صفحه 235 از 5471 نخستنخست ... 1351852252262272282292302312322332342352362372382392402412422432442452853357351235 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,341 تا 2,350 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

من یه سوال از دوستان داشتم و این هست که با وجودیکه start in processing من 3 آگوست آغاز شده باز هم امکان رد شدن من وجود داره و آیا صلاحه الان مانی اردر را برای لندینگ فیرا را حالا تهیه کنم، چون دفعه قبل که 1 ماه طول کشید تا تهیه اش کردم؟ اگه میتونم .چقدر اعتبار داره؟ مانی اردر بازم باید به اسم رسیور جنرال کانادا باشه اما باید فرستاده بشه برای سوریه؟

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط reza_rad نمایش پست ها
    خبر خوش :d

دوستان فایل نامبر من هم اومد
    درست همین امروز یعنی یک روز بعد از اینکه نامه پیگیری من به سیدنی رسیده.

تاریخ نامه دقیقا امروز هست یعنی 1 سپتامبر!!!!
    و توش گفته که مانی اردر در تاریخ 7 آگوست نقد شده. دیگه تاریخ دیگه ای نیست
    حالا دوستان با تجربه لطفا یه کمکی بکنند:
    یعنی من از کدومیک از این تاریخ ها رو باید مبدا 120 روز درنظر بگیرم؟؟؟

یه نکته دیگه به دوستانی که منتظر فایل نامبرشون هستند:
    نامه پست کنید به سیدنی و پیگیر فایل نامبرتون بشید
    همونطوری که گفتم نامه من با پست دیروز به سیدنی رسید و امروز هم فایل نامبر به ایمیل من رسید.
    سلام آقا رضا و عرض تبریک
    لطفا برفرمایید که فایل نامبر شما توسط E-Mail ارسال شد یا با پست و نامه شما در فرستادن فایل نامبر تاثیری داشته یا نه ؟
    متشکر

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Question پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

با سلام به همه دوستان عزيز

قبل از هر چيز اعلام كنم قصدم نگراني شما عزيزان نيست اما خوب مي‌خواستم اين موضوع را مطرح كنم تا دوستان با تجربه نظرشان را بدهند.
    ديروز پيش يكي از دوستانم بودم كه به تازگي هم lottery برنده شده و هم كار كاناداش درست شده خلاصه يك جورايي انگار طلبيده شده بوده اما اصل داستان : تعريف مي‌كرد كه سه ماه پيش يك از دوستاش كه از كبك اقدام كرده بود پس از مصاحبه كه همه چيز ok بوده براش يك نامه آمده كه با توجه به مشكلات بوجود آمده بين كشور ما با شما پزونده شما مخدومه مي‌باشد. تعريف مي‌كرد كه اول خودش هم باورش نمي‌شد تا نامه دوستش را ديده و طبق اظهارتش مي‌گفت حدود 30 مورد ديگر هم به اين شكا مشاهده شده است!!!

آيا شما از از اين داستان خبر داريد و امكان دارد اين بلا سر پرونده‌هاي ما هم پيش بيايد؟؟؟

موفق باشيد

نقل قول نوشته اصلی توسط neda80 نمایش پست ها
    سلام آقا رضا و عرض تبریک
    لطفا برفرمایید که فایل نامبر شما توسط e-mail ارسال شد یا با پست و نامه شما در فرستادن فایل نامبر تاثیری داشته یا نه ؟
    متشکر
    سلام
    سپاسگذارم

بله توسط ایمیل بود . آدرس ایمیل رو هم در دو سه پست قبلی نوشتم.
    فکر می کنم بی تاثیر نبوده
    ولی از طرفی در ایمیل گفته شده که مانی اردر من در تاریخ 7 آگوست نقد شده. یعنی فکر می کنم که پروسه داشته روال عادیش رو طی می کرده و شاید اگه من نامه پیگیری رو نمی فرستادم خودشون همین روزها فایل نامبر رو می فرستادند.

موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_rad نمایش پست ها
    پس از مصاحبه كه همه چيز ok بوده براش يك نامه آمده كه با توجه به مشكلات بوجود آمده بين كشور ما با شما پزونده شما مخدومه مي‌باشد.
    موفق باشيد
    سلام مهرداد جان
    بعید میدونم الان هم اینجور باشه.از قضا خواهر خانم من همین امروز سوریه مصاحبه کبک داره.
    همه کاراشم بدون وکیل انجام دادیم.اگر این چیزی که شما گفتید هنوز صادق بود نفرات جدید رو برای مصاحبه نمی خواستند .

یعنی به صورت موردی بهشون گفتند
    "با توجه به مشكلات بوجود آمده بين كشور ما با شما پزونده شما مخدومه مي‌باشد. "
    درست متوجه شدم؟
    ویرایش توسط بهادر : September 2nd, 2009 در ساعت 01:20 PM

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Thumbs up پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط بهادر نمایش پست ها
    سلام مهرداد جان
    بعید میدونم الان هم اینجور باشه.از قضا خواهر خانم من همین امروز سوریه مصاحبه کبک داره.
    همه کاراشم بدون وکیل انجام دادیم.اگر این چیزی که شما گفتید هنوز صادق بود نفرات جدید رو برای مصاحبه نمی خواستند .
    بهادر جان

نه اينكه الان نميشه اين دوست من خودش هم در همان دوره قبول شده الان مديكالشم داده هيچ مشكلي هم پيش نيامده فقط براي دوستش اين اتفاق افتاده است

موفق باشي

سلام بر همه دوستان

به همه دوستانی که اخیراً فایل نامبرشون اومده تبریک میگم.
    من هم چنان منتظر نامه دمشق هستم از تاریخ Decision made حدود 3 ماه گذشته اما نه نامه ای دریافت کردم و نه جواب ایمیلی.

به امید خبرهای خوش برای همه دوستان

Senior Member afshinnnn آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط FarPar نمایش پست ها
    سلام بر همه دوستان

به همه دوستانی که اخیراً فایل نامبرشون اومده تبریک میگم.
    من هم چنان منتظر نامه دمشق هستم از تاریخ Decision made حدود 3 ماه گذشته اما نه نامه ای دریافت کردم و نه جواب ایمیلی.

به امید خبرهای خوش برای همه دوستان
    سلام Farpar عزیز ، جای شما برای مدت طولانی خالی است ! امیدورام که بزودی خبر خوشی دریافت کنی و ما را هم بی خبر نگذاری !

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_rad نمایش پست ها

قبل از هر چيز اعلام كنم قصدم نگراني شما عزيزان نيست اما خوب مي‌خواستم اين موضوع را مطرح كنم تا دوستان با تجربه نظرشان را بدهند.
    ديروز پيش يكي از دوستانم بودم كه به تازگي هم lottery برنده شده و هم كار كاناداش درست شده خلاصه يك جورايي انگار طلبيده شده بوده اما اصل داستان : تعريف مي‌كرد كه سه ماه پيش يك از دوستاش كه از كبك اقدام كرده بود پس از مصاحبه كه همه چيز ok بوده براش يك نامه آمده كه با توجه به مشكلات بوجود آمده بين كشور ما با شما پزونده شما مخدومه مي‌باشد. تعريف مي‌كرد كه اول خودش هم باورش نمي‌شد تا نامه دوستش را ديده و طبق اظهارتش مي‌گفت حدود 30 مورد ديگر هم به اين شكا مشاهده شده است!!!

آيا شما از از اين داستان خبر داريد و امكان دارد اين بلا سر پرونده‌هاي ما هم پيش بيايد؟؟؟

موفق باشيد
    دوست عزیز ، نقل قول دوست دوستتان را باور نکنید ! .........................................

در صورت صحت رد شدن اینگونه افراد ، من مطمئنم که بی ربط با مصاحبه صورت گرفته و اتمسفر حاکم بر آن نبوده است و ارتباطی به سیاستها و روابط بین دو کشور ندارد .
    ویرایش توسط afshinnnn : September 2nd, 2009 در ساعت 02:33 PM

Red face پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

پدرام جان
    سلام
    ويزاي شما اومده؟ خبري نيست؟

سلام به دوستان...
    میخواستم بدونم واسه اینکه اثبات کنم خاله ام کانادا هست چه مدارکی رو باید بگم واسم بفرسته؟واسه 5 امتیاز مهاجرت میگم...واسه اینکه به سفارت نشون بدم و اثبات کنم خاله ام کانادا هست

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)