکال decision made شد و بعد از پیگیری گفتند رد شدی.
    من بعد از 27 فوریه وقبل از این لیست جدید اقدام کرده بودم.
    به نظر من تمام موارد desision made قبل از مدیکال معنیش رد شدنه.من اینو تو حداقل تو 7 پرونده دیدم چون خیلی پیگیر بودم
    decision made معنای decision made می دهد. ممکن است شامل هر تصمیمی که Officer گرفته باشد، باشد. چون اغلب دوستانی که در آن دوره زمانی که هنوز مشاغل اعلام نشده بود درخواست مهاجرت کرده بودند شامل این 38 شغل نبودند و در انتها رد شده بودند کلمه ی decision made را ردی تعبیر کرده بودند، در صورتیکه باقی دوستان که از آن ها نیز آپدیت مدراک
    را خواسته بودند را نیز decision made درج کرده بودند.

نقل قول نوشته اصلی توسط sh00ca نمایش پست ها
    سلام
    ر
    دوم اينكه آيا ميشه دو مدرك آيلتس فرستاد به اين منظور كه بالاترين نمره تو هر اسكيل رو ملاك سطح زبان قرار داد. مثلا تو هر اسكيل به مدركي كه نمره بيشتر توش داريم استناد كنيم.
    دوست عزیز
    برای نمرات ielts میشه از "combined score" استفاده کرد ولی من نمیدونم کانادا قبول میکنه یا نه.کشور استرالیا این داستان رو قبول داره البته با حداقل 6 تو هر اسکیل.
    بهترین راه اینه که بهشون ایمیل بزنی

Junior Member

با سلام خدمت آقا افشين

من ليسانس كامپيوتر و فوق ليسانس صنايع دارم و 10 سال سابقه كار (بابيمه) در قسمت كامپيوتر دارم.من با چه كد شغلي ميتوانم اقدام كنم؟ با تشكر

Junior Member

پیش فرض Money Order Issue Date

نقل قول نوشته اصلی توسط sh00ca نمایش پست ها
    سلام
    راجع به اعتبار ماني اردر منم عدد 3 ماه تو ذهنمه ولي يادم نمياد كجا ديدمش!
    They must be presented for payment within three months of the issue date.

http://www.canadainternational.gc.ca....aspx?lang=eng

سلام آقاي بينا،با تشكر از شما...من هم نامه سوريه را دريافت كردم با اين تفاوت كه در نامه من تاريخ با خودكار زدن::aug 09 2009 نامه با پست معمولي اومده و از سفارت كانادا قسمت ويزا در تهران )يه همچين مهري روش هست؟يعني نامه ها را مي فرستن تهران از اون جا مي آد؟
    در ضمن يه سئوال من تغيير آدرس دادم نامه به آدرس جديد اومده اما تو سايت هنوز آدرس را تغيير ندادن.آقا بابك شما اون آدرس غلط را چه مدت بعد براتون تو سايت زدن؟؟

Junior Member

Exclamation Important Announcement

جهت اطلاع افرادی که قصد داشتند هزینه های خود را به صورت نقدی و حضوری در دمشق به سفارت تحویل دهند.

http://www.canadainternational.gc.ca...nu_id=3&menu=L

Beginning on September 1st, 2009, applicants will be able to make their visa and immigration fee payments at any Audi Bank branch in Syria. This service applies to any fee for which the applicant would normally pay at the Embassy of Canada.

سلام دوستان با مدارک اولیه سابقه کار را نباید بفرستی ؟؟؟
    برای کپی پاسپورت باید کپی برابر اصل کنیم بعد بفرستیم ؟
    پس فقط فرمها با کپی پاسپورت و چک لیست را روش گیره کنیم درسته

Question پاسخ : Important Announcement

نقل قول نوشته اصلی توسط mamf نمایش پست ها
    جهت اطلاع افرادی که قصد داشتند هزینه های خود را به صورت نقدی و حضوری در دمشق به سفارت تحویل دهند.

http://www.canadainternational.gc.ca...nu_id=3&menu=l

beginning on september 1st, 2009, applicants will be able to make their visa and immigration fee payments at any audi bank branch in syria. This service applies to any fee for which the applicant would normally pay at the embassy of canada.

خب این یعنی اینکه سفارت دیگه از اول اکتبر 2009 وجه نقد قبول نمی کنه. ولی مشخصات حساب کانادا را توش قید نکرده و یا اینکه می شود به این حساب از خارج کانادا نیز وجه واریز کرد یا نه؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)