صفحه 239 از 5471 نخستنخست ... 1391892292302312322332342352362372382392402412422432442452462472482492893397391239 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,381 تا 2,390 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Senior Member afshinnnn آواتار ها

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط a_fr نمایش پست ها
    سلام آقاي افشين ، مديكال شما آمد؟ من 14 اگوست مهلت 60 روزم تموم شده، فكر كنم شما هم تقريبا همين حدود بوديد (چند روز زودتر)، فكر مي كنيد چند روز بعد از اتمام اين مهلت مديكال بياد (چون اگه درست يادم باشه گفته بوديد كه تا آخر مهلت صبر مي كنند و مهم نيست كه ما زودتر مدارك رو فرستاده باشيم)
    1. نه برای من خبری نشده .
    2. بلی ، شما یکماه پس از اتمام مهلت شصت روزه به بعد در انتظار مدیکال باشید .

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

چون اگه درست يادم باشه گفته بوديد كه تا آخر مهلت صبر مي كنند و مهم نيست كه ما زودتر مدارك رو فرستاده باشيم
    افشین خان آیا این قضیه در مورد ارسال مدارک به سوریه است؟ یعنی اگه مدارک رو هر وقت از 120 روز بفرستید فرقی نمی کنه و در پایان 120 روز مدارک رو چک می کنند؟

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط reza_rad نمایش پست ها
    افشین خان آیا این قضیه در مورد ارسال مدارک به سوریه است؟ یعنی اگه مدارک رو هر وقت از 120 روز بفرستید فرقی نمی کنه و در پایان 120 روز مدارک رو چک می کنند؟
    سلام
    داستان این 120 چیه؟؟ چ.ن من مدارکم 18May دمشق بوده و 28Aug به Inprocess تبدیل شدم به نظر شما بعد از 120 روز اگر خبری نشد نامه بزنم؟؟

موفق باشید

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    SHARIF.MS.SOFTWARE

اگر درست گرفته باشم ، فکر کنم زمان ها آپدیت شده...
    http://www.cic.gc.ca/english/informa...nal/01-all.asp
    نتیجه گیری آماری طبق برداشت خودم:
    اگر 10 نفر اقدام کنند زمان پروسه آنها بر حسب ماه به شکل زیر خواهد بود.
    6 6 6 8 10 13 17 25 99 99
    ویرایش توسط x_axez : September 4th, 2009 در ساعت 03:37 PM

سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .

Junior Member

یعنی باید تعییرات در عنوان شغلی ناقض تعریف noc نباشه و در عین حال شفاف و روشن باشد که موجب شک نشه؟

سلام دوستان:
    نميدونستم اين سوال رو كجا مطرح كنم ديگه ببخشيد..
    من يه بار اقدام كردم و منصرف شدم و پولم رو پس گرفتم ...بعد از 7 ماه يه چك 1400 دلار برگشت و سفارت كانادا تو تهران همين چند وقت پيش به ما داد....اما مشكل اينه كه اين چك براي بانك bom كانادا است و من نميتونم تو ايران به خاط تحريم نقد كنم تو كشور ديگه هم بايد حتما خودم باشم تا نقد كنم كسي ميتونه راهنمايي كنه...
    مرسي

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    MSc in Construction Management

نقل قول نوشته اصلی توسط x_axez نمایش پست ها
    اگر درست گرفته باشم ، فکر کنم زمان ها آپدیت شده...
    http://www.cic.gc.ca/english/informa...nal/01-all.asp
    نتیجه گیری آماری طبق برداشت خودم:
    اگر 10 نفر اقدام کنند زمان پروسه آنها بر حسب ماه به شکل زیر خواهد بود.
    6 6 6 8 10 13 17 25 99 99
    نه دوست عزیز اون لینکی که شما رفتی واسه تمام مهاجرت های دائم است بجز مهاجرت های دائم از طریق نیروی ماهر فدرال که بعد از 26 فوریه 2008 اقدام کرده اند. اگه کسی خواست چک کنه لینکش اینه http://www.cic.gc.ca/english/informa...killed-fed.asp البته هنوز اطلاعاتی نداره.

Junior Member

سلام آقا پدرام
    من بنك درفت از دوبي گرفته بودم برا سيدني مشكلي نداشت. حالا برا لندينگ في فكر ميكنيد اگه دوباره از دوبي بگيرم توي سوريه مشكل داره؟ مشكل كار شما برا ماني اردر بوده يا اينكه چون از دبي گرفته بوديد؟ ممكنه بنك درفت هم همين مشكلو داشته باشه؟

دوستان سلام
    يكي از دوستام كه فايل نامبرش نيومده بود و 70 روز گذشته بود دو بار ايميل به سوريه زده بود و به صورت اتفاقي در لينك زير درخواستش رو نوشته بود كه ظرف مدت يك روز بهش جواب داده بودند، الته جوابي كه گرفته بود خوشايند نبود يعني Main Duties ايشون مطابقت با كد NOC نداشت و گفتند كه پولش رو پس مي دهند.
    به اين آدرس برويد و مراجل رو جلو بريد از ايميل ظاهرا بهتره
    https://dmp-portal.cic.gc.ca/cicemai...ssion=damascus
    موفق باشيد

سلام دوستان:
    نميدونستم اين سوال رو كجا مطرح كنم ديگه ببخشيد..
    من يه بار اقدام كردم و منصرف شدم و پولم رو پس گرفتم ...بعد از 7 ماه يه چك 1400 دلار برگشت و سفارت كانادا تو تهران همين چند وقت پيش به ما داد....اما مشكل اينه كه اين چك براي بانك bom كانادا است و من نميتونم تو ايران به خاط تحريم نقد كنم تو كشور ديگه هم بايد حتما خودم باشم تا نقد كنم كسي ميتونه راهنمايي كنه...
    مرسي

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)