صفحه 244 از 5471 نخستنخست ... 1441942342352362372382392402412422432442452462472482492502512522532542943447441244 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,431 تا 2,440 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط babakdin نمایش پست ها
    1- بله دو سال حساب ميکنن
    2-بنويسيد............ Associate degree of
    3- دانشگاه رو 2 سال بزنيد مدارس رو 11 سال
    4-بله
    ممنون بابک جان
    با توجه به شرایط من لطفا بفرمایید می تونم از طریق 0213 اقدام کنم
    1- سن 27
    2-مدرک فوق دیپلم کامپیوتر
    3-زبان 14 امتیاز می گیرم
    4- خواهرم در کانادا زنگی می کنه
    5-سابقه کار 3 سال (ازاین لحاظ مشکلی در خصوص افزایش سابقه ندارم)نکته اینکه همه سالها باید مدیریت باشه تا حداکثر امتیازو بیارم یا اینکه 1 سال کافیه وما بقی درفیلد مورد نظر باشه کافیه .
    آیا گرفتن مدرک mcse تاثیری بر افزایش امتیازام داره.
    حقیقتش با خیلی از وکیلا صحبت کردم یک سری از تحصیلات 20 امتیاز می گیری بعضی می گن 15 یک سری هم می گن اصلا نمی تونی با این noc اقدام کنی
    مرسی از حوصلتون بابت جواب
    لیدرهای دیگر هم نظرشون رو بدن ممنون میشم

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط meb نمایش پست ها
    ممنون بابک جان
    با توجه به شرایط من لطفا بفرمایید می تونم از طریق 0213 اقدام کنم
    1- سن 27
    2-مدرک فوق دیپلم کامپیوتر
    3-زبان 14 امتیاز می گیرم
    4- خواهرم در کانادا زنگی می کنه
    5-سابقه کار 3 سال (ازاین لحاظ مشکلی در خصوص افزایش سابقه ندارم)نکته اینکه همه سالها باید مدیریت باشه تا حداکثر امتیازو بیارم یا اینکه 1 سال کافیه وما بقی درفیلد مورد نظر باشه کافیه .
    آیا گرفتن مدرک mcse تاثیری بر افزایش امتیازام داره.
    حقیقتش با خیلی از وکیلا صحبت کردم یک سری از تحصیلات 20 امتیاز می گیری بعضی می گن 15 یک سری هم می گن اصلا نمی تونی با این noc اقدام کنی
    مرسی از حوصلتون بابت جواب
    لیدرهای دیگر هم نظرشون رو بدن ممنون میشم
    اگر فرانسه کار کني ميتوني امتياز بياري در غير اينصورت خير
    جمع امتيازات شما در حال حاضر 63 امتيازه که حداقل4 امتياز بايد از فرانسه بياري

Junior Member

اگر فرانسه کار کني ميتوني امتياز بياري در غير اينصورت خير
    جمع امتيازات شما در حال حاضر 63 امتيازه که حداقل4 امتياز بايد از فرانسه بياري
    mcse چطور ؟
    ممنون

Junior Member

بله براي من اين حالت نبود و تقريبا بعد از 150 روز اين اتفاق افتاد
    ممنونم افشین جان.
    اما در مورد schedule1 در آیتم 6 در instruction guide دقیقا میگه :
    Write your country of citizenship.If you are a citizen of more than one country, give details on a separate sheet of paper.
    تکلیف چیه؟

دوست عزیز srj
    برای آپدیت دو مورد جزئی مدرک تحصیلی و سابقه کار خواسته بودند که فرستادم پرونده من in process است اما حسب سوالی که کردم با درخواست آپدیت تقریبا 67 امتیاز قطعی است اگر کسر امتیاز باشد در مرحله pending میماند

Junior Member

Lightbulb پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط ramanzand نمایش پست ها
    دوست عزیز srj
    برای آپدیت دو مورد جزئی مدرک تحصیلی و سابقه کار خواسته بودند که فرستادم پرونده من in process است اما حسب سوالی که کردم با درخواست آپدیت تقریبا 67 امتیاز قطعی است اگر کسر امتیاز باشد در مرحله pending میماند

یعنی قبلا سابقه و مدرک نفرستاده بودین یا اینکه ناقص بوده؟ راستی هنوز قرارداد هم احتیاج هست بفرستیم؟

چرا فقط یکی دو برگ به دلیل نامعلوم کسر بودو کلیه قراردادها با مهر شرکت یا اداره و آدرس وشماره تلفن امضا کننده لازم است گاها با طرف تماس میگیرند

Senior Member afshinnnn آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط atresib نمایش پست ها
    ممنونم افشین جان.
    اما در مورد schedule1 در آیتم 6 در instruction guide دقیقا میگه :
    Write your country of citizenship.If you are a citizen of more than one country, give details on a separate sheet of paper.
    تکلیف چیه؟

مگر شما سیتیزن کشور دیگه هم هستید ؟ !
    اگر هستید نوشته در صفحه جداگانه توضیح دهید .

بند 5 : IRAN
    بند 6 : CITIZEN

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    MSc in Construction Management

نقل قول نوشته اصلی توسط VahidP نمایش پست ها
    دوستان سلام
    يكي از دوستام كه فايل نامبرش نيومده بود و 70 روز گذشته بود دو بار ايميل به سوريه زده بود و به صورت اتفاقي در لينك زير درخواستش رو نوشته بود كه ظرف مدت يك روز بهش جواب داده بودند، الته جوابي كه گرفته بود خوشايند نبود يعني Main Duties ايشون مطابقت با كد NOC نداشت و گفتند كه پولش رو پس مي دهند.
    به اين آدرس برويد و مراجل رو جلو بريد از ايميل ظاهرا بهتره
    https://dmp-portal.cic.gc.ca/cicemai...ssion=damascus
    موفق باشيد
    آقا وحید سلام
    من از این لینکم 5 روز پیش استفاده کردم ولی هنوز جواب نگرفتم منتها شما نمی دونی اون 2 تا ایمیلی که دوستتون به سوریه زده بود چند وقت ازش گذشته؟ چون من تلفنی که تماس گرفتم گفتن ما ظرف 28 روز کاری جواب می دیم.

نقل قول نوشته اصلی توسط cdbmc100 نمایش پست ها
    آقا وحید سلام
    من از این لینکم 5 روز پیش استفاده کردم ولی هنوز جواب نگرفتم منتها شما نمی دونی اون 2 تا ایمیلی که دوستتون به سوریه زده بود چند وقت ازش گذشته؟ چون من تلفنی که تماس گرفتم گفتن ما ظرف 28 روز کاری جواب می دیم.
    سلام
    10 روز گذشته بود ولي بعد از گذاشتن پيغام تو اين لينك بلافاصله بهش جواب داده بودند

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)