صفحه 236 از 5471 نخستنخست ... 1361862262272282292302312322332342352362372382392402412422432442452462863367361236 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,351 تا 2,360 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

سلام:
    فكر مي كنم بايد كپي كارت citizenshipايشون رو نشون بديد.
    ویرایش توسط can : September 2nd, 2009 در ساعت 03:48 PM

Senior Member afshinnnn آواتار ها

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط 1000eyes نمایش پست ها
    سلام به دوستان...
    میخواستم بدونم واسه اینکه اثبات کنم خاله ام کانادا هست چه مدارکی رو باید بگم واسم بفرسته؟واسه 5 امتیاز مهاجرت میگم...واسه اینکه به سفارت نشون بدم و اثبات کنم خاله ام کانادا هست
    سلام ،
    کپی چند تا از مدارک زیر را از ایشان درخواست کنید :

1. Recent Bank Statements with Transaction history
    2. Recent pay stubs
    3. Recent utility bills (Phone & Internet , TV Cable
    4. T4 slip

نقل قول نوشته اصلی توسط can نمایش پست ها
    سلام:
    فكر مي كنم بايد كپي كارت citizenshipايشون رو نشون بديد.
    خیر بهیچوجه کارت سیتیزن جوابگوی کار نیست !

شما پست تکراری فرستادید ، لطفاً یکی را حذف کنید .

نقل قول نوشته اصلی توسط mmdtt نمایش پست ها
    afshin jan salam,
    sorry man emkane type farsi nadaram, javabi vase poste ghablie man nadary?
    Thanx

سلام ،
    اطلاعاتتان ناقص است ، در صورت مجرد بودن :

تحصیلات --- 25
    سن-------- 10
    زبان-------- 16 (حتماً باید نهایت نمره را در آیلتس کسب نمائید)
    سابقه کار --17 (احتمالاً !)
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــ
    جمع------- 68

لطفاً قوانین سایت را رعایت کنید و فقط به فارسی تایپ کنید ،در غیر اینصورت از پاسخگویی معذوریم .

سلام
    افشين جان ممنونم از منم از اشتباه در اوردي..
    1-من نتونستم پستم رو حذف كنم چون فقط ويرايش ميشه
    2-من پسرم تو يه كشور ديگه تا اخر اين ماه ميره براي درس خوندن ايا تو يه قسمت از فرمها كه ادرس ميخواد همون كشور بنويسم يا همين جا و نكته منفي كه حساب نميشه از اين بابت...

مرسي

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinnnn نمایش پست ها
    سلام ،
    اطلاعاتتان ناقص است ، در صورت مجرد بودن :

تحصیلات --- 25
    سن-------- 10
    زبان-------- 16 (حتماً باید نهایت نمره را در آیلتس کسب نمائید)
    سابقه کار --17 (احتمالاً !)
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــ
    جمع------- 68

لطفاً قوانین سایت را رعایت کنید و فقط به فارسی تایپ کنید ،در غیر اینصورت از پاسخگویی معذوریم .

مرسی بابت جواب، فارسی هم نصب کردم ، هر چند یه عمره از این کار فراریم!

در مورد 17 امتیاز کار که گفتی احتمالا به این معناست که مینیمم 17 یا رو همین 17 هم باید شک کنم؟

من میخام سابقه کار بگیرم ، تو سابقه کار چیا باید نوشت؟ چیزی که من از اینجا فهمیدم اینه که قصه حسین کرد باید نوشت، درسته؟؟؟!تو یک صفحه یا بیشتر؟ ممکنه یه ستایل کلی معرفی کنی؟

Member eshaghbina آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Tehran

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_rad نمایش پست ها
    با سلام به همه دوستان عزيز

قبل از هر چيز اعلام كنم قصدم نگراني شما عزيزان نيست اما خوب مي‌خواستم اين موضوع را مطرح كنم تا دوستان با تجربه نظرشان را بدهند.
    ديروز پيش يكي از دوستانم بودم كه به تازگي هم lottery برنده شده و هم كار كاناداش درست شده خلاصه يك جورايي انگار طلبيده شده بوده اما اصل داستان : تعريف مي‌كرد كه سه ماه پيش يك از دوستاش كه از كبك اقدام كرده بود پس از مصاحبه كه همه چيز ok بوده براش يك نامه آمده كه با توجه به مشكلات بوجود آمده بين كشور ما با شما پزونده شما مخدومه مي‌باشد. تعريف مي‌كرد كه اول خودش هم باورش نمي‌شد تا نامه دوستش را ديده و طبق اظهارتش مي‌گفت حدود 30 مورد ديگر هم به اين شكا مشاهده شده است!!!

آيا شما از از اين داستان خبر داريد و امكان دارد اين بلا سر پرونده‌هاي ما هم پيش بيايد؟؟؟

موفق باشيد
    مهرداد خان سلام. در صورت امکان نامه مورد نظر را خودت شخصا مطالعه کن و خبرش را بما بده.
    چنین فرایندهایی (مهاجرت) بحثی جهانی است و عموما نمی توانند با مسائلی همچون تبعییض نژادی و سیاسی عده ای را مستثنی نمایند. نا گفته نماند که سال گذشته زمانی که مجلس کانادا قرار بود اختیارت بیشتری را به وزیر مهاجرت بدهد همین نکته مورد پافشاری نمایندگان مجلسشان بود که می گفتند با دادن اختیارات بیشتر ممکن است مسائلی همچون دین و تیعیض نژادی بنحوی در این فرایند دخیل شود و افرادی یا گروهی حذف گردند.
    اگر از نقطه نظر سیاسی هم بخواهیم بنگریم تازه با این اوضاع احوال بایستی پروسه را بمراتب آسانتر نمایند چرا که جذب مهاجر در حقیقت یک نوع جذب سرمایه برای دول محسوب میشود و بیشتر ار شما آن کشور مهاجر پذیر است که سود میبرد.
    امیدوارم که خبر شما درست نباشد. یکی از دوستان خودم برای آخر شهریور برایش وقت مصاحبه تعیین شده است و همین حالت مهاجرت فدرال هم هست.

نقل قول نوشته اصلی توسط can نمایش پست ها
    سلام
    افشين جان ممنونم از منم از اشتباه در اوردي..
    1-من نتونستم پستم رو حذف كنم چون فقط ويرايش ميشه
    2-من پسرم تو يه كشور ديگه تا اخر اين ماه ميره براي درس خوندن ايا تو يه قسمت از فرمها كه ادرس ميخواد همون كشور بنويسم يا همين جا و نكته منفي كه حساب نميشه از اين بابت...

مرسي
    2- کشور محل اقامت فعلی ایشان را بنویسید ، قبلاً گفتم خدمتتان ، عین واقعیت !

نقل قول نوشته اصلی توسط mmdtt نمایش پست ها
    مرسی بابت جواب، فارسی هم نصب کردم ، هر چند یه عمره از این کار فراریم!

در مورد 17 امتیاز کار که گفتی احتمالا به این معناست که مینیمم 17 یا رو همین 17 هم باید شک کنم؟

من میخام سابقه کار بگیرم ، تو سابقه کار چیا باید نوشت؟ چیزی که من از اینجا فهمیدم اینه که قصه حسین کرد باید نوشت، درسته؟؟؟!تو یک صفحه یا بیشتر؟ ممکنه یه ستایل کلی معرفی کنی؟

سلام ،
    ببینید ، اگر انتظار داشته باشید که امتیاز فوق لیسانس را کسب نمائید (25) ، سابقه کار پس از فارغ التحصیلی شما در این مقطع، بعنوان سابقه فول تایم لحاظ میشود و قبل از آن ضریب 0.5 می خورد .
    اگر اشتباه نکنم ، شما 2 سال از 3 سال سابقه را قبل از فارغ التحصیلی در مقطع فوق لیسانس گذرانده اید ، لذا این دو سال معادل یکسال محسوب میشود واگر یکسال باقی را پس از فارغ التحصیلی گذارنده اید ، کامل محسوب میشود و لذا در مجموع 1+1 سال فول تایم سابقه دارید ، که 17 امتیاز کسب می کنید .

Junior Member

کلاً به سابقه کار همزمان با درس ضریب می خورد ؟ قضیه این چیه؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)