صفحه 238 از 5471 نخستنخست ... 1381882282292302312322332342352362372382392402412422432442452462472482883387381238 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,371 تا 2,380 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_rad نمایش پست ها
    با سلام به همه دوستان عزيز

قبل از هر چيز اعلام كنم قصدم نگراني شما عزيزان نيست اما خوب مي‌خواستم اين موضوع را مطرح كنم تا دوستان با تجربه نظرشان را بدهند.
    ديروز پيش يكي از دوستانم بودم كه به تازگي هم lottery برنده شده و هم كار كاناداش درست شده خلاصه يك جورايي انگار طلبيده شده بوده اما اصل داستان : تعريف مي‌كرد كه سه ماه پيش يك از دوستاش كه از كبك اقدام كرده بود پس از مصاحبه كه همه چيز ok بوده براش يك نامه آمده كه با توجه به مشكلات بوجود آمده بين كشور ما با شما پزونده شما مخدومه مي‌باشد. تعريف مي‌كرد كه اول خودش هم باورش نمي‌شد تا نامه دوستش را ديده و طبق اظهارتش مي‌گفت حدود 30 مورد ديگر هم به اين شكا مشاهده شده است!!!

آيا شما از از اين داستان خبر داريد و امكان دارد اين بلا سر پرونده‌هاي ما هم پيش بيايد؟؟؟

موفق باشيد
    دوست عزیز اقوام ما که در کانادا هستند همگی میگن بعد از جریانات سیاسی کشور ارزش مردم ایران اونجا خیلی بالا رفته و درخواست های ویزا و مهاجرت رو خیلی راحت تر قبول می کنن. حتی یکی از آشنایان بدون داشتن مقاله و رزومه ی عالی در یکی از دانشگاه های آمریکا پذیرش گرفت و خیلی راحت ویزا گرفت و رفت. تقریبا مطمئنم این مساله که شما فرمودید قدری شخصی بوده.

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط 1000eyes نمایش پست ها
    سلام به دوستان...
    میخواستم بدونم واسه اینکه اثبات کنم خاله ام کانادا هست چه مدارکی رو باید بگم واسم بفرسته؟واسه 5 امتیاز مهاجرت میگم...واسه اینکه به سفارت نشون بدم و اثبات کنم خاله ام کانادا هست
    ترجمه شناسنامه خاله + ترجمه شناسنامه مادر + کپی Permanent Resident Card خاله + یه قبضی که اونا تازگی اونجا پرداخت کرده باشن و نشون بده الان اونجان، مثل قبض تلفن، گاز یا رسید یه کار بانکی که اخیرا انجام دادن.

نقل قول نوشته اصلی توسط pedram27 نمایش پست ها
    سلام - نه هنوز خبری نیست . تازه 4 هفته شده از زمان رسیدن مدیکال به فرانسه .
    آقا پدرام چرا فرانسه؟ مگه جواب مدیکالها میره فرانسه؟؟

Junior Member

افشین جان ممنون.
    فقط نکته آخر....money order شماره حساب نمیخواد؟میشه مرحمت کنی؟

نقل قول نوشته اصلی توسط atresib نمایش پست ها
    افشین جان ممنون.
    فقط نکته آخر....money order شماره حساب نمیخواد؟میشه مرحمت کنی؟
    ببخشید که من جواب میدم
    نه، نیازی به شماره حساب نداره. فقط همون عبارت "Receiver General for Canada" رو بنویسن کافیه

ApplyAbroad Hero

با سلام به همگی
    1-من رشتم مهندسی پزشکیه ولی از سال 82 در یک شرکت کار حسابداری میکردم. اولش کارآموزش گذاشتن بعد کارمندشون شدم. سال 85 تا 86 هم فرستادن منو 750 ساعت دوره حسابداری گذروندم. با این گواهینامه های سال 86 و مدرک مهندسی پزشکی که اونم در تابستان 86 گرفتم میشه از سال 86 تا 88 را بمدت دوسال سابقه کار حسابداری در نظر بگیریم و با برنامه جدید اقدام کنیم یا نه ؟
    2- اگه مقدار ساعت کافی نیست بگید چند ساعت باید حداقل باشه باشه چون موسسه آشناست و میشه بهش بگم مثلا بنویسه 1200 ساعت
    3- چند ساعت باید باشه که مدرک فوق دیپلم حساب بشه تا امتیاز تحصیلات ما با احتساب مدرک لیسانسم 22 بشه
    4- آیا کسی میدونه که آیا میشه از طریق فدرال اقدام کرد ولی اولین لندینگ رو در کبک (مونترال) داشت؟

Junior Member

Arrow پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

دوستان عزیز من همه 2800 پست این تاپیک را خوندم اما جواب واضح و آپدیت شده ای پیدا نکردم، خواهش میکنم اگه کسی میدونه کمکم کنه، قطعا یه جا دیگه کمک می کنم

1- من میخام مانی اردر بگیرم، اگه بخام از دوبی بگیرم بهترین بانک که جواب داده باشه کدومه؟ اصلا صلاح هست از دوبی بگیرم؟از کانادا گرفتن چه مزیتی داره؟

2- من در مورد نوشتن سابقه کار نمیدونم باید چیکار کنم، مدیر عامل شرکت گفته خودت بنویس من کنترل می کنم، به نظرتون جی بنویسم؟ در چه حد؟ کم یا زیاد؟ کسی نمونه داره برام ستایلشو بفرسته؟

Senior Member pedram27 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mmdtt نمایش پست ها
    دوستان عزیز من همه 2800 پست این تاپیک را خوندم اما جواب واضح و آپدیت شده ای پیدا نکردم، خواهش میکنم اگه کسی میدونه کمکم کنه، قطعا یه جا دیگه کمک می کنم

1- من میخام مانی اردر بگیرم، اگه بخام از دوبی بگیرم بهترین بانک که جواب داده باشه کدومه؟ اصلا صلاح هست از دوبی بگیرم؟از کانادا گرفتن چه مزیتی داره؟

2- من در مورد نوشتن سابقه کار نمیدونم باید چیکار کنم، مدیر عامل شرکت گفته خودت بنویس من کنترل می کنم، به نظرتون جی بنویسم؟ در چه حد؟ کم یا زیاد؟ کسی نمونه داره برام ستایلشو بفرسته؟
    سلام دوست عزیز

1 - از دبی نگیرید من از دبی گرفتم امروز برگشت خورد نمی دونم چرا؟ تا به حال چندین بار گرفته بودم و مشکلی نبود اما آخری که مربوط به خودم بود برگشت خورد . بهتره از طریق یک آشنایی از کانادا بگیرید.

2- همان طور که بارها گفته شده - مشخصات خودتان تاریخ تولد و ...به همراه تاریخ شروع و پایان کار - ساعت کار در هفته تمام وقت یا نیمه وقت - واحد خدمت اگر شامل می شود - سمت شما در شرکت - حقوق سالیانه شما - و شرح وظایف که مفهوم کد شغلی شما در noc را برساند .

نقل قول نوشته اصلی توسط eshaghbina نمایش پست ها
    دوستان سلام. آیا هنگام لندینگ کل افراد خانواده بایستی به هم باشند و یا اینکه Main Applicant میتواند دو ماه زودتر لند کند و سپس خانواده اش به وی بپیوندند؟ نظر شما چیست؟
    بقيه مي تونند بعدا بروند ، حتي Main مي تونه برگرده و بعد بقيه برن

سلام آقاي افشين ، مديكال شما آمد؟ من 14 اگوست مهلت 60 روزم تموم شده، فكر كنم شما هم تقريبا همين حدود بوديد (چند روز زودتر)، فكر مي كنيد چند روز بعد از اتمام اين مهلت مديكال بياد (چون اگه درست يادم باشه گفته بوديد كه تا آخر مهلت صبر مي كنند و مهم نيست كه ما زودتر مدارك رو فرستاده باشيم)

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)