صفحه 237 از 5471 نخستنخست ... 1371872272282292302312322332342352362372382392402412422432442452462472873377371237 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,361 تا 2,370 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Senior Member afshinnnn آواتار ها

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط nv2000 نمایش پست ها
    کلاً به سابقه کار همزمان با درس ضریب می خورد ؟ قضیه این چیه؟

ببینید در همه جای دنیا ، کار همزمان با تحصیل، پارت تایم میباشد و در صورت ادعای داشتن سابقه کار فول تایم در حین تحصیل ، آفیسر به کل قضیه سابقه کار ارائه شده شک می کند !

در همین مملکت خودمون هم شما هر جا که بخواهید استخدام شوید ، تنها سابقه پس از فارغ التحصیلی را ملاک عمل قرار می دهند .

. Full-time work experience requirement may be met by the equivalent in part-time paid work experience, e.g. two part-time jobs held simultaneously. Experience can be calculated by adding up the number of weeks of full-time work, i.e. 37.5 hours per week in one job or a total of at least 37.5 hours per week in more than one job, in one or more of the NOC categories. Periods of work of less than 12 months during the 10 years immediatelypreceding the date of the application may be added together and divided by 12 to calculate the number of years.
    ویرایش توسط afshinnnn : September 3rd, 2009 در ساعت 08:09 AM

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط eshaghbina نمایش پست ها
    مهرداد خان سلام. در صورت امکان نامه مورد نظر را خودت شخصا مطالعه کن و خبرش را بما بده.
    چنین فرایندهایی (مهاجرت) بحثی جهانی است و عموما نمی توانند با مسائلی همچون تبعییض نژادی و سیاسی عده ای را مستثنی نمایند. نا گفته نماند که سال گذشته زمانی که مجلس کانادا قرار بود اختیارت بیشتری را به وزیر مهاجرت بدهد همین نکته مورد پافشاری نمایندگان مجلسشان بود که می گفتند با دادن اختیارات بیشتر ممکن است مسائلی همچون دین و تیعیض نژادی بنحوی در این فرایند دخیل شود و افرادی یا گروهی حذف گردند.
    اگر از نقطه نظر سیاسی هم بخواهیم بنگریم تازه با این اوضاع احوال بایستی پروسه را بمراتب آسانتر نمایند چرا که جذب مهاجر در حقیقت یک نوع جذب سرمایه برای دول محسوب میشود و بیشتر ار شما آن کشور مهاجر پذیر است که سود میبرد.
    امیدوارم که خبر شما درست نباشد. یکی از دوستان خودم برای آخر شهریور برایش وقت مصاحبه تعیین شده است و همین حالت مهاجرت فدرال هم هست.
    با سلام

من هم چون باورم نشد گفتم نامش را براي من بفرسته حالا منتظرم بفرسته تا از ريز داستان با خبر بشم فكر نكنم صحت داشته باشد چون خيلي بي معني مياد . حتما اگر اخبار موثقي بدست آوردم به اطلاع همه مي‌رسانم.
    طرح اين سوال هم فقط براي اين بود كه ببينم براي كسي اين اتفاق پيش آمده يا نه!!!

راستي شما من را بيشتر نگران كردي در سري جديد تا به امروز مصاحبه ديده نشده بود دوست شما در چه تاريخيInprocess شده و در چه تاريخي براي مصاحبه دعوت شده يعني چند روز بعد؟؟؟

سهشنبه من مي‌روم در 40 روز و منتظر مديكالم اگر ريز داستان را بگي ممنون مي‌شوم!!!!

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

یه موضوع جالب.
    من سوالی داشتم که هم برای سفارت کانادا در سنگاپور فرستادم هم دمشق. از سنگاپور یک روزه جوابمو دادن ولی بعد از 10 روز هنوز جوابی از دمشق نگرفتم.

Member eshaghbina آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Tehran

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_rad نمایش پست ها
    با سلام

من هم چون باورم نشد گفتم نامش را براي من بفرسته حالا منتظرم بفرسته تا از ريز داستان با خبر بشم فكر نكنم صحت داشته باشد چون خيلي بي معني مياد . حتما اگر اخبار موثقي بدست آوردم به اطلاع همه مي‌رسانم.
    طرح اين سوال هم فقط براي اين بود كه ببينم براي كسي اين اتفاق پيش آمده يا نه!!!

راستي شما من را بيشتر نگران كردي در سري جديد تا به امروز مصاحبه ديده نشده بود دوست شما در چه تاريخيinprocess شده و در چه تاريخي براي مصاحبه دعوت شده يعني چند روز بعد؟؟؟

سهشنبه من مي‌روم در 40 روز و منتظر مديكالم اگر ريز داستان را بگي ممنون مي‌شوم!!!!
    سلام. من مطلب این دوستم را هفته گذشته در این فوروم گفتم. ایشان 4 -5 سالی است که پیگیر موضوع است و در ابتدا بیزینس اقدام کرده بود حال به اسکیل ورکرز تغییر داد. وکیل محترمش دو تا گاف اساسی داد اولا فاند را بجای 17000 دلار مبلغ 100000 دلار اعلام کرد و ثانیا در قسمت جاب دو شغل تمام وقت بطور همزمان که هر دو جزو 38 شغل است برایش اعلام کرد.
    به امید خبرهای خوب

ضمنا بنظرم طرح اخباری مشابهه آنچه گفتی خیلی هم خوب است تا همه دوستان پیگیر مسائل باشند. بد نیست یه نکته ای را بگویم. در همان سالی که 11 سپتامبر اتفاق افتاد (1381) در زمانی که محور شرارت بودیم و ... در همین قرعه کشی گرین کارت ایرانی ها و عرب ها برنده میشدند و می رفتند ابوظبی برای مصاحبه بدون هیچ مشکلی تنها یک مرحله fbi چک به داستان اضافه شده بود.

Senior Member pedram27 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط vahidp نمایش پست ها
    پدرام جان
    سلام
    ويزاي شما اومده؟ خبري نيست؟
    سلام - نه هنوز خبری نیست . تازه 4 هفته شده از زمان رسیدن مدیکال به فرانسه .

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    MSc in Construction Management

نقل قول نوشته اصلی توسط dedi نمایش پست ها
    یه موضوع جالب.
    من سوالی داشتم که هم برای سفارت کانادا در سنگاپور فرستادم هم دمشق. از سنگاپور یک روزه جوابمو دادن ولی بعد از 10 روز هنوز جوابی از دمشق نگرفتم.
    قابل توجه تمامی دوستانی که به سفارت سوریه ایمیل زدند.
    امروز بالاخره طاقت نیاوردمو بعد از 18 روز که جوابمو ندادند یک درخواست دیگه فرستادم بعد باز طاقت نیاوردم یه تلفنم زدم بعد که موضوعو گفتم گفتند نامه شما ظرف 28 روز کاری پاسخ داده خواهد شد یعنی تا 28 روز جا داره که به یک ایمیل جواب بدن ولی انصافاً برخوردشون خوب بود و خیلی مودبانه جواب دادند بر عکس بعضی از سفارت های داخل ایران

Junior Member

دوستان من به تمام صرافیهای اسکان سرزدم.هیچکدوم money orderنمیدن.
    شما رو به خدا بگین چه کنم؟

Member eshaghbina آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Tehran

دوستان سلام. آیا هنگام لندینگ کل افراد خانواده بایستی به هم باشند و یا اینکه Main Applicant میتواند دو ماه زودتر لند کند و سپس خانواده اش به وی بپیوندند؟ نظر شما چیست؟

Senior Member afshinnnn آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط atresib نمایش پست ها
    دوستان من به تمام صرافیهای اسکان سرزدم.هیچکدوم money orderنمیدن.
    شما رو به خدا بگین چه کنم؟
    تنها راه آن ، از طریق فامیل ،دوست یا آشنای ساکن خارج از کشور است .

با سلام خدمت دوستان...لطفا اگه کسی میدونه 1 توضیح بده خدمات welfare شامل چه کسانی میشه؟
    اگه مهاجرت کنیم به کانادا کار پیدا نکنیم میتونیم از این خدمات استفاده کنیم؟یا اینکه باید اول یه شغل داشته باشیم بعد شغلمون از دست بدیم اونموقع این خدمات در صورت کار پیدا نکردن شاملمون میشه؟تا چند ماه کار پیدا نکنیم welfare شامل میشه؟کلا اگه کسی میدونه ممنون اگه میشم از توضیح بدید

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)