صفحه 230 از 5471 نخستنخست ... 1301802202212222232242252262272282292302312322332342352362372382392402803307301230 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,291 تا 2,300 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    نظر من:

1. صبر کن تا از سفارت کانادا باهاتون تماس بگیرند و مبلغ استرداد را تحویل بگیرید
    2. دوباره فرم ها را پر کنید و بفرستید، سنگ مفت گنجشک مفت، اگر قبول نکردند هزینه را دوباره پرداخت می کنند.
    خيلي ممنون از راهنمايي ولي من نزديك 7 ماه فايل رو بستم پول رو هم گرفتم بازم فكر ميكنيد مشكلي باشه

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط mhy77 نمایش پست ها
    مرسي از پاسختان
    1- چند سالي تعميرات كامپيوتر و چند سالي هم مدير فني(سوپر وايزر).
    2- من فوقم صنايع هست و سابقم تو كامپيوتر اشكالي نداره؟تمام امتياز سابقه كار را ميارم؟
    دوست عزيز به لينک زير مراجعه کنيد اگر از Main Duty هاي ان تو شغلت انجام دادي ميتوني اقدام کني اگر خير متاسفانه نميتونيد اقدام کنيد
    http://www5.hrsdc.gc.ca/NOC/English/...spx?val65=0213

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط بهادر نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان عزیز
    اگر بنا به دلایلی دوره لیسانس 5.5 طول کشیده باشه به نظر شما تعداد سال تحصیل رو چی بزنیم.16 یا 17.5؟
    چون تعداد سال تحصیل هم تو امتیاز تاثیر داره و اینجوری یه تناقض بین تعداد سال و مدرک بوجود میاد.از دوستان کسی این مورد رو داشته ؟
    با تشکر از پیمان عزیز
    منظور از تعداد سالهاي تحصيل، تحصيل تمام وقت است. تو بوكلت گفته شده منظور از تمام وقت چند ساعت در هفته هست. دقيقا يادم نيست ولي فكر كنم 15 ساعت در هفته باشه. شما ميتونيد تاريخ شروع و پايان تحصيل رو مطابق اونچه بوده وارد كنيد ولي تعداد سالهاي تحصيل تمام وقت رو خودتون محاسبه كرده و اونو بنويسيد. از اونجا كه ليسانس تو ايران 4 سال هست فكر كنم هر جور حساب كنيد بيشتر از 4.5 سال تمام وقت نشه!

Wink پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط can نمایش پست ها
    خيلي ممنون از راهنمايي ولي من نزديك 7 ماه فايل رو بستم پول رو هم گرفتم بازم فكر ميكنيد مشكلي باشه
    به نظر من ارزش امتحانش را دارد.

سلام:
    اگه تو فرم ها شغل رو مثلا english college level بنويسيم بايد تو گواهي سابقه كار هم ترجمه اش به همين اسم بايد باشه.

مرسي

Wink پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

سلام:
    اگه تو فرم ها شغل رو مثلا english college level بنويسيم بايد تو گواهي سابقه كار هم ترجمه اش به همين اسم بايد باشه.

مرسي
    توی گواهی کار احتیاج نیست حتماً اصطلاحات NOC را عیناً بکار ببرید همان English Teacher کفایت می کند منتها وظایف کاری را یک ذره چربترش کنید فقط تدریس خالی نباشد، مثلاٌ گرفتن آزمون، کارهای غیر کلاسی، تعیین سطح از این چیزها

نقل قول نوشته اصلی توسط sh00ca نمایش پست ها
    منظور از تعداد سالهاي تحصيل، تحصيل تمام وقت است. تو بوكلت گفته شده منظور از تمام وقت چند ساعت در هفته هست. دقيقا يادم نيست ولي فكر كنم 15 ساعت در هفته باشه. شما ميتونيد تاريخ شروع و پايان تحصيل رو مطابق اونچه بوده وارد كنيد ولي تعداد سالهاي تحصيل تمام وقت رو خودتون محاسبه كرده و اونو بنويسيد. از اونجا كه ليسانس تو ايران 4 سال هست فكر كنم هر جور حساب كنيد بيشتر از 4.5 سال تمام وقت نشه!
    ممنون از جوابتون
    من بنا به دلایلی طی یک سال آخر 4 واحد داشتم البته داستان مال ده سال پیشه
    نظرتون رو 16.5 هستش؟
    دوستان دیگه که لیسانس هستند همه فیکس 4 ساله تموم کردند؟

منم به دلايلي ليسانس كه 4 ساله است رو 5 ساله تموم كردم اين مشكل خاصي دارد؟
    مرسي
    نقل قول نوشته اصلی توسط بهادر نمایش پست ها
    ممنون از جوابتون
    من بنا به دلایلی طی یک سال آخر 4 واحد داشتم البته داستان مال ده سال پیشه
    نظرتون رو 16.5 هستش؟
    دوستان دیگه که لیسانس هستند همه فیکس 4 ساله تموم کردند؟

منم به دلايلي ليسانس كه 4 ساله است رو 5 ساله تموم كردم اين مشكل خاصي دارد؟
    مرسي
    تعداد سال تحصیل رو چی زدید؟چون تو بوکلت EG7 مدرک ویا تعداد سال تحصیل رو مورد توجه قرار داده.
    از دوستانی که مراحل کارشون جلوتره و این شرایط رو دارند لطفآ جواب بدن.من قبلا که اقدام کردم 17.5 زدم والبته پروندم به دلیل تغییر قانون رد شد.
    میخوام ایندفعه مو لا درزش نره
    ویرایش توسط بهادر : September 1st, 2009 در ساعت 12:54 PM

Junior Member

دوستان من 4 شنبه مدارك رو فرستادم سوريه، 5 شنبه تحويل سفارت شد و امروز 3 شنبه توي سايت وضعيتم

Your application and supporting documents were received by the Damascus office. They are pending review.
    شده
    دو تا سئوال داشتم:
    1. چند روز پرونده من تو اين وضعيت ميمونه و مرحله بعدي چي خواهد بود؟
    2. اگه بخواهند با كارفرما تماس بگيرند توي چه مرحله اي اين كار انجام مي شه؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)