سلام:
فكر مي كنم بايد كپي كارت citizenshipايشون رو نشون بديد.
سلام:
فكر مي كنم بايد كپي كارت citizenshipايشون رو نشون بديد.
ویرایش توسط can : September 2nd, 2009 در ساعت 03:48 PM
سلام ،
اطلاعاتتان ناقص است ، در صورت مجرد بودن :
تحصیلات --- 25
سن-------- 10
زبان-------- 16 (حتماً باید نهایت نمره را در آیلتس کسب نمائید)
سابقه کار --17 (احتمالاً !)
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــ
جمع------- 68
لطفاً قوانین سایت را رعایت کنید و فقط به فارسی تایپ کنید ،در غیر اینصورت از پاسخگویی معذوریم .
سلام
افشين جان ممنونم از منم از اشتباه در اوردي..
1-من نتونستم پستم رو حذف كنم چون فقط ويرايش ميشه
2-من پسرم تو يه كشور ديگه تا اخر اين ماه ميره براي درس خوندن ايا تو يه قسمت از فرمها كه ادرس ميخواد همون كشور بنويسم يا همين جا و نكته منفي كه حساب نميشه از اين بابت...
مرسي
مرسی بابت جواب، فارسی هم نصب کردم ، هر چند یه عمره از این کار فراریم!
در مورد 17 امتیاز کار که گفتی احتمالا به این معناست که مینیمم 17 یا رو همین 17 هم باید شک کنم؟
من میخام سابقه کار بگیرم ، تو سابقه کار چیا باید نوشت؟ چیزی که من از اینجا فهمیدم اینه که قصه حسین کرد باید نوشت، درسته؟؟؟!تو یک صفحه یا بیشتر؟ ممکنه یه ستایل کلی معرفی کنی؟
مهرداد خان سلام. در صورت امکان نامه مورد نظر را خودت شخصا مطالعه کن و خبرش را بما بده.
چنین فرایندهایی (مهاجرت) بحثی جهانی است و عموما نمی توانند با مسائلی همچون تبعییض نژادی و سیاسی عده ای را مستثنی نمایند. نا گفته نماند که سال گذشته زمانی که مجلس کانادا قرار بود اختیارت بیشتری را به وزیر مهاجرت بدهد همین نکته مورد پافشاری نمایندگان مجلسشان بود که می گفتند با دادن اختیارات بیشتر ممکن است مسائلی همچون دین و تیعیض نژادی بنحوی در این فرایند دخیل شود و افرادی یا گروهی حذف گردند.
اگر از نقطه نظر سیاسی هم بخواهیم بنگریم تازه با این اوضاع احوال بایستی پروسه را بمراتب آسانتر نمایند چرا که جذب مهاجر در حقیقت یک نوع جذب سرمایه برای دول محسوب میشود و بیشتر ار شما آن کشور مهاجر پذیر است که سود میبرد.
امیدوارم که خبر شما درست نباشد. یکی از دوستان خودم برای آخر شهریور برایش وقت مصاحبه تعیین شده است و همین حالت مهاجرت فدرال هم هست.
سلام ،
ببینید ، اگر انتظار داشته باشید که امتیاز فوق لیسانس را کسب نمائید (25) ، سابقه کار پس از فارغ التحصیلی شما در این مقطع، بعنوان سابقه فول تایم لحاظ میشود و قبل از آن ضریب 0.5 می خورد .
اگر اشتباه نکنم ، شما 2 سال از 3 سال سابقه را قبل از فارغ التحصیلی در مقطع فوق لیسانس گذرانده اید ، لذا این دو سال معادل یکسال محسوب میشود واگر یکسال باقی را پس از فارغ التحصیلی گذارنده اید ، کامل محسوب میشود و لذا در مجموع 1+1 سال فول تایم سابقه دارید ، که 17 امتیاز کسب می کنید .
کلاً به سابقه کار همزمان با درس ضریب می خورد ؟ قضیه این چیه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)