صفحه 229 از 5471 نخستنخست ... 1291792192202212222232242252262272282292302312322332342352362372382392793297291229 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,281 تا 2,290 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط narsy نمایش پست ها
    پس فقط فرمها با کپی پاسپورت و چک لیست را روش گیره کنیم درسته
    بله فقط همین موارد کافیست(البته به همراه مانی اردر)
    سابقه کار در مرحله بعد باید به سیدنی فرستاده شود.

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinnnn نمایش پست ها
    سلام ،

اطلاعات ناقص است و قابل ارزیابی نیست .

1.حد توانایی زبان انگلیسی و فرانسه
    2.مجرد ؟
    3.متاهل ؟ تحصیلات همسر؟
    4.داشتن فامیل درجه یک مقیم کانادا

اگر مجرد هستید و فامیل در کانادا ندارید ،

باید حتماً 16 امتیاز از زبان کسب کنید .
    شما الان چند وقته اقدام کرديد و کارتون تا کجا پيشرفته ؟
    با احتساب 16 امتياز براي زبان ,نمره من دقيقاً چند ميشه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط narsy نمایش پست ها
    سلام دوستان با مدارک اولیه سابقه کار را نباید بفرستی ؟؟؟
    برای کپی پاسپورت باید کپی برابر اصل کنیم بعد بفرستیم ؟
    پس فقط فرمها با کپی پاسپورت و چک لیست را روش گیره کنیم درسته
    بله جناب نصری همینها کفایت می کنه. سابقه کار رو بعدا با مدارک باید بفرستید دمشق.
    ضمنا لیبل واسه سیدنی فراموش نشه...

نقل قول نوشته اصلی توسط mhy77 نمایش پست ها
    با سلام خدمت آقا افشين

من ليسانس كامپيوتر و فوق ليسانس صنايع دارم و 10 سال سابقه كار (بابيمه) در قسمت كامپيوتر دارم.من با چه كد شغلي ميتوانم اقدام كنم؟ با تشكر
    شما اگر تجربه کار مديريتي در زمينه کامپيوتر و شبکه و يا سازمانهاي it داشته باشيد بهترين کد براتون 0213 است

سلام دوستان ميشه به من كمك كنيد:
    من بعد از 27 فبريه با كد مترجمي اقدام كردم و چون تو جاب ليست نبود خودم قبل از اينكه پرونده بررسي بشه درخواست برگشت پول و بستن پروندمو دادم.....اما مشكل اينجاست من نزديك 5 سال سابقه فول تايم در اموزشگاه زبان دارم و الان دوباره ميخوام اقدام كنم ولي من چون قبل از اين جاب ليست اين شغلمم رو هم ننوشتم نميدونم چي كار كنم و ايا اونا چك يا بررسي ميكنن....فقط علت ننوشتنمم از روي سهل انگاري و خيلي قوانين رو نميدونستن بود لطفا كمكم كنيد.

مرسي

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط can نمایش پست ها
    سلام دوستان ميشه به من كمك كنيد:
    من بعد از 27 فبريه با كد مترجمي اقدام كردم و چون تو جاب ليست نبود خودم قبل از اينكه پرونده بررسي بشه درخواست برگشت پول و بستن پروندمو دادم.....اما مشكل اينجاست من نزديك 5 سال سابقه فول تايم در اموزشگاه زبان دارم و الان دوباره ميخوام اقدام كنم ولي من چون قبل از اين جاب ليست اين شغلمم رو هم ننوشتم نميدونم چي كار كنم و ايا اونا چك يا بررسي ميكنن....فقط علت ننوشتنمم از روي سهل انگاري و خيلي قوانين رو نميدونستن بود لطفا كمكم كنيد.
    مرسي
    نظر من:

1. صبر کن تا از سفارت کانادا باهاتون تماس بگیرند و مبلغ استرداد را تحویل بگیرید
    2. دوباره فرم ها را پر کنید و بفرستید، سنگ مفت گنجشک مفت، اگر قبول نکردند هزینه را دوباره پرداخت می کنند.

با سلام خدمت دوستان عزیز
    اگر بنا به دلایلی دوره لیسانس 5.5 طول کشیده باشه به نظر شما تعداد سال تحصیل رو چی بزنیم.16 یا 17.5؟
    چون تعداد سال تحصیل هم تو امتیاز تاثیر داره و اینجوری یه تناقض بین تعداد سال و مدرک بوجود میاد.از دوستان کسی این مورد رو داشته ؟
    با تشکر از پیمان عزیز

Junior Member

پیش فرض پاسخ : Important Announcement

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    خب این یعنی اینکه سفارت دیگه از اول اکتبر 2009 وجه نقد قبول نمی کنه. ولی مشخصات حساب کانادا را توش قید نکرده و یا اینکه می شود به این حساب از خارج کانادا نیز وجه واریز کرد یا نه؟
    طبق گفته سایت "at any Audi Bank branch in Syria"
    آدرس، تلفن و پست الکترونیک شعب سوریه جهت کسب اطلاعات بیشتر:
    http://www.banqueaudi.com/basy/syria.html

Wink پاسخ : Important Announcement

نقل قول نوشته اصلی توسط mamf نمایش پست ها
    طبق گفته سایت "at any audi bank branch in syria"
    آدرس، تلفن و پست الکترونیک شعب سوریه جهت کسب اطلاعات بیشتر:
    http://www.banqueaudi.com/basy/syria.html

بله این بانک شعب مختلفی دارد حتی در کشورهای عربی دیگر منتها شماره حساب سفارت کانادا در این بانک چه می باشد؟؟ و آیا سفارت وجهی را که به این حساب از خارج از سوریه واریز می شود را نیز قبول می کند؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط babakdin نمایش پست ها
    شما اگر تجربه کار مديريتي در زمينه کامپيوتر و شبکه و يا سازمانهاي it داشته باشيد بهترين کد براتون 0213 است
    مرسي از پاسختان
    1- چند سالي تعميرات كامپيوتر و چند سالي هم مدير فني(سوپر وايزر).
    2- من فوقم صنايع هست و سابقم تو كامپيوتر اشكالي نداره؟تمام امتياز سابقه كار را ميارم؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)